Dezvăluiri senzaționale despre biolaboratoarele SUA la Consiliul de Securitate al ONU: Ignacio Ramonet (Le Monde)-PĂSĂRILE INELATE sau PĂSĂRILE DE DISTRUGERE ÎN MASĂ

Ignacio Ramonet este un jurnalist de renume mondial, profesor de teoria comunicării și specialist în geopolitică. În prezent, este director al ediției spaniole a cotidianului Le Monde Diplomatique. În urmă cu câteva zile, pe profilul său personal de Facebook, el a scris o postare care conținea dezvăluiri senzaționale care au avut loc la recentul Consiliu de Securitate al ONU. Aceste dezvăluiri au făcut vâlvă și, câteva zile mai târziu, Ramonet însuși a precizat că nu el este autorul, ci că a relatat cuvintele unui prieten care se bucură de cea mai mare încredere a sa. Iată postarea tradusă în italiană.

.. Urgent*

În cadrul unei ședințe aprinse a Consiliului de Securitate al ONU, organizată la cererea Rusiei, pe tema dezvoltării de arme biologice americane pe teritoriul ucrainean, au reieșit următoarele:

1 – Delegatul rus a prezentat documente și dovezi care urmează să fie transcrise în procesul-verbal al reuniunii, confirmând următoarele:

*Finanțarea oficială de către Pentagon a unui program ce părea a fi, după toate aparențele și scopurile, arme biologice în Ucraina.

*Numele persoanelor și companiilor din SUA specializate în testare și documente implicate în acest program.

*Localizarea laboratoarelor din Ucraina și încercările făcute până în prezent pentru a ascunde dovezile.

2 – Delegatul rus a făcut o altă comunicare neașteptată cu privire la locațiile laboratoarelor americane care produc și testează arme biologice în 36 de țări din întreaga lume (cu 12 țări mai mult decât în sesiunea precedentă).

3 – Delegatul rus a precizat bolile și epidemiile, mijloacele de răspândire a acestora, țările în care sunt testate și când și unde au fost efectuate experimentele (uneori guvernele acestor țări știu despre ele, alteori nu).

4- Delegatul rus a confirmat public că experimentele efectuate includ virusul responsabil de actuala pandemie, precum și numărul mare de lilieci folosiți pentru a transmite acest virus.

5- Statele Unite neagă, Franța și Marea Britanie s-au aliat cu ei (iar efectul asupra popoarelor din aceste țări este, de asemenea, foarte puternic, iar acestea tind să creadă poveștile fictive furnizate de main stream, dată fiind presiunea psihologică pe care pandemia a lăsat-o asupra tuturor).

6- Organizația Mondială a Sănătății neagă orice cunoștință despre existența experimentelor biologice în Ucraina și afirmă următoarele:

„Toate informațiile noastre indică faptul că acestea sunt laboratoare de cercetare medicală pentru combaterea bolilor”

(în timp ce, în schimb, Rusia dovedește cu dovezi corespondența și vizitele regulate ale experților mondiali în domeniul sănătății la laboratoarele americane suspecte din întreaga lume).

7- China atacă pe toată lumea și îi spune delegatului american: Din moment ce ești sigur de nevinovăția ta, de ce nu ești de acord cu o anchetă efectuată de specialiști pentru a afla adevărul, furnizând documente și dovezi convingătoare?

Apoi, pentru cei care vor să afle ce sunt păsările inelate… și cum poate America să distrugă lumea fără să tragă un singur foc de armă, iată informațiile:

Păsări de distrugere în masă

Rusia nu se aștepta să descopere, ca parte a campaniei sale militare din Ucraina, păsări inelate produse de laboratoarele biologice și bacteriologice din Ucraina finanțate și supravegheate de Statele Unite ale Americii.

Dar ce sunt mai exact păsările cu inele?!

După ce au studiat migrația păsărilor și le-au observat pe măsură ce se schimbă anotimpurile, specialiștii în mediu și zoologii pot cunoaște traseul pe care aceste păsări îl parcurg în fiecare an în călătoria lor sezonieră, știind inclusiv cine merge de pe un continent pe altul.

Aici intervine rolul serviciilor de informații în realizarea planului lor diabolic: un grup de păsări migratoare sunt „puse în captivitate”, digitalizate și dotate cu o capsulă care conține agenți patogeni care vor fi controlați prin computer, apoi păsările sunt eliberate din nou pentru a se alătura stolurilor migratoare din țările în care intenționează să facă „pagube”.

Se știe că aceste păsări zboară de la Marea Baltică și Marea Caspică până pe continentul african și în Asia de sud-est, iar primavara și toamna, există încă două zboruri din Canada până în America Latină. În timpul zborului lor lung, poziția lor este monitorizată pas cu pas prin intermediul sateliților, iar dacă vor, de exemplu, să facă rău în Siria sau Egipt, cipul este distrus atunci când pasărea se află pe cerul acestora. Pasărea este omorâtă și, prin cădere, aceasta provoacă izbucnirea epidemiei în această sau acea țară. Astfel, țara inamică a fost afectată fără niciun cost militar, economic sau politic.

Inelarea păsărilor migratoare este considerată o infracțiune în conformitate cu dreptul internațional, deoarece acestea sunt păsări care zboară pe cerul altor țări și, dacă sunt purtătoare de agenți patogeni, devin o armă de distrugere în masă. În consecință, în dreptul internațional, folosirea păsărilor pentru a lovi inamicul este considerată o crimă, iar cei care comit un astfel de act imoral și inuman sunt întotdeauna pedepsiți, iar acest lucru a făcut ca America să tremure (deși nimeni nu îndrăznește să o pedepsească), iar stigmatul care va marca această țară o va face o țară necredibilă, chiar și în ochii aliaților săi.

  • Când rușii spun că au prins păsările, înseamnă că i-au prins pe americani în flagrant delict, dând detalii atât de precise încât să fie incontestabile. Acest fapt ne obligă să ne gândim la posibilitatea ca toți virușii care au infectat oamenii în acest secol, în special cei mai noi, cum ar fi Ebola, care a lovit Africa, antraxul, gripa porcină și aviară și, în prezent, Covid-19, să provină toți din laboratoare finanțate și conduse de Statele Unite ale Americii. Acest lucru a determinat China să ceară o anchetă internațională amănunțită privind izbucnirea bruscă a coronavirusului și este foarte probabil ca SUA să se fi folosit de păsările migratoare pentru a ucide cetățeni chinezi.
  • Ceea ce contează este că scandalurile nord-americane sunt în creștere și doar recent SUA au început să își atenueze tonul ostil față de Rusia, încercând să reconstruiască o relație, în speranța că se va ajunge la o înțelegere politică cu rușii. Rușii vor trebui să protejeze lumea de acțiunile nefaste ale SUA și să se asigure că acestea nu reprezintă o amenințare pentru Rusia în viitor.

de Ignacio Ramonet, traducere Martina Giuntoli

Sursa

Aici video din conferința de prezentare a documentelor:

14 gânduri despre „Dezvăluiri senzaționale despre biolaboratoarele SUA la Consiliul de Securitate al ONU: Ignacio Ramonet (Le Monde)-PĂSĂRILE INELATE sau PĂSĂRILE DE DISTRUGERE ÎN MASĂ”

  1. Fraților Dumnezeu nu poate fi învins, cu ce mâna dai cu aceea primești. Mulțumim lui Dumnezeu ca sunt descoperiți…. Acum distribuiti divulgativi la toți si L toate programele pe unde puteți mai ales cei tineri care va pricepeți pe internet… Va iubim și va mulțumim

    Apreciază

  2. Prin 1996 eram in Toronto si vizionam la STIRI un comportament ciudat al raţelor salbatice care mureau in zbor in timpul migraţiei de la nord la sud. Ornitologii nu puteau explica boala care provoca moartea raţelor migratoare. Cred ca raţele erau subiectele unor experimente americane de tipul celor menţionate in acest articol.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Sunt consternată, ce fel de oameni dacă-i mai putem numi așa sunt stăpâniți de diavol e de neimaginat ce nu le ajunge Dumnezeu ne-a creat să conviețuim în pace și înțelegere, să ne ajutăm e loc sub soare pentru toată lumea, nu am cuvinte sunt șocată pînă cînd îi lăsăm pe monștri aceștia să ne terorizeze zi de zi ceas de ceas…..

    Apreciat de 1 persoană

  4. Despre laboratoare citisem. Despre utilizarea pasarilor in felul acesta este peste imaginatia mea.
    Citisem de inelare pentru a putea urmari si cerceta viata pasarilor. Insa orice normal este deturnat, se pare.
    Multumesc pentru articol.
    Numai bine!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.