DIN CAUZA ASTA S-A SĂRIT DE LA DELTA LA OMICRON? : Varianta Xi’an a speriat China…

Cred că acesta este realul motiv pentru care s-a sărit peste litera xi a alfabetului grecesc  și nu motivul invocat de OMS, cum că ar fi fost penibil să dai numele șefului statului chinez unei variante Covid-19. Ei știau încă de atunci ce se va întâmpla în Xi’an și nu au vrut să se facă legătura. Desigur asta e încă o teorie a conspirației. Curios că scenariul este același cu cel de acum 2 ani. Probabil ăsta va fi Covid-21 și un nou motiv de a impune vaccinarea obligatorie și o serie de noi vaccinuri „îmbunătățite”. Totul este numai și numai pentru binele nostru și al lumii.

Raportul War Room este corect, această nouă variantă are simptome mult mai grave.

Peste 13 milioane de persoane au primit ordinul de a rămâne acasă începând de săptămâna trecută, în timp ce autoritățile au încercat să lupte împotriva unei epidemii de Covid. Dar, în comparație cu alte blocaje la nivel global, localnicii nu pot ieși nici măcar pentru motive esențiale, cum ar fi cumpărarea de alimente.

Blocajul din orașul Xi’an, situat în nordul țării, se află în a 15-a zi. Epidemia din oraș este cea mai gravă pe care China a văzut-o în ultimele luni, pe fondul strategiei sale de zero Covid. Inițial, restricțiile au permis ca o persoană din fiecare gospodărie să se aventureze afară o dată la două zile pentru a cumpăra alimente și alte bunuri de bază. Dar regulile au fost înăsprite luni – interzicându-se locuitorilor să mai iasă din casă, cu excepția cazului în care trebuie să se testeze pentru Covid-19.

Video aici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.