NU UITATI ROMANI.Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă!

Octavpelin's Weblog

https://i0.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2020/09/Romania-lui-Iohannis.jpgAu trecut aproape trei săptămâni de când ministrul Transporturilor, Lucian Bode, din guvernul lui Iohannis, a fost implicat într-un accident rutier cu urmări grave. Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!

Au trecut câteva zile de când candidatul PNL-USR, Nicușor Dan, a fost dovedit că este implicat în traficul de influență și afacerile imobiliare din Bucureștiul peste care vrea să devină primar general. Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!

Au trecut aproape 24 de ore de când vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a jignit într-un mod inacceptabil și fără precedent Avocatul Poporului, într-o ieșire publică atât de gravă încât se impune un control psihiatric, nu doar psihologic! Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!

Mai mult, avem tot mai multe exemple de primari, aleși și lideri liberali implicați în agresiuni împotriva copiilor, în acte anti-sociale, în evenimente care ar fi trebuit să trezească din amorțire instituțiile…

Vezi articolul original 296 de cuvinte mai mult

Un gând despre „NU UITATI ROMANI.Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.