Israelul muta radarul american anti-racheta ca sa se uite in Golful Persic mai de aproape

Israelul a decis să se mute un avansat sistem radar anti-rachetă  făcut de SUA, intr-o poziţie, de unde poate avea Marea Roşie şi Golful Persic în cadrul ariei sale.

Sistemul anti-racheta Forward-Based X-Band Transportable (FBX-T)  în prezent staţionat la baza aeriană Nevatim, la est de capitala Beersheba Negev, va fi mutat intr-o locatie muntoasa din Har Keren,  a raportata Debka.

Asta  în ciuda faptului ca Washington-ul a stabilit condiţii stricte înainte de a-i acorda Israelului puternicul sistem radar FBX- T – sistemul va fi instalat la o bază  SUA şi  în afara zonelor permise pentru israelieni, precum şi gestionat exclusiv de personalul american.

Sistemul FBX-T este conceput ca fiind  o X-Banda transportabila pe aer, sol şi căi ferate, un radar multi-matrice care foloseste o mare putere, lumina pulsata in scanarea electronica, pentru a urmări obiecte mici din spatiu, la rezoluţie mare.

Sistemul a fost descris de oficialii americani ca fiind capabil sa urmăreasca a unui obiect de marimea unei ” mingi de baseball „, de la aproximativ 2900 mile (4,600 km) distanţă.” http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=119978&sectionid=351020202

Un exemplu tipic despre cum respecta evreii ce hotarasc altii si cum dispun dupa voia lor de bunurile altora, fie ei chiar aliati.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.