MĂ LIPSESC DE O AȘA SOCIETATE!: Expert ONU „Creștinii care nu acceptă legalizarile legate de LGBTQ+ și pedofilie vor fi excluși din societate!”

Organizația Națiunilor Unite a avertizat creștinii că, dacă nu acceptă pe deplin legalizarea căsătoriei între un adult și un minor (practic, a pedofiliei), vor fi excluși de la participarea în societate.

Într-o nouă declarație tulburătoare, expertul ONU Victor Madrigal-Borloz spune că libertatea religioasă poate fi tolerată doar dacă oamenii religioși îmbrățișează pe deplin agenda globalistă, inclusiv ideologia radicală LGBTQ+.

Ideologia LGBTQ+ pe care ONU o promovează își are originea într-un raport publicat la începutul acestui an, care solicită dezincriminarea sexului între adulți și minori.

Madrigal-Borloz a raportat în cadrul celei de-a 53-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului că libertatea religioasă poate exista doar dacă este „compatibilă” cu agenda LGBTQ+, dacă creștinii și alte grupuri religioase se conformează ideologiei radicale de extremă-stânga.

Citiți întregul articol https://m.ziuanews.ro/stiri/expert-onu-cre-tinii-care-nu-accept-legalizarile-legate-de-lgbtq-i-pedofilie-vor-fi-exclu-i-din-societate-1578052

12 gânduri despre „MĂ LIPSESC DE O AȘA SOCIETATE!: Expert ONU „Creștinii care nu acceptă legalizarile legate de LGBTQ+ și pedofilie vor fi excluși din societate!””

      1. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească !
        Nu lăsa durerea despărțirii(vremelnice) de ea să te copleșească, ridică-te și mergi mai departe. Femeile sunt afectate mult mai profund de trecerea părinților decât bărbații, dar aceasta-i calea naturală a vieții. Sus inima și înainte !

        Apreciat de 1 persoană

  1. Adica , cum vor fi ” exclusi din societate!” ? Nu vor mai avea dreptul de-a fi alesi la Cotroceni in 2024 , nu vor mai avea dreptul de-a fi alesi in Parlamentul asta de tot kakatul sau…nu vor mai avea dreptul sa faca foamea in iarna asta ? Vorba lui Iosif Stalin : pe o astfel de „societate , ma pis pe ea si-si dau foc ” !!! Le ia dracu mintile la nenorocitii astia si vor sa-i traga si pe altii dupa ei …

    Apreciază

  2. Aceste personaje par sa functioneze intoarse cu cheia. Si par sa aiba materia cenusie drenata. Nu stiu ce au in loc. Oare ei realizeaza ca sunt doar pioni?
    Evenimentele chiar se deruleaza cu rapiditate. Cam naspa situatia!

    O saptamana usoara.❤️😘
    S-au terminat focurile la voi?

    Apreciat de 1 persoană

  3. Acest derbedeu pedofil, acest psihopat dement, trebuie trimis la muncă în Siberia. Poate i se răcoresc neuronul stingher și apucăturile sataniste … Și tot așa și cu toți ceilalți asemeni lui și asemenea tuturor sociopaților ticăloși de pretutindeni !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.