Al treilea portavion si 4000 de soldati sporesc armada SUA opusa Iranului

 Sursele militare ale debka au raportat ca Washingtonul a postat un al treilea portavion pe malurile opuse Iranului. El este sprijinit de nave asalt amfibii şi până la 4.000 de persoane din Marina Militara şi corpul auxiliar, ridicând numărul total al puterii SUA în aceste ape la trei portavioane şi 10.000 de persoane combatante. 
USS Nassau (LHA-4) Amphibious Ready Group 24th Marine Expeditionary Unit (foto stanga), însărcinata cu sprijinirea  flotei de operaţiuni stabilita in zona 5  din Bahrein, este in croazieră în jurul Strâmtorii  Bal al-Mandeb unde Golful Aden se varsă în Marea Roşie.  Prezenţa sa acolo a fost motivul pentru care Teheranul a anunţat duminică, 27.06, ca „nava sa de ajutoare pentru Gaza”, a fost rechemata, de teama ca militarii americani ar intercepta nava şi ar controla-o. Acest lucru ar putea fi permis datorita recentelor sancţiuni din cadrul ONU, care pedepsesc Republica Islamică pentru programul său nuclear.
Cel de-al treilea grup american de transport care a ajuns in apele din jurul Iranului este format din trei nave:
1. USS Nassau Nave amfibii de asalt nu este doar o ambarcaţiune enorma de aterizare a avioanelor pentru cei 3000 de luptatori ai Marinei de la bord; punţile sale cară alte 6 avioane cu decolare pe verticală  AV-HB Harrier, pentru planurile de atac; patru AH-1W Super Cobra, doisprezece CH-46 Sea Knight( Cavalerul marii) şi elicoptere CH- 53 Armăsarul de mare, precum şi elicoptere convertibile in rapidele V-22 Osprey, avioane capabile de aterizare în orice condiţii. 
Această vasta navă de război are 1400 cabine de dormit pentru întreaga  a 24 -a Unitate expeditionara marină de la bord.
2.Nava Amfibie de transport de andocare USS Mesa Verde care transportă 800 de soldati echipati pentru aterizare instantanee. 
3. Nava Amfibie de andocare pentru aterizare USS Ashland care transportă 400 de puşcaşi marini şi 102 comando-uri instruite pentru operaţiuni speciale în spatele liniilor inamice.

Debka adaugă: USS Ashland a fost tinta unui atac cu rachete Katiuşa al AL-Qaida în 2005, când a fost andocata in portul Aqaba din Iordania, uşa de vis-a-vis de portul israelian Eilat. Una dintre rachete a explodat pe aeroportul Eilat.  Nava a părăsit portul la timp pentru a scăpa de ravagii. 
Aceste noi sosiri sunt o injecţie masivă de muschi navali, aerieni şi maritimi la rezistenţa pe care Washington-ul a desfăşurat-o în arena Golful Persic- Marea Roşie-Oceanul Indian în ultimele luni. Grupul USS Harry S. Truman Carrier Strike format din doisprezece nave de război este in croazieră în Marea Arabiei pe partea opusa Chah Bahar, cea mai mare bază navală a Gărzilor Revoluţionare iraniene, nu departe de frontiera iraniana cu Pakistan-ul. Acolo sunt adăpostite cele mai multe unităţi speciale de comando iraniene . 
Postat de asemenea în Marea Arabiei, mai spre vest, este Grupul USS Dwight D. Eisenhower Strike.”

Comentariu: cititi si https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/28/avioane-americane-de-lupta-f-16-au-decolat-de-la-bazele-din-romania-in-cadrul-unui-exercitiu-secret-ce-pregateste-un-atac-contra-iranului/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/24/iranul-este-in-alerta-de-razboi/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/20/raport-nave-de-razboi-americane-si-israeliene-au-trecut-canalul-suez-indreptandu-se-spre-marea-rosie/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/19/cum-se-scuza-americanii-fata-de-rusi-pentru-amplasarea-noului-scut-anti-racheta-iranul-ar-putea-ataca-europa-cu-zeci-sau-sute-de-rachete/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/12/arabia-saudita-va-permite-israelului-folosirea-spatiului-sau-aerian-in-caz-de-razboi-cu-iranul/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/09/israelul-se-pregateste-de-razboi-prelungit-in-orientul-mijlociu/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/30/submarine-israeliene-echipate-cu-rachete-nucleare-vor-fi-amplasate-langa-coasta-iraniana/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/26/polonia-saluta-rachetele-patriot-si-pe-soldatii-americani-sositi-impreuna-cu-ele/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/24/tobele-de-razboi-se-aud-din-ce-in-ce-mai-tare-desi-laureatul-nobel-vorbeste-despre-pace/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/19/israelul-va-efectua-un-exercitiu-de-simulare-a-unui-atac-masiv-cu-rachete-asupra-teritoriului-sau/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/14/obama-subventioneaza-sistemul-anti-racheta-al-israelului/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/05/07/israel-si-razboiul-ora-zero/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/04/01/jocuri-de-razboi-israelul-este-gata-sa-loveasca-instalatiile-nucleare-ale-iranului-si-sua-neaga-testarea-unei-rachete-nucleare-in-arabia-saudita/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/03/15/destinatie-finala-iran/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/03/29/guvernul-britanic-ochit-pentru-utilizarea-insulei-diego-garcia-de-catre-sua/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/29/reflectii-ale-tovarasului-fidelcunoscand-adevarul-in-timp-util/

https://mucenicul.wordpress.com/2010/06/28/avioane-americane-de-lupta-f-16-au-decolat-de-la-bazele-din-romania-in-cadrul-unui-exercitiu-secret-ce-pregateste-un-atac-contra-iranului/

In mod cert Fidel Castro stie ceva. Pentru ca  SUA nu s-a calificat in sferturile de finala, Obama nu va merge in Africa de Sud, ci in Iran. Ce mod mai frumos de a aniversa Ziua Americii, ar putea gasi pe 4 iulie, decat un bombardament asupra Iranului? Asta da foc de artificii. Sau credeti ca toata armada asta din zona Golfului se afla acolo pentru a-si cheltui cota de combustibil si a avea kilometri la bord?

19 gânduri despre „Al treilea portavion si 4000 de soldati sporesc armada SUA opusa Iranului”

  1. nu stiu daca stii, dar e o puzderie de vise, viziuni, instiintari divine care toate spun ca America va fi invadata de chinezi si rusi.

    Apreciază

  2. intrebarea care se pune: vor interveni in acest razboi si alte tari, mari puteri, cum ar fi China? Chinei i-ar prinde foarte bine un razboi, in conditiile in care are nevoie de spatiu, chinezii sunt atat de multi, ca colcaie. Hitler a folosit un pretext identic pentru a declansa al 2-lea razboi mondial: nevoia de spatiu vital pentru poporul german. Si mai e ceva: SUA sunt datoare Chinei, de fapt, China este creditorul americanilor. Daca americanii nu mai dau banii inapoi? cum va proceda China pentru a-i recupera?

    Apreciază

  3. asa ma gandeam si eu
    din cate am citit, Grupul Bilderberg stabilise atacarea Iranului chiar de acum 2 ani

    SUA au soldati si in Afghanistan si in Irak si in Arabia Saudita si in Golful Persic practic au inconjurat Iranul.

    Apreciază

  4. in conditiile in care in Afghanistan sunt vreo 100.000 soldati
    americani si mare branza nu au facut pana acum, de cati
    soldati americani crezi ca e nevoie sa atace Iranul? pana acum
    nu au dus decat 10.000 si vreo 12 vase de razboi – nu e infim?

    Apreciază

    1. @ Radu
      parerea mea personala este ca Afganistanul este doar un pretex pentru a avea mai multi soldati in apropierea Iranului. Invazia Iranului este pregatita demult, nu de acum.

      Apreciază

      1. us+is+ge vor sa atace cat mai curand. e clar. si nu se face mare reclama, chiar din contra, din motive clare. us se apropie de colaps economic. vor corela cele doua evenimente astfel ca sa introduca legea martiala. admin, ce alte surse decat debka sa folosim pentru confirmarea informatiilor militare?

        Apreciază

  5. Mucenicule, omul nu a facut niciun fel de propaganda. Lasa-l sa scrie
    parerea lui. Oricum a scris o greseala, Iranul nu este o tara araba.

    Apreciază

    1. @ Radu
      omul e penticostal. tu n-ai citit decat o parte din mesaje. n-am nimic personal cu evanghelistii dar nu accept propaganda la mine pe blog. sa-si faca blog-ul lui si sa scrie ce vrea pe el.

      Apreciază

  6. ce avem noi romanii cu chestia asta? atata alrmism? nu putem crede in liniste? ce tot agiti apele cu articole de genul? apocalipsa n-o aduc americanii sau arabii. va veni cand a randuit Dumnezeu. si dpdv crestin Iranul e o tara araba adica necrestina mai precis pagana. ce grija ai ca niste necredinciosi sunt luati la bataie de alti necredinciosi?
    Nu este treaba
    voastra sa stiti vremurile sau soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub
    stapanirea Sa. (Fapte 1:7). la fel, si apostolul Pavel a spus: Cat despre
    vremuri si soroace, n-aveti trebuinta sa vi se scrie, fratilor. Pentru ca voi
    insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.
    (1Tesaloniceni 5:1-2).

    Apreciază

    1. @ grija mea
      iarta-ma pocaite dar poate nu stiai ca Romania e in NATO. e drept ca voua nu va pasa ca nu puneti mana pe arma. dar soldatii romani care vor muri acolo crezi ca au gresit cu ceva? sau de ei nu-ti pasa?

      Apreciază

      1. Romania e in nato din vina altora. si da eu nu mai pun mana pe arma. cine pune mana pe sabie de sabie piere. armata nu e obligatorie. soldatii romani sunt unde sunt din alegerea lor proprie. imi pasa de ei ca oameni nu ca soldati. daca au tras si au ranit sau ucis pe cineva (crestin sau necrestin) vor raspunde la judecata de apoi. si raspunsul cu i-a obligat nato nu va tine. si apoi soldatii romani nu se dau cu portavionul.

        Apreciază

      2. @ nu soldatii romani se dau cu avioanele. hai ca esti tare. dar pentru ca faci propaganda evanghelista la mine pe blog trebuie sa te bag din nou la spam. Dumnezeu sa-ti ajute!

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.