Polonia saluta rachetele Patriot si soldatii americani sositi impreuna cu ele

Morag, Polonia – ministrul polonez al apărării a salutat sosirea unei baterii de rachete americane Patriot în Polonia. El spune că prezenţa soldaţilor americani si echipamentele consolidează securitatea ţării sale şi relaţia sa cu Statele Unite.

Racheta Patriot

Ministrul apărării, Bogdan Klich le-a cerut, de asemenea, soldaţilor americani să respecte legile Poloniei şi pe cele vamale în timpul misiunii de formare de doi ani. El a vorbit la o ceremonie de bun venit, miercuri, la baza din Morag, care se afla 37 mile (60 km) de granita cu Rusia.

Devreme miercuri, Ministerul de Externe al Rusiei a criticat sosirea bateriei Patriot, declarând că „o astfel de activitate militara nu ajuta la consolidarea securităţii noastre generale, de a dezvolta o relaţie de încredere şi predictibilitate în regiune.”

Declaraţia Rusă a fost efectuată de către agenţia de ştiri Itar-Tass.

Intr-o stire ruseasca apare declaratia completa care suna asa:

„Am afirmat în mod repetat că nu înţeleg logica şi sensul cooperarii dintre Statele Unite şi Polonia în acest domeniu. Am luat notă cu regret că întrebările noastre către părţile poloneze şi SUA au rămas fără răspuns, la fel şi argumentele noastre în favoarea mutarii temporare a regiunii de implementare cât mai departe posibil de frontierele ruse „, a spus un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe. O baterie de rachete Patriot din SUA insotita de un echipaj format din 100-150 de soldaţi americani, va fi staţionata în apropierea oraşului Morag, la numai 60 kilometri de frontiera Rusiei.”

Ce-mi place cel mai mult e ca echipajul se „antreneaza” in Polonia timp de doi ani, adica pana in 2012. Normal, ca dupa n-o sa mai fie nevoie, nu? Mai in gluma, mai in serios, se pare ca se pregateste sigur ceva iar americanii vor sa aiba rachetele la indemana atat pentru Iran dar si pentru aliatii acestora. Pregatirile pentru Iran sunt aproape gata si acum incep, prin invaluire, cele pentru Rusia si China. Polonia si Coreea de Sud au fost (in)armate, sa vedem cine mai urmeaza.

Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, cititi si : https://mucenicul.wordpress.com/2010/01/10/planul-illuminati-pentru-romania-bulgaria-si-fosta-iugoslavie/

3 gânduri despre „Polonia saluta rachetele Patriot si soldatii americani sositi impreuna cu ele”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.