Jocurile Olimpice și falsul atac nuclear terorist din timpul ceremoniei de deschidere?! (I)-Video

Ne mai despart două săptămâni și două zile de ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, care va avea loc pe data de 27 iulie 2012, ora 9.00 pm a Marii Britanii. Vă supun atenției două serii de video clipuri care analizează scenariul unui fals atac nuclear terorist, pregătit să aibă loc exact în seara deschiderii.

Seria I- Part. 1/7

Part.2-3/7

Part.4/7

Part.5/7

Part.6/7

Part.7/7

4 gânduri despre „Jocurile Olimpice și falsul atac nuclear terorist din timpul ceremoniei de deschidere?! (I)-Video”

  1. Buna. Iti scriu pentru ca imi place cum ai analizat si interpretat in alte articole profetiile. M-am uitat la video-uri si sunt sper ca fiecare poate sa-si foloseasca discernamantul ca sa discearna informatiile veridice de cele care sunt exagerate – am si scris un articol despre asta.
    Intrebarea mea este: cum se integreaza temerea unora ca vine al treilea razboi mondial in curand si venirea lui Antihrist in zilele noastre („vremea spanacului”, etc.) cu profetiile Sf. Andrei cel nebun intru Hristos? Profetia completa a lui se gaseste in cartea „Profetii si marturii crestine pentru vremea de acum, vol. I”, pg. 50-67 (aici in format electronic http://www23.us.archive.org/stream/BibliotecaTeologicaDigitalaApologeticum/ProfetiiSiMarturiiCrestine-s_djvu.txt) ?
    Profetiile Cuv. Andrei cel nebun pentru Hristos se coroboreaza cu multe alte profetii, iar daca socotesti perioada de timp la care se refera, sunt cel putin 49 de ani de la inceputul domniei primului imparat pana la razboiul mondial (care poate fi coroborat cu Ezechiel 38-40), apoi cf. Ezechiel 39:9 inca aprox 6.89 ani (7 ani la evrei cf vechii cronologii) , apoi inca aprox. 7 ani (si abia in acesti 7 ani isi da arama pe fata antihristul). Daca adaugi asta la prezent, ajungem in 2075.
    Asadar, fie dam la gunoi profetia Sf. Andrei cel Nebun pentru Hristos si incepem sa ne temem ca antihristul apare maine-poimaine, fie exista o alta explicatie.
    Daca esti mai bine documentata, scrie-mi te rog si raspunde-mi!

    Apreciază

    1. @ timisorean1
      e adevarat dar spune si sa te increzi in Dumnezeul lui Avraam, etc. si nu in alti dumnezei(Lucifer). Cred ca nu e atat de important ca cel care a facut clipurile e musulman ci ceea ce vezi in ele. nu uita exemplul sutasului. Indiferent carei religii apartinem nimic nu ne opreste sa ajungem la Dumnezeul cel adevarat.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.