IERI LA ORA 13:00 (ora locală) A ÎNCEPUT A TREIA ERUPȚIE PE LA PALMA : La Refugio del Pilar

H.T.: La începutul zilei de 04 noiembrie, acest site a raportat că o a doua erupție a început pe insula LaPalma din Insulele Canare; în această seară putem raporta că o a TREIA erupție a început acum, la TREI mile nord-est de cea mai mare (și inițială) erupție.

Această a treia erupție are loc la Refugio del Pilar, așa cum arată harta de mai jos:

Înregistrarea video a acestei a treia erupții este acum disponibilă de la instituția guvernamentală oficială din Insulele Canare care urmărește vulcanii, numită INVOLCAN. Iată videoclipul lor:

Acest lucru marchează o escaladare foarte dramatică a situației din LaPalma și se potrivește cu informațiile pe care le-am raportat, conform cărora insula a suferit o ridicare dramatică de-a lungul sfertului său nordic și că o cantitate masivă de magmă a ieșit din subteran.

În articolul respectiv, am relatat că un geolog guvernamental a afirmat că un cutremur de magnitudine 5,0 produs sâmbătă pe insulă a fost cel mai mare cutremur din ultimii CINCIZECI DE ANI și că el credea că se datorează unei intruziuni uriașe de magmă care urcă din mantaua terestră. El a ajuns la această concluzie duminică, când LaPalma s-a confruntat cu al DOILEA cutremur de magnitudine 5,0 în acea zi … la doar o zi după primul cutremur de 5,0.

Geologul a explicat că a fost nevoie de 6 săptămâni de erupție înainte de primul cutremur de magnitudine 5, dar numai 24 de ore pentru a avea un ALT cutremur de 5,0 grade. El a spus că, în opinia sa, cantitatea de magmă care urcă la suprafață este atât de gigantică, încât ar putea face ca insula să … … explodeze.

În această dimineață, acest site web a raportat o nouă (a doua) erupție, la aproximativ 1,5 km de erupția mare, în curs de desfășurare. O nouă erupție dă crezare convingerii geologilor guvernamentali că o magmă enormă se ridică.

În această seară, putem anunța că o a TREIA erupție, la trei sau patru mile nord-est de vulcanul inițial, aflat în erupție, este acum, de asemenea, în curs de erupție, ceea ce confirmă ceea ce ne-a spus geologul guvernamental și ceea ce noi v-am raportat.

Indiferent dacă LaPalma explodează sau nu, există o masă de pământ instabilă pe flancul de sud-vest al acestei insule, care a alunecat 13 picioare în jos spre ocean în timpul unei erupții din 1949. A alunecat, apoi s-a oprit.

Dacă această masă de pământ instabilă alunecă în ocean, oamenii de știință spun că ar putea genera un tsunami la nivelul Atlanticului care ar ajunge pe coasta de est a Americii de Nord 7-8 ore mai târziu, inundând fiecare oraș important de pe coasta de est.

Viața, așa cum o cunoaștem, s-ar schimba pentru totdeauna, deoarece toate acele orașe ar fi distruse.

Persoanele care locuiesc pe coasta de est sunt AVERTIZATE să aibă un plan de evacuare, să aibă un „go-bag” pentru fiecare membru al familiei, cu haine, ceva mâncare și alte lucruri deja împachetate, astfel încât, dacă se produce o alunecare de teren, să poată „pleca” într-un loc sigur.

Nu se știe dacă va exista vreun avertisment guvernamental privind venirea tsunami-ului, iar dacă va exista, încercați să vă imaginați zeci de milioane de oameni care încearcă să fugă pentru a-și salva viața. Dacă credeți că „ora de vârf” este rea doar pentru oamenii care merg sau pleacă de la serviciu, amplificați de 100 de ori sau mai mult acest lucru când TOȚI încearcă să fugă.

Drumurile ar fi blocate aproape imediat, iar oamenii panicați ar putea deveni literalmente „Mad Max” în încercarea de a scăpa.

Dacă așteptați până când apare un avertisment guvernamental, atunci VOI veți fi alături de toți acei oameni panicați, blocați pe autostrăzi din cauza traficului. De aceea, trebuie să monitorizați atent situația și, dacă auziți că a avut loc o alunecare de teren, trebuie să plecați imediat.

Trebuie să plecați ÎNAINTE ca maselor (care nu se pregătesc niciodată pentru nimic) să li se spună să fugă și să se dea totul peste cap.

Situația de pe LaPalma se înrăutățește foarte mult. Monitorizați situația și aveți un plan de evacuare. Să știți unde veți merge și cum intenționați să ajungeți acolo. Aveți planificată o rută alternativă în cazul în care ruta principală este blocată. Aveți bani lichizi … dacă băncile din New York City sunt distruse de un tsunami, s-ar putea să nu vă puteți folosi cărțile de credit sau de debit, deoarece băncile nu vor mai exista pentru a aproba taxele. Așa că banii lichizi vor fi stăpâni. Păstrați o parte din ei în buzunar.

Comentariu mucenicul:

Aceasta este harta coastei de Est a Americii:

https://ro.maps-usa.com/img/1200/harta-coasta-de-est-a-sua-plaje.jpg
Foto: https://ro.maps-usa.com/img/1200/harta-coasta-de-est-a-sua-plaje.jpg

2 gânduri despre „IERI LA ORA 13:00 (ora locală) A ÎNCEPUT A TREIA ERUPȚIE PE LA PALMA : La Refugio del Pilar”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.