Germania -Prima închisoare de maximă securitate pentru cei ce se opun carantinării s-a deschis

Germanii din nordul statului Schleswig-Holstein, care nu aderă la carantina mandată de stat pentru coronavirusul chinez, vor ajunge după gratii. Închisoarea Corona, care a fost înființată în fostul centru de detenție pentru tineri Mortsfelde, va fi supravegheată de ofițeri de poliție pensionari și directori de închisoare.

Închisoarea reprofilată ar trebui să fie gata să se deschidă mâine, 1 februarie 2021 și va găzdui pe cei mai periculoși păcătoși împotriva corona (virusul), din stat (pe cei care încalcă în mod repetat regulile carantinării: la domiciliu, la întoarcere din călătorie, etc-n.m). „Aveam nevoie de o altă posibilitate pentru a ține sub control oamenii care se pun în pericol pe ei înșiși  dar și pe ceilalți” susține statul.

Persoanele vor fi închise pentru lucruri precum refuzul de a intra în carantină după ce au fost în călătorii, vor intra în contact cu persoane cu risc ridicat de contaminare sau vor primi un rezultat pozitiv al testului. Alegerea este simplă afirmă statul „rămâi într-o celulă îngustă sau, ca alternativă, în propria ta casă”.

Facilitatea poate găzdui până la șase prizonieri. 12-15 angajați vor urmări prizonierii 24 de ore pe zi pentru a se asigura că condamnații nu părăsesc celula lor cu faianță de 12 metri pătrați. În plus, 30 de foști polițiști și ofițeri corecționari s-au oferit voluntari pentru această sarcină.

Sârmă ghimpată și un gard de securitate înconjoară instalația. Deținuții trăiesc cu bare metalice la fereastră, o saltea dură și sunt hrăniți printr-o clapetă pentru alimente din ușile lor. Celulele sunt puțin mobilate, nu există aproape nici o libertate de mișcare. Cu toate acestea, televizorul și telefoanele mobile sunt permise în celule. Pentru a proteja împotriva infecțiilor, închisoarea raportează că fiecare celulă are propria baie.

Numai acest raport dintre gardieni și prizonieri sugerează că guvernul de stânga nu este preocupat de combaterea eficientă a pandemiei, ci mai degrabă de control, intimidare și represiune. Mai multe amănunte și video la  

https://rumble.com/vdg1e9-breaking-inside-germanys-maximum-security-corona-jail-for-quarantine-violat.html

sau  https://rairfoundation.com/breaking-inside-germanys-maximum-security-corona-jail-for-quarantine-violators-videos/

Comentariu mucenicul: Peștele de la cap se împute.

2 gânduri despre „Germania -Prima închisoare de maximă securitate pentru cei ce se opun carantinării s-a deschis”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.