CONSPIRAȚIE, TE HALESC!: Se elimină carnea bio și din surse alternative: Guvernul interzice gospodăriilor țărănești să mai vândă porci și carne de porc!

Ceea ce se auzea ca o teorie a conspirației acum câțiva ani începe să devină realitate. Guvernul, prin Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, a decis să interzică populației să mai vândă porci și produse din carne de porc.

Nici măcar îndeplinirea unor așa-zise standarde de biosecuritate nu va mai permite gospodăriilor populației să vândă porcii crescuți în curte, exploataţiilor nonprofesionale de subzistenţă fiindu-le interzisă comercializarea.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a emis un ordin ce conține o serie de reguli și interdicții pentru crescătorii de porci care dețin animale pentru consum propriu. Aceștia nu au voie să vândă porcii și sunt obligați să declare animalele la Primărie, în Registrul Agricol, informează agrointel.ro.

Ordinul a fost publicat în dezbatere publică pe site-ul propriu al ANSVSA, în data de joi, 27 iulie, și are ca scop aprobarea condițiilor și cerințelor de biosecuritate pentru exploatațiile de creștere a porcinelor din România. Cu toate acestea, documentul nu este încă în vigoare și necesită publicarea oficială în Monitorul Oficial pentru a fi aplicat în gospodării.

Citiți întreaga știre: https://www.ziuanews.ro/stiri/se-elimin-carnea-bio-i-din-surse-alternative-guvernul-interzice-gospod-riilor-r-ne-ti-s-mai-v-nd-porci-i-carne-de-porc-1577978

3 gânduri despre „CONSPIRAȚIE, TE HALESC!: Se elimină carnea bio și din surse alternative: Guvernul interzice gospodăriilor țărănești să mai vândă porci și carne de porc!”

    1. Bun îndemnul dar…Nop! N-aveți să vedeți așa ceva! Și nu știu cât de mult mai contează opțiunea reală a alegătorilor vs tehnică/softuri/samd… Dar știți cum a zis Pavel: când sunt slab, atunci sunt tare!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.