Doctorul spune ca vaccinul va provoca 60000 de decese numai in Franta(video si traducere)

Dr Marc Girard, un specialist în efectele secundare ale medicamentelor şi  un medic expert consultat de instanţele judecătoreşti franceze, a declarat  la televizor francezilor că  vaccinul gripei „porcine” ar putea provoca 60000 de decese în Franţa, în special în rândul tinerilor, copiilor şi femeilor gravide .

El a mai spus că oamenii  care promoveaza vacinul gripei „porcine”  fac acest lucru pentru că au legături cu compania farmaceutică.

Problema cu  vaccinul „gripei porcine”  este nu numai faptul că este doar „prost cercetat”, dar „nu este deloc cercetat”, a spus el, adăugând că acesta este în curs de pregătire în condiţii care pun în pericol sănătatea publică.

TRADUCERE:

 „Un vaccin este în curs de elaborare în condiţii de amatorism, cum Nu am  mai vazut niciodata. Să luam ipoteza pesimista: un deces la fiecare 1000 de pacienţi.Există planuri de vaccinare a 60 milioane de oameni, şi tu asa ai deja 60000 decese, şi de această dată, tineri, copii, femei însărcinate. ”

„Ceea ce tu spui este grav, deoarece multe persoane se pregatesc pentru a obţine vaccinul şi tu, tu spui:” Nu trebuie să va vaccinati! ”

„Da, este un vaccin care a fost dezvoltat în mare viteză, în condiţii care pun în pericol sănătatea publică. Este nevoie să se întoarcă înapoi la obligaţia ca politicienii au acum dreptul de a proteja cetăţenii împotriva dorinţei industriei farmaceutice de a face bani cu toate aceste vaccinuri. Există un cod al legii de sănătate publică din  2007, care-i obligă pe toti profesioniştii din domeniul sănătăţii, care-si exprima opiniile de a-si dezvălui  si interesele lor. Această lege este ridiculizata în fiecare zi. Toţi oamenii  pe care-i veţi vedea spunând: „gripa, e foarte grava” au interese, intereselor lor personale şi de aceea ei spun ceea ce spun ei. Administraţia publica de sănătate este un exemplu pentru noi de  încălcare de zi cu zi a legii. Eu sunt un medic specialist şi eu sunt împotriva medicamentelor care nu si-au rostul. Acest vaccin nu este doar prost dezvoltat: nu este dezvoltat!”

Un gând despre „Doctorul spune ca vaccinul va provoca 60000 de decese numai in Franta(video si traducere)”

  1. Sa nu uitam ca pentru Romania sunt „planificate” cinci milioane de doze cu vaccin. Dar mai bine cititi http://www.ziare.com/articole/gripa+porcina+vaccin.
    „Institutul Cantacuzino a anuntat ca a produs primele preparate de vaccin impotriva gripei porcine, iar in urmatoarele luni vor fi efectuate teste pe cobai si, apoi, pe subiecti umani.

    „Laboratoarele Organizatiei Mondiale a Sanatatii au trimis catre toate laboratoarele producatoare de vaccin pulpa vaccinala, adica tulpina virusului. Institutul Cantacuzino a cultivat pulpa vaccinala si din aceste culturi s-au facut preparatele de vaccin, care urmeaza sa fie testate”, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Geza Molnar, informeaza Adevarul.

    Primul lot de vaccin impotriva gripei porcine pentru populatia din Romania va fi gata, cel mai devreme, la sfarsitul lunii noiembrie, iar vaccinarea populatiei va putea incepe in decembrie.

    Autoritatile sanitare au precizat ca Institutul Cantacuzino are capacitatea de a prepara peste sapte milioane de doze de vaccin, in trei transe.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.