Despre mine

“Părintele spunea că vremea este aproape. ‘O să înceapă mare învălmăşeală în Biserică, eu n-o s-o prind, dar voi o s-o prindeţi‘. Mai spunea că e aproape timpul cînd cărţile ortodoxe vor fi nesemnate şi se vor răspîndi din mînă în mînă. Atunci vor propovădui femeile, ca pe vremea sfinţilor apostoli, deoarece preoţii nu o vor putea face. Dreapta credinţa va fi păstrată prin epistole răspîndite printre credincioşi, deoarece partea oficială a Bisericii nu va mai propovădui adevărul. Cu toate acestea, părintele spunea să mergem aşa înainte, fără să ne rupem de episcopi“.

(Parintele Selafiil – de pe blogul p. Savatie

Sunt o ortodoxa, (ceea ce s-ar putea sa nu va dea prea multa incredere deoarece sunt femeie), dintre milioanele de ortodocsi cu numele si din pacate doar dintre miile de ortodocsi adevarati. Dar se pare ca intr-adevar timpul se grabeste si vremurile cand femeile, in loc sa stea la cratita si telenovele, predica Biblia pe unde pot. M-am hotarat sa fac acest pas pentru ca sunt din ce in ce mai putini cei ce cred cu adevarat in Iisus si, si mai putini cei ce inteleg ce se intampla in jurul nostru. Din pacate e greu sa-ti convingi propria familie si prietenii, cu atat mai mult pe unii straini, care nu te cunosc. Totusi, nu-mi pierd speranta si incerc sa fac ceva, nu numai sa tin credinta pentru mine.

Ma tem ca nu vom mai avea prea mult timp la dispozitie nici aceasta cale, a internetului, si ca cei ce urmaresc inrobirea noastra a tuturor, vor cenzura si aceste site-uri. Pana atunci,insa, sa facem tot ce ne sta in putere pentru a trezi poporul roman din aceasta hipnoza in care se afla.

Chiar daca locuiesc in Grecia, tot romanca sunt si nu pot sa fiu indiferenta la ce se intampla acasa.

Dumnezeu sa ne ajute!

219 gânduri despre „Despre mine”

  1. ” Mai bine mai târziu decât niciodată” spune-o vorbă din POPOR ! 🙂
    DUMNEZU mi-a deschis OCHII și-am ajuns și pe AICI 🙂 unde trebuia să fi AJUNS mai de mult !!! 🙂 😦 🙂
    În speranța că voi fi absolvit de faptul că abia acum am avut posibilitatea să aflu ce-am aflat 🙂
    mă declar total de acord cu cele postate de Domnia Ta ! 🙂
    ÎNDEMNUL Domniei Tale musai trebuie DUS mai DEPARTE ! 🙂
    DUMNEZEU să-i OCROTEASCĂ pe toți ROMÂNII oriunde s-ar afla ei !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu cea mai înaltă considerațiune ,
    Alioșa ,ORTODOCS din moși-strămoși !!! 🙂 🙂 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Doamne ajuta ! Ma bucur ca am găsit acest blog . Căutam despre tribul lui Dan sau triburile evreilor si am găsit postarea Dvs . Din ce am mai cercetat din alte surse se pare ca este aceeasi concluzie despre asa zisa familie “Windsor “ .
    Va mulțumesc din suflet pentru acest blog am sa încerc sa il citesc in întregime . In vremurile astea, desi studiez de ceva ani tot greu găsești informatii atat de prețioase ca aici. Este ca si cum s/a așternut uitarea si orbirea pentru toți .
    Sper sa continuați sa postați .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.