Misterioasa spirala albastra aparuta deasupra Norvegiei

Un ecran misterios de lumină care a aparut peste Norvegia aseară (08.12.09) a lăsat mii de locuitori din partea de nord a ţării stupefiati.Fenomenul a început atunci când ceea ce apărea ca o lumină albastră părea să pluteasca in sus din spatele unui munte. S-a oprit la mijlocul aerului şi apoi a început să circule.

Rezidenţii din nordul Norvegiei au rămas uimiţi de  spectacolul de lumini, care arata ca fiind generat de calculator, cand acesta a apărut pe cerul de deasupra lor. Martorii, de la Trondelag  pana la Finnmark, au comparat vederea uimitoare cu orice, de la o racheta ruseasca pana la un meteorit sau o unda de şoc – deşi nimeni nu pare să fi menţionat încă OZN-uri.

Un fascicul albastru-verde de lumină a fost vazut iesind  din centrul spiralei. In cateva secunde o spirala gigant a acoperit întregul cer. Apoi, un fascicul verde-albastru de lumină a izbucnit din centru – care a durat zece-doisprezece minute înainte să dispară complet.

Institutul Meteorologic Norvegian a fost inundat cu apeluri telefonice, după furtuna de lumină – despre care astronomii au spus ca nu pare să fi avut legatura cu Aurora sau Luminile Nordului, atât de comune în acea zonă a lumii.

Ce ar putea fi? Astronomii spun că spectacolul nu pare să fi fost legat de Aurora sau Luminile Nordului: „A fost ca o spirala uriaşa – o stea cazatoare care se invartea de jur- împrejur.

Mister aprofundat in seara asta (09.12.09) cand Rusia a negat că ar fi efectuat teste anti-rachetă în zonă. Fred Hansen, de la Bo in Vesterålen, a descris vedere ca „ca o minge de foc mare care a mers roata, avand o lumină mare in jurul ei insisi.”

http://earthchangesmedia.com/secure/3247.326/article-9162526985.php

 Numeroase rapoarte din Statele Unite şi Europa furnizează dovezi ferme că, pentru prima dată în epoca noastră actuală, omenirea a făcut un atac de succes ” asupra „dimensiunilor” zeilor antici, în vesnica încercare a rasei umane de eliberare de sub ” Strangulatori„, fiind mulţi cei care cred ca  aceste fiinţe au putere asupra pământului nostru.Numeroasele amanunte ştiinţifice care stau la baza acestui atac sunt mult prea complexe pentru a  fi revizuite într-un raport ca acesta, dar, în principiu pot fi prezentate după cum urmează:

Marţi seara, 8 decembrie, CERN Large Hadron Collider (LHC), aflat în Elveţia, ” a colizionat împreună particulele subatomice la cele mai înalte energii atinse vreodată de un accelerator  făcut de om”, care au fost apoi  transferate  ” cuantificat ”  masivei Instalatii Radar Atmosferice de Reflectare Parţială  a Frecvenţei Mediului (MF)  situată în Ramfjordmoen, Norvegia, administrata de către radarul European Incoherent Scatter Facility (EISCAT) şi oamenii de ştiinţă responsabili cu încălzirea ionosferica , a caror activitate, la rândul său, este sub supravegherea  Programului  American de Cercetare (HAARP)  pe care  mulţi il considera cea mai mare „arma de distrugere în masă” construita vreodată.

Acum, dupa transferarea si primirea aceastui „cuantic”  fascicul de înaltă energie în Ramfjordmoen, el a fost apoi ” pulsat” vertical în atmosfera superioară de deasupra Norvegiei, la 2.43 MHz,  de către antenele Radarului lor MF, care a dus la aparitia luminii  „spirală”, descrisa de către Daily Mail News Service din Marea Britanie ca:  

„O lumină albastră părea să pluteasca in sus din spatele unui munte în partea de nord a ţării.  S-a oprit in mijlocul aerului, apoi a început să se mute în cercuri. In cateva secunde o spirala gigant a acoperit cerul întreg. Apoi, un verde-albastru fascicul de lumină a explodat din centrul său – care a durat de la zece pana la 12 de minute înainte să dispară complet. Privitorii descriind-o ca ” o minge de foc mare care a mers în jur, cu o lumină mare în jurul acesteia” şi „o stea  cazatoare care se rotea de jur  împrejur”. „

Important de reţinut este faptul că acest lucru nu a fost prima încercare de a „ataca” cerurile zeilor”, ci cea de a doua. La 2 noiembrie  şi ca un preludiu la primirea marelui fascicul de energie de la CERN, oamenii de ştiinţă de la Ramfjordmoen si-au incercat Radarul MF în atmosfera superioară, rezultând o  lumina parţial ” spiralata” [ vezi fotografie] descrisa de Catelijne Brokke, şofer de autobuz în Hammerfest, Norvegia, după cum urmează:  „A fost mare cât o lună plină, şi a devenit mai marei şi mai mare ca un fel de explozie. N-am  mai văzut aşa ceva vreodata. „

La fel de important de reţinut din aceste evenimente este predictia lasata de componenta cercurilor din lanuri [foto], care a apărut în Portchester, Hampshire (Marea Britanie) pe 11 iunie 2004, oferind acestor oameni de ştiinţă dimensiunile exacte şi frecvenţa necesara inaltei lor energii atmosferice pentru ca ” atacul spirala ” sa reuşeasca sa ” strapunga” dimensiunea zeilor”.   

Din păcate, semnificaţia ” atacului ” pastrata de catre oameni, la cele mai multe dintre aceste evenimente si in cea mai mare şi mai adevărata parte a acestora,  va fi afectată, chiar şi acum cand aceste cuvinte sunt scrise, ea  fiind dirijata de către mass-media organele lor de propagandă, să se creadă minciuna absurdă că această „spirală” a fost cauzată de o lansare nereuşită a unei rachete Rusesti; acest lucru ar fi unul dintre cele mai incredibile fapte performate  vreodată de o rachetă rătăcitoare pentru că, daca s-ar fi întâmplat  asa, legile aerodinamicii ar fi complet răsturnate. ( ulterior Rusia a revenit si a afirmat ca a testat o racheta, dar experimentul a esuat.  http://en.rian.ru/russia/20091210/157186305.html; pe de alta parte rusii spun ca nu exista nici o legatura intre cele doua evenimente. http://www.youtube.com/watch?v=9i5Fch6_4u0. Pe cine sa crezi insa?)

Pentru rasa umana, de multa vreme separata de miturile ei cele mai vechi şi de legende, minciunile comandanţilor ei  vor avea, ca întotdeauna, mai multă influenta decat simplul adevăr, deoarece aceste popoare sunt învăţate de la naştere, sa accepte” autoritatea „a ceea ce ei spun prin propaganda mass-media, chiar şi când aceasta înseamnă, ca la un eveniment ca acesta care nu au putut fi ascuns maselor, ca trebuie să-si suspende logica lor şi să uite chiar şi ceea ce au văzut cu ochii lor.”  http://www.whatdoesitmean.com/index1308.htm

Video aici:

Una peste alta, acest tip de evenimente si fenomene se inmultesc pe zi ce trece. Ce ne ramane de facut? Sa ne rugam si sa speram ca Dumnezeu nu va lasa sa se intample o catastrofa si ca El va interveni la timp, asa cum a facut si cu Turnul Babel. Sfidarea cerului de catre cei cu prea putina credinta sau chiar deloc ne-au adus in mizeria in care ne aflam acum. Dar Apocalipsa (Cap.9) spune:

20. Dar ceilalţi oameni care nu au murit de plăgile acestea, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se mai închine idolilor de aur şi de argint şi de aramă şi de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.

21. Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de desfrânarea lor, nici de furtişagurile lor. ”

Aceste vremuri sunt aici si acum. Nu va ganditi ca mai aveti mult timp sa va hotarati din ce tabara vreti sa faceti parte. Nu mai credeti minciunile lor distribuite pe toate canalele si in toate ziarele. Deschideti ochii si priviti imprejur. Niciodata n-am fost mai aproape de adevarurile Bibliei, ca acum. Incetati de a va mai amagi singuri ca mai aveti timp. Suntem martorii evenimentelor de pe urma, care se vor succede cu o viteza de neimaginat pentru mintea umana. Timpul nostru nu este acelasi cu cel al lui Dumnezeu si de aceea vom fi luati prin surprindere. Lucifer isi pregateste batalia finala, iar noi facem parte din scenariu. Rolul il alegeti, insa, singuri.

28 de gânduri despre „Misterioasa spirala albastra aparuta deasupra Norvegiei”

  1. nu vă supăraţi, eu mă aştept de la Dumnezeu să trimită semne mai clare/lizibile/idubitabile, dacă tot e să trimită ceva – în ciuda faptului că „nimeni nu va şti când e sfârşitul, doar..” etc.
    ce sens au „semnele” care ne tot prevestesc de 2000 de ani că sfârşitul e aproape?
    fenomenul semnalat aici, deocamdată inexplicabil, nu e singular, am găsit diverse ştiri şi filmări cu fenomene asemănătoare, însă m-a uimit faptul că apar în istoria ufologică foarte recentă (cu excepţia celui din China 1988 semnalat mai sus, dovada clară că nu are legătură cu LHC).
    văzând că se speculează aici intens pe acest subiect, într-un mod din păcate mai degrabă isteric decât argumentat, arunc şi eu o dudă pentru care nu am altă acoperire decât intuiţia: spiralele, diamantele, bliţul de la Ierusalim, „lentilele” eurasiatice şi alte guguloaie care apar pe cer tot mai nonşalant au legătură directă cu prietenul din umbră, The Biggest Brother, mega-staţia orbitală camuflată în faţa planetei Mercur, pe partea cu Soarele

    Apreciază

  2. @mucenico,nu cred ca cei care au produs fenomenul respectivi sunt ca mine si ca tine.La trup ne seamana dar la altceva nu.Cred ca sunt ceea ce in cartile vechi scrie „demoni cu trup”.Se pare ca ei se nasc in ceasuri nepotrivite sau din parinti ca ei,criminali sau alcoolici.Se pare ca acestia au o particularitate energetica aparte.Stiu ca ai studiat stiinte vechi si vei intelege.Tipii astea se pare ca au centrii superiori ai capului inversati din punct de vedere al rotatiei dar in mod natural.Ca la feline.Omul normal daca i-ar avea asa ar inebuni sau nu ar supravietui . ( si omului normal i se pot inversa dar numai prin tehnici intunecate sau daca omul a comis pacate foarte mari).Daca te uiti din spatele unui om normal ,la crestetul capului sau vei vedea acel vartej specific.Daca te uiti din spate il vei vedea rotit in sensul acelor de ceas.Daca l-ai privi din fata ,ar fi in sensul invers acelor de ceas.Practic centrii unei fiinte umane se misca in sensul invers acelor de ceas,ca si planeta,ca si universul.Chiar si ADN-ul tot asa este facut,intr-o spirala care coboara in sensul invers acelor de ceas.Cand te inchini ,te inchini de la dreapta la stanga,cand dai cu tamaie peste o masa cu ceva sacru pe ea (cum erau o data colacii care se faceau la tara),se rotea tot in sensul invers acelor de ceas.La indivizii astea daca te uiti la capul lor vei vedea acel vartej de cele mai multe ori, invers ca la mine sau la tine.Marii criminali prezinta aceeasi chestie.Demonii cu trup chiar exista.Prima oara mi-a vorbit despre asta acum multi ani un preot din zona Buzaului care avea har de la Dumnezeu si care a scos un om din biserica pe acest motiv.A fost ceva scandal acolo,dar asta e alta poveste.Daca te rogi mult sunt usor de simtit,nu o sa iti placa deloc sa stai langa unul ca ei.Oricum azi indivizii astia sunt destui si se cauta unii pe altii.Unii sunt primitivi dar altii stiu multe si actioneaza cu scopuri precise,urmandu-si liderul lor care ii inspra din greu.Daca acest coment pare necorespunzator sau periculos pentru cititorii tai nu il valida.Poate ca informatia din el sa nu fie usor digerabila de cei din jurul nostru.

    Apreciază

    1. @ spellmaker
      am validat comentariul tau pentru ca oamenii trebuie sa invete si sa inteleaga ca lumea nu este asa cum o stiu ei. Chiar Biblia avertizeaza despre fiintele care exista pe pamant. Din pacate, nu toti cei care ar trebui sa-i lumineze pe oameni o si fac. Eu tocmai asta am incercat sa fac aici. Sa le deschid un pic orizontul. A fi crestin nu inseamna a fi habotnic si inchis la minte. Oamenii nu inteleg exact cuvintele lui Iisus. El le-a spus sa-si deschida mintea si sufletul in fata Universului si atunci vor intelege. Dar prea putini fac asta. Multi accepta talmacirile unora si se multumesc cu atat, fara a se mai obosi sa mai caute. Eu am incercat multe practici si am studiat multe stiinte si tot nu pot spune ca am inteles sau ca am descoperit tot. Misiunea noastra pe acest pamant nu este sa ne salvam viata si trupurile, ci sa descoperim adevarul sau cat de mult se poate din el, prin propriile eforturi si esecuri. ” Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” Ioan,8.32

      Apreciază

    2. Imi cer scuze ca divaghez, dar poti sa imi spui si mie ce vina au acesti ‘demoni in trup’ ca s-au nascut la ceasuri nepotrivite sau din parinti alcoolici? Si cum putem recunoaste un ‘demon in trup’ in afara vartejului care e pentru cei cu vederea spirituala deschisa? Apoi ei sunt constienti de treaba asta? Si daca ar vrea sa se mantuiasca, s-ar putea mantui vreodata?

      Apreciază

  3. M-am interesat putin de fenomen si nu are legatura se pare cu nimic material.Forma este mult prea perfecta ca sa fie alcatuita de materie.Natura ei se pare ca e pur energetica.Fenomenul se mentine atata timp cat este alimentat cu energie.Orice flux de energie indreptat spre cer sau spre apa produce un fenomen asemanator.Chestia aia seamana bine cu o „gaura de vierme”.Acum sunt curios daca chiar e asa ,pana unde au trimis-o.Sper ca nemaipomenitii oameni de stiinta care au facut-o sa nu ne aduca cine stie ce pe cap.NU cred ca oamenii care au facut experimentul bat la usa lui Dumnezeu.Cred ca tzinta lor e mai aproape,mult mai aproape.

    Apreciază

    1. @ spellmaker
      sigur nu bat la portile Raiului, ca oricum alea nu se deschid cand vor ei. cred ca are legatura cu LHC. problema e ca ca oamenii nostri de ” stiinta” nu prea stiu ce fac si la ce sa se astepte. daca e sa te iei dupa povestea Atlantidei cam tot asa ceva au incercat si ei si s-au autodistrus. Partea proasta e ca majoritatea oamenilor de stiinta de azi si-au pierdut mintile si se joaca de-a Dumnezeu, uitand cine sunt. Setea de putere si dominare este atat de mare incat nu ne mai ajunge Pamantul si trebuie sa incercam si alte planete. cred ca pamantenii au ajuns la ultimul stadiu de josnicie si ceea ce urmeaza este de fapt ceea ce meritam. Ne plangem ca Dumnezeu ne pedepseste dar nu e adevarat. ne pedepsim singuri. Avem ceea ce am creat fiecare dintre noi, in mai lunga sau mai scurta noastra viata. Acum urmeaza sa culegem roadele. si ele vor fi foarte amare.

      Apreciază

    1. @ Doar.eu
      Incercarea de a deschide poarta catre divinitate si de a-l sfida pe Dumnezeu. La fel ca si atunci cand au construit Turnul Babel. Este dorinta luciferica a omului de a infrunta divinitatea si de a arata ca omul este la fel de puternic ca Dumnezeu daca nu chiar mai puternic. Asta de fapt incearca Illuminati sa faca acum cu ajutorul lui Lucifer, ingerul cazut, caruia i se inchina.

      Apreciază

      1. Hmm, ciudat… totusi nu inteleg cum poate ajunge omul cu tehnologia la ‘portile raiului’? Oricum nici eu nu cred ca a fost o racheta, sa fim seriosi :))

        Apreciază

      2. @ Doar.eu
        pai tocmai asta nu inteleg oamenii… ca nu pot ajunge la usa divinitatii neinvitati. dar pot deschide alte porti. din pacate nici ei nu stiu ce fac.

        Apreciază

  4. nu este un ozn cum zic alti sau o rachieta ruseasca poate nu credeti dar sfarsitu este foarte aproape si dumnezeu ne trimite semne sa ne intoarcem toti la el asa ca mai deschideti si biblia si cititi pentru ca numa ea ne spune adevarul si tot ce se va intpla pe acest pamant sau intrati pe http://invatadespredumnezeu.wordpress.com/ si o s invatati si voi mai multe si asta zic la toti si asta e valabil pentru toata lumea

    Apreciază

  5. La NatGeo, intr-un documentar s-a recunoscut ca LHC, poate „fabrica” din coliziunea protonilor, minuscule Gauri Negre, dar spun scientistii, se dezintegreaza rapid prin efectul- hawking. nu cred ca fenomenul ala are leg cu Cern-ul.:).gaz ionizat, efecte laser, o holograma publicitară, avioane experimentale militare( prj.Aurora, mit oare?),urme de rachete Bulava, Topol etc multe explicatii mai prozaice.
    Ps. Si io pot face urme din alea in cimp, i-ti ia ceva timp da se poate(mai demult am facut una mini=)) pe terenu meu. N-am inteles ce ai vrut sa zici, unde ai scris cu rosu.

    Apreciază

  6. Rusii au raspuns, a fost din nou o incercare de lansare (testare) a unei rachete cu 10 focoase nucleare independente care se numeste „Bulava”

    Apreciază

    1. @ Veaceslav
      te rog sa ma crezi ca am urmarit toate stirile despre acest lucru. Oficialii armatei ruse nu au confirmat acest lucru. Confirmarea a venit din mass-media in care eu nu am incredere deloc. si ca sa vezi ca am dreptate, in data de 10 decembrie rusii au testat o alta racheta in Siberia si uite rezultatul, care nu seamana deloc cu ceea ce a fost in Norvegia. Imi pare rau ca si tu te lasi indus in eroare de propaganda mincinoasa. sunt sigura ca vorbesti rusa, asa ca poti sa intelegi ce se vorbeste in clip.

      te rog sa-mi spui dupa vizionare parerea ta.

      Apreciază

      1. @ Veaceslav
        asta e traducerea de la site-ul ministerului rus al apararii:
        10.12.2009 ani
        Decembrie 9, 2009 la bordul submarinului submarin nuclear Dmitri Donskoi „a fost produs lansarea unei rachete balistice” Bulava ”

        Decembrie 9, 2009 la bordul submarinului nuclear „Dmitri Donskoi” în testele de zbor de la Marea Albă a fost realizată lansarea unei rachete balistice „Bulava” din poziţie subacvatica.

        După revenirea barcii la baza, a fost examinat controlul telemetric din timpul lansării. Rezultatele au arătat că primele două etape ale rachetei au lucrat în mod normal, dar in faza ulterioară la o treime din traiectorie a existat o problemă tehnică. În conformitate cu controlul operaţiunea nu este stabilă in cea de-a treia etapa a motorului.

        Echipajul submarinului si-a desfăşurat activitatea în mod normal şi fără comentarii. Cauzele defecţiunii tehnice sunt stabilite de Comisia de stat pentru teste de zbor.

        În testele anterioare defecţiunile tehnice au apărut în prima etapă a rachetei.”

        Biroul de ştiri şi informaţii DoD RF
        Deci au recunoscut ca au testat racheta dar n-au afirmat nici in aceasta stire si nici in alta ca ar exista vreo legatura cu Norvegia. Si cam asa arata o lansare de pe un submarin, esuata

        Deci, cum iti spuneam mass-media minte cu nerusinare pentru a acoperi secretele mai marilor.

        Apreciază

      2. @mucenico,
        Marea alba este la coasta Norvegiei, si lansarea s-a facut de pe un submarin, si dupa cum vezi si in videoul postat de tine se vede cum racheta a inceput sa se roteasca formand o spirala, exact ca cea de pe data de 9 langa Norvegia. Oficiali de la ministerul aparaii au dat mai multe detalii referitor la lansare, pentr mai multe publicatii.

        Apreciază

      3. @ Veaceslav
        oricat incerci sa ma convingi tu sau altii eu tot nu cred. ceea ce s-a aratat acolo e prea perfect pentru a fi creat de o racheta. dupa parerea mea este o poarta care s-a deschis si care ne previne de ceva. Dar asa cum evreii nu l-au crezut pe Iisus desi l-au vazut in carne si oase la fel nici noi nu credem adevaratele semne care vin din cer. vom crede insa inselaciunile si minunile savarsite de Lucifer, care vor aduce pierzania omenirii, pentru ca suntem prea putin cu adevarat credinciosi. Dumnezeu sa ne ajute!

        Apreciază

      4. @ Veaceslav
        uite aici un clip din China cu o spirala identica cu cea din Norvegia, numai ca s-a intamplat in 1988. Vrei sa spui ca in 1988, acum 20 de ani, chinezii testau rachete pe care rusii le testeaza de-abia acum si inca mai esueaza? cam greu de crezut acest lucru.

        Apreciază

      5. @mucenicul,
        Dumnezeu stie ce a fost, pe un crestin adevarat asta nu il schimba, intelegi? iar in semnele antihristice nu am sa cred pana la moarte!!! INSA NU TREBUIE SA AFIRMI CEVA DE CE NU ESTI SIGURA CA POTI GRESI.
        Dumnezeu sa ne ajute si miluiasca!
        Iertare.

        Apreciază

      6. @ Veaceslav
        pe mine nu asta ma preocupa ci ceea ce se pregateste. si din pacate oamenii sunt prea putin pregatiti pentru ce va urma. multi vor cadea in capcana. asta ma ingrijoreaza.

        Apreciază

      7. @Mucenico,
        ai dreptate in privinta oamenilor nepregatiti, si pe mine asta ma ingrijoreaza cel mai mult, nici eu nu sunt inca pregatit. Sa ne ajute Dumnezeu!

        Apreciază

      8. @ Veaceslav
        cred ca nimeni nu este pregatit cu adevarat pentru ce va urma, pentru ca depaseste puterea imaginatiei noastre. Dar cu multa rugaciune, credinta si constientizare, Dumnezeu ne va ajuta sa biruim. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.