Alerta: Nu-ti vaccinezi copilul nu ti-l mai primeste la scoala(gradinita)!.

Se intampla ACUM in New Jersey (America)

In Grecia, am auzit ca  te pune sa semnezi o declaratie pe proprie raspundere ca esti de acord cu vaccinarea si urmarile ei, fara a avea nici o pretentie daca se intampla ceva dupa aia. Asta dovedeste inca o data cat de ” sigur ” este vaccinul. 

Oameni buni, nu va condamnati pe voi si pe cei mai dragi voua, copiii, la moarte ! Asumati-va riscul imbolnavirii care e mai putin periculos decat vaccinarea in sine. Nu luati nici un fel de vaccin. In America si Marea Britanie, elevii si studentii carora le lipseste vreun vaccin din lista celor care se fac in timpul copilariei, sunt fortati sa le faca acum sau nu sunt primiti la scoala.  Nu conteaza daca a avut deja boala respectiva si a obtinut imunitatea naturala, care este de 100% , sau daca intr-adevar a facut vaccinul dar nu are un document care sa ateste acest lucru. Ma intreb si va intreb: de ce sa le mai faca acum daca tot sunt din categoria celor ce se fac la varste foarte mici in scopul de a obtine imunitate(care oricum nu este de 100%, ca cea naturala)? Organismul nostru, de la natura are tot ce-i trebuie pentru a lupta impotriva virusilor. Lasati-l sa o faca. Aveti incredere in el si nu in mizeriile fabricate de diverse companii farmaceutice, in scopul de a se imbogati. Pe vremea cand eram eu copil, nu se faceau atatea vaccinuri si copiii erau mult mai sanatosi decat acum, cand sunt infundati cu ele. Oare de ce? Nu va lasati convinsi de argumentele doctorilor si asistentelor. Daca sunt de buna-credinta va vor sfatui sa nu le faceti. Si inca un amanunt, cred eu nu lipsit de importanta: in Anglia statul da fiecarui doctor 5,25 lire sterline/persoana vaccinata. De ce ar investi un stat o multime de bani pentru a umple buzunarele doctorilor?

Ieri, in America (astazi in Anglia), o parte din doctori si asistente au manifestat impotriva obligativitatii lor de a se vaccina, cu riscul de a fi dati afara din serviciu. Daca acesti oamenii, care risca zilnic sa se contamineze, se opun vaccinarii, dumneavoastra de ce ati face-o?

27 de gânduri despre „Alerta: Nu-ti vaccinezi copilul nu ti-l mai primeste la scoala(gradinita)!.”

  1. In Scriptura spune ca cine nu crede ca Isus a murit pe cruce pentru pacatele lui, si cine nu crede in invierea Lui a 3-a zi, nu va fi mintuit.

    Nu eu spun, nu alt om spune, ci Dumnezeu. Dumnezeu spune ca nu conteaza cite fapte bune faci, nu conteaza din ce natie te tragi, daca nu crezi in El si in puterea invierii Lui, nu vei fi mintuit! Nu cred ca cineva are curajul sa zica ca Dumnezeu nu are dreptate cind spune ca numai aceia vor fi mintuiti.

    Apreciază

  2. Imi permit o completare… Spune parintele Cleopa „…ei, care n-au cunoscut Evanghelia”. Cred ca aceasta cunoastere nu se refera doar la auzirea Evangheliei care marturiseste despre Iisus Hristos…nu este o problema de matematica sa te apuci sa o „judeci” si sa dai raspunsul… Cred ca cei care s-au nascut intr-o alta religie si sunt din firea lor oameni cu credinta si frica de Dumnezeu…nu pot sa puna, pur si simplu, la indoiala credinta lor si sa caute in alta parte Adevarul…Trebuie sa recunoastem cinstit ca asta este foarte dificil…chiar imposibil…doar Dumnezeu prin Duhul Sfant ne poate intoarce la Adevar…nu noi, niste oameni departe de a fi perfecti… De aceea am intrebat eu daca stie cineva „ce ar trebui sa-i spui unui musulman cu frica de Dumnezeul lui incat sa-l afle pe Iisus….Adevarul, Calea si Viata?”. Va rog sa ma iertati ca am provocat aici atatea dispute… chiar in sanul nostru, al crestinilor…dar daca am vorbi crestini cu musulmani… Ma rog la Dumnezeu sa vada in aceste dispute doar ravna noastra pentru Dumnezeu. Cu drag…Maria

    Apreciază

    1. @ Maria
      Discutiile sunt bine venite. Si cred ca nici unul dintre noi nu este atat de credincios incat sa nu mai aiba nevoie de alte lamuriri. Eu una nu-mi permit sa arunc cu piatra in nimeni pentru ca nu ma consider fara pata. Inainte de a face asa ceva trebuie sa te judeci corect pe tine si pe urma pe altii. Eu zic ca ar trebui sa lasam judecata pe seama lui Dumnezeu. Vom fi surprinsi cand vom descoperi cat de mult ne-am inselat asupra unor lucruri, chiar simple.

      Apreciază

  3. Sa comparam si sa vedem:

    Scriptura: Isus a fost Dumnezeu in trup omenesc
    Coran: Isus nu este Dumnezeu (5:17, 75)

    Scriptura: Isus a fost crucificat
    Coran: Isus nu a fost crucificat (4:157)

    Scriptura: Isus a inviat din morti.
    Coran: Isus nu a inviat

    Scriptura: Mintuirea vine prin credinta
    Coran: Mintuirea vine prin fapte (49:14, 66:8-9)

    Scriptura: Omul este pacatos
    Coran: Omul este bun

    Scriptura: Multe miracole si profetii in Scriptura
    Coran: nici una, nici alta

    Cum putem spune ca cele 2 religii sint la fel?

    Apreciază

    1. @ cristina
      nu am spus ca sunt la fel. Iar tu iei prea ad literam scrierile. Trebuie sa iei sensul. In Luca este scris Fiul Omului. Iar daca citesti Biblia cu atentiesi fara indoctrinari vei vedea ca insusi Iisus spune ca Dumnezeu se manifesta prin el. Vorbeam de faptul ca iei cred in Iisus si in a doua venire. Daca o sa ai curiozitatea sa iei o biblie ortodoxa, una catolica si una de la pocaiti vei vedea ca nu sunt la fel. Credinta si faptele merg mana in mana. Degeaba te declari credincios daca faptele tale sunt exact pe dos. E usor sa spui ca esti credincios ca pe nimeni nu doare gura. Mai greu e cu faptele. Te rog sa ma crezi ca intalnesc zilnic oameni care se inchina si asculta slujbe la radio si in schimb fac cat rau pot celor din jur. Insusi Domnul spune cu vorba, cu fapta si cu gandul. Sunt curioasa cati dintre cei care acum se declara credinciosi vor fi in stare sa moara de foame, sa suporte asuprirea si ceea ce va urma. Sa nu crezi ca daca te declari credincios cu gandul sau cu cu gura dar vei accepta ce le impuse de guvernanti, zicandu-ti ca Domnul stie ce este in sufletul tau, vei obtine mantuirea. Iisus a demonstrat toate acestea.
      Dumnezeu este Unul singur, iar Iisus este fiul sau. Dumnezeu stie tot, Iisus stie doar ceea ce Dumnezeu doreste sa stie. De aceea el a si spus ca ziua aceea numai Tatal o stie. Nimeni nu este mai presus de Tatal si nici egal cu El, pentru ca toti existam datorita vointei Lui. Prin Iisus, Dumnezeu ne-a aratat o forma palpabila a sa si ne-a demonstrat ca daca vom avea credinta( coroborata cu fapte) putem ajunge asemeni lui Iisus, adica Dumnezeu sa se manifeste in noi prin Duhul Sfant. Nu uita ca si fariseii spuneau ca ei cred in Dumnezeu dar faptele lor dovedeau exact contrariul. A fi credincios nu inseamna a fi habotnic.

      Apreciază

      1. Le iau sensul. In Scriptura, fie ea catolica, ortodoxa, sau de la pocaiti, scrie ca Isus este Dumnezeu. In Coran scrie ca e doar un om obisnuit, nu Dumnezeu. Deci asta este o mare diferenta. In Scriptura scrie ca numai daca crezi ca Isus e Dumnezeu si ca mintuirea vine numai prin El, atunci esti mintuit. Coranul spune ca Isus nu e Dumnezeu si ca n-a venit sa mintuiasca, deci musulmanii nu vor fi mintuiti daca continua sa creada asa ceva.

        Faptele fara credinta sint moarte. Poate un om sa faca toate faptele bune din lume, dar daca nu crede in Dumnezeu care si-a trimis Fiul sa moara pe cruce pentru mintuire, acela, cu toate faptele lui bune, NU va fi mintuit.

        Isus este Dumnezeu si stie tot atit cit stie Dumnezeu-Tatal si Duhul Sfint. A fost limitat ca om, pe pamint, dar nu ca Dumnezeu.

        A fi credincios inseamna a crede ca Dumnezeu-Tatal si-a trimis Fiul sa moara pe cruce pentru pacatele omenirii si prin Duhul Sfint oamenii pot veni la El.

        Apreciază

      2. @ cristina
        iarta-ma ca-ti spun dar te crezi atotcunoscatoare. Eu una nu-mi permit sa ma consider asa. Dar cred ca cine face fapte bune are mai multe sanse de mantuire decat restul. Iubeste-l pe aproapele tau ca pe tine insuti, iti spune ceva? Dar faptul ca in Luca Iisus este numit Fiul Omului?

        Apreciază

      3. Parintele Cleopa spune despre aceasta:

        CELE PATRU LEGI DUPA CARE VA JUDECA HRISTOS LUMEA

        Am zis cateva cuvinte despre moarte. Acum voi zice cateva cuvinte si despre constiinta, ca cine isi pazeste constiinta sa curata, negresit moartea il gaseste fericit si pregatit. Constiinta este judecatorul cel drept pe care l-a pus Dumnezeu inlauntrul nostru.
        Constiinta nu poate fi reflexia materiei in veacul veacului. Ea este glasul lui Dumnezeu in om si ea pururea il mustra, cand greseste : ” Omule, de ce ai facut asta ?”
        Aceasta lege a firii o au si chinezii, o au si crestinii, o au si budistii si brahmanii si mahomedanii. Este legea cea dintai pe care a pus-o Dumnezeu in inima omului de la creatie, dupa care s-a condus lumea pana la Legea cea scrisa. M-a intrebat un avocat necredincios :
        – Parinte, eu nu ma impac cu judecata de apoi !
        – Dar de ce nu te impaci, frate ? Cum asa ?
        – Cum, parinte, o sa ma judece Hristos, daca eu as fi chinez sau de alt neam, care n-am auzit niciodata de Hristos ? Ei de acolo nu au auzit de Hristos. Oare Dumnezeu pedepseste cu nedreptate ? El este drept. Cum o sa ma judece si o sa ma pedepseasca, daca eu nici nu am auzit de Evanghelia lui Hristos ?
        – Stai oleaca ! Dumneata stii sa invartesti actele acolo, sa faci procese verbale sau ce faci dumneata. Scriptura insa nu o cunosti. Esti un rationalist, desfaci firul in 40 si te prapadesti cu totul, umbland dupa capul tau.
        Patru legi sunt dupa care Dumnezeu va judeca tot pamantul. Nu una, ci patru. Si nimeni nu poate scapa de urgia si dreptatea lui Dumnezeu, fie chinez, fie brahman, fie budist, fie crestin, fie mahomedan, fie evreu, pentru ca Dumnezeu este drept, cum zice Apostolul : Dumnezeu este drept si tot omul mincinos.
        Dumnezeu, deoarece este drept, a pus legile acestea, ca pe toti sa-i judece dupa dreptate. Auzi ? Patru legi.
        Legea cea dintai este legea firii sau legea constiintei. Prin aceasta lege a mustrat Dumnezeu pe Cain, cand a omorat pe fratele sau Abel. Ca auzi ce spune Scriptura : ” Atat era mustrat de constiinta ca a cazut in deznadejde si a strigat asa : Mai mare este greseala mea, decat a mi se ierta mie „.
        A cazut in deznadejde, ca a ucis pe fratele sau Abel, pastorul; ca Dumnezeu i-a primit aceluia jertfa si el l-a zavistuit si, iesind la camp, l-a omorat.
        Legea constiintei ii spunea : ” Ce-ai facut ? Ai omorat pe fratele tau !” Aude pe Dumnezeu :
        – Cain, unde-i fratele tau ?
        Dar el, in loc sa zica : ” Doamne, am gresit „, a zis :
        – Dar ce, eu am a pazi pe fratele meu ?
        Si i-a zis Dumnezeu :
        – Glasul sangelui fratelui tau striga catre Mine din pamant. Pentru ca ai facut aceasta cu toate pedepsele te voi pedepsi pe tine si cine te va omori pe tine de saptezeci de ori cate sapte se va pedepsi …
        Si a trait Cain peste o mie de ani, cum scrie in Hronograful lui Chedrin, si nimeni nu-l omora, ca se temea de pedeapsa care era pusa de Dumnezeu asupra lui. Care au fost cele sapte pedepse ale lui cain, pentru ca a ucis pe fratele sau, Abel ?
        Mai intai a fost deznadejdea, apoi tremurarea, apoi plansul, ca plangea gemand pe pamant, apoi frica, caci fugea dintr-un loc in altul, de teama ca-l vede Dumnezeu; apoi blestemarea pamantului sa nus-i dea roadele sale si celelalte, cum scrie in Sfanta Scriptura la Facere, capitolul IV.
        Orice om de pe pamant, cand face rau, este mustrat de constiinta sa, care ii spune : ” De ce ai facut rau ?” Aceasta este legea cea dintai data de Dumnezeu omului, numita si legea constiintei sau legea firii.
        A doua lege care sta in fata noastra vesnic, cum arata Sfantul Grigorie de Nissa si care, ca o trambita din inaltul cerului rasuna pururea si ne arata pe Dumnezeu, este legea zidirii.
        Cine a facut cerul, pamantul si toate cate sunt ? Luna, ierburile, florile, pestii, marile, raurile, pietrele, copacii, muntii, toate vietuitoarele de pe uscat, din apa si din aer. Cine le-a facut, fratilor ? Cine a facut ceasul u niversului care merge cu atata precizie si uimire, incat nimeni nu-l poate imita ? Nimeni altul decat Bunul Dumnezeu ! Centrul de indrumare al acestei lumi este Ziditorul ei, Dumnezeu, Care a pus randuiala in toate.
        Aceasta lege a zidirilor este ceea ce spune proorocul David : Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor Lui o vesteste taria. Cum ? Prin asezarea lor sferica si prin imensa lor departare; prin spatiul interstelar, care are miliarde de ani calatoria luminii, prin miscarea astrilor ceresti, a sistemului solar si a planetelor cu atata masura si precizie, incat uimeste mintea celor mai mari astronomi din lume.
        Ce-a zis Isac Newton, marele fizician englez, care treizeci de ani a fost ateu si la urma cand a descoperit ” Legea atractiei universale ” si a vazut ca fiecare planeta o atrage pe cea mai mica si nu o lasa sa se departeze, nici sa se sfarame sau sa mearga in neregula in lumea astrelor ceresti. A pus aparatele pe masa si a zis :
        Mare esti, Doamne, si minunate sunt lucrurile Tale si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale !
        Vezi ? El, afland stiinta din afara, a venit la frica de Dumnezeu, cunoscand minunile ce;e mari din lumea astrelor. Ce-a zis Kepler, Isac Newton si ceilalti, de care nu imi ajunge vremea sa-i amintesc, cand s-au convertit, vazand ei zidirea lui Dumnezeu ca nu-i singura, ca are un centru de indrumare si o precizie, care uimeste toata mintea ?
        Din secretele naturii inca nu s-a scos nici unu la miliard. Ca intelepciunea lui Dumnezeu n-are margini si nici nu va avea in veacul veacului, pentru ca nemarginita este intelepciunea Creatorului.
        Deci, a doua lege care ne sta tuturor in fata este Legea zidirilor sau a creatiei. Ca prin contemplatia naturala in duh, noi ne suim de la ratiunile lucrurilor, la Ziditorul lor.
        Daca vezi corabia, trebuie sa te gandesti ca a fost un mester care a facut-o; daca vezi o haina buna pe un om, trebuie sa stii ca bun a fost si croitorul. Daca vezi un palat, o cladire arhitectonica frumoasa, sa stii ca a fost un arhitect destept. Daca vezi un ceas, negresit este un ceasornicar priceput care l-a facut.
        Deci, toate acestea ne arata ca este un Facator si, daca este, trebuie sa ne temem si sa ascultam de El, ca sa nu ne pedepseasca dupa dreptate.
        A treia lege este Legea scrisa, data de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai, adica cele zece porunci si tot Vechiul Testament, dupa care va fi judecat poporul ales, adica evreii.
        A patra si ultima lege este Legea Darului, Legea Desavarsirii, Legea dragostei lui Iisus Hristos, adica Sfanta Evanghelie. Dupa aceasta lege dumnezeiasca vor fi judecati toti crestinii, botezati in numele Preasfintei Treimi.
        Cea dintai a fost legea firii, care ramane generala pentru toate popoarele pana la sfarsitul lumii. Cea de-a doua, legea zidirilor, este la fel cu cea dintai. Dupa cea dintai si a doua lege se vor judeca toate popoarele lumii, afara de crestini si de evrei. Dupa Legea scrisa, adica dupa Vechiul Testament se vor judeca evreii. Iar dupa Legea Darului si dupa Evanghelie vom fi judecati noi crestinii, fiindca legea noastra este mai desavarsita decat toate celelalte legi. Iar daca o calcam, mai mare pacat avem si mai mare munca vom avea decat ei, care n-au cunoscut Evanghelia.
        Asadar, ne-a pus Dumnezeu asemenea avocat. Sa nu ne inselam, fratilor, si sa zicem ca Dumnezeu nu stie ce face fiecare. Nici nu vei putea sa spui ca nu ai pacat, pentru ca n-ai stiut, ca ai fost chinez sau turc sau ateu.
        Pagan daca ai fost, dar constiinta ai avut si dupa acea lege te va judeca. Zidirea ai vazut-o. Nu ti-ai pus niciodata intrebarea cine a facut cerul, soarele, pamantul si toate, ca dupa aceea sa te gandesti si sa te temi de Dumnezeu, care a facut toate ? Amin.

        Apreciază

      4. @ Maria
        Multumesc. Poate asa va intelege si Cristina ce vroiam eu sa spun. Vorbele parintelui sunt pline de intelepciune si pe intelesul tuturor. Inca o data multumesc.

        Apreciază

      5. Nu ma cred atotcunoscatoare, pentru ca numai Dumnezeu este atotcunoscator. Daca faptele mintuie, de ce a mai murit Hristos?

        Da, trebuie sa-ti iubesti aproapele, dar mai intii trebuie sa-L iubesti pe Dumnezeul cel adevarat, cel care a spus ca numai prin Isus care a murit pe cruce se poate intra in Rai.

        Apreciază

  4. Musulmanii cred in Iisus si in a doua venire a lui. Nu cred ca faptul ca-i spun lui Dumnezeu Allah ii indeparteaza de Domnul. – nu este adevarat. Musulmanii nu cred ca Isus este Fiul lui Dumnezeu si ca va veni a doua oara. Ei cred ca a fost un simplu om, un profet.

    Daca ce a spus Isus este adevarat, musulmanii sint departe de Domnul….nu vor fi mintuiti de Dumnezeu daca nu cred in jertfa Lui. Si deocamdata ei nu cred ca Isus a murit pentru pacatele noastre. Daca nu-L primesc pe Dumnezeu ca mintuitor, vor captusi fundul iadului, necontind cit de buni oameni au fost.

    Apreciază

    1. @ cristina
      Miraculoasa nastere a lui Isus din Fecioara Maria

      „Ingerii au zis:<>./ Ea a zis: <> I-a raspuns El:<> Allah creeaza ceea ce voieste El. Când El hotareste un lucru, El spune doar „Fii” si el este de Indata!/ Si El Il va Invata scrierea si Intelepciunea, Tora si Evanghelia./ Si trimis la fii lui Israel le va zice:<>”(surat Al-Imran:45-51)

      Primul miracol al lui Isus care a salvat viata Mariei de la pietruire pâna la moarte conform legii israelite

      „Si a pus Intre ea si ei un val! Si atunci am trimis la ea Duhul Nostru , care i s-a aratat cu Infatisarea unui om adevarat. / A zis ea: <>/ I-a raspuns el:<>/ Insa ea a zis: <>/ I-a raspuns el: „Asa este! Dar Domnul tau a zis:<< Acesta pentru Mine-i un lucru usor! Si-l vom face Noi un semn pentru oameni si o Indurare din partea Noastra! Aceasta-i un lucru de mult hotarât./ Si ea l-a zamislit si s-a retras cu el Intr-un loc departat./ Si-au apucat-o durerile lânga trunchiul unui curmal si a zis ea: <>/ Dar un glas a strigat-o de sub ea, zicându-i: <<Nu fi mâhnita Domnul tau a facut mai jos de tine un pârâias!/ Si scutura sprre tine trunchiul de curmal, caci el va lasa sa cadalânga tine curmale proaspete coapte!/ Asadar, manânca, bea si fii fericita de copilul tau! Iar de vei vedea tu vreun om , spune-i lui: <>/ Apoi a venit cu el la neamul ei, purtându-l In brate. Si i-au zis ei:<>/ Ea Maria a facut semn spre el, dar ei au zis: <>/ Dar el pruncul a zis: <>/ Spune Muhammed: <> Aceasta este povestea adevarata de care ei se Indoiesc!/ Nu se cuvine ca Allah sa-Si atribuie un fiu! Marire Lui! Daca El hotareste un lucru, atunci El zice „Fii!”, iar el este!/ Allah este Domnul meu si Domnul vostru. Adorati-l pe El si aceasta este un drum drept!/ Dar sectele se cearta Intre ele si va fi vai pentru aceia care nu cred, la vederea unei Zile cumplite!”(surat Maryam:17-37)

      Isus a fost Inaltat la Allah

      „Si ei au viclenit , dar Allah a facut ca planurile lor sa nu izbuteasca , fiindca Allah este cel mai bun dintre planuitori! / Când Allah a spus: O, Isus! Eu Iti voi da o rasplata Imbelsugata, te voi Inalta la Mine, te voi mântui de cei care nu cred si Ii voi pune pe cei care te-au urmat peste cei care nu cred pâna In ziua Invierii. Apoi la Mine va fi Intoarcerea voastra si Eu voi judeca asupra celor In care voi nu va Intelegeti.”(surat Al-Imran:54,55)

      Apreciază

      1. Allah este „Dumnezeu” in araba, dar nu este acelasi Dumnezeu la care se inchina crestinii. Apoi, au in Sura 4:157:

        Cu siguranta l-am omorit pe Mesia, fiul lui Isa, apostolul lui Allah; ei nu l-au omorit si nici nu l-au rastignit, doar a aparut ca au facut acest lucru.

        Ei cred ca isus a fost doar un apostol, profet, dar nu Dumnezeu care a venit sa spele pacatele omenirii.

        Apoi, Coranul a fost scris 600 de ani dupa Hristos, imprumutind multe lucruri din Scriptura. De asemena Coranul are multe lucruri neadevarate, minciuni si gresite. Se contrazice in multe locuri. Cum poate, deci, ca Dumnezeu sa zica una in Scriptura si altele in Coran?

        Dumnezeu este unul, acelasi ieri, azi si miine. Nu are cum sa se contrazica in Coran. Asa ca Coranul este fals, cris de miini omeniesti si nicidecum inspirat de Dumnezeu.

        Pina musulmanii cred ca isus este Dumnezeu si accepta ca El a murit pe cruce pentru pacatele lor (ceea ce actual nu cred) , nu vor fi mintuiti!

        Apreciază

      2. Din cite stiu eu, ortodocsii tin mai mult decit Noul Testament. Ei tin Vechiul Testament, Apocrifa precum si traditia.

        Apreciază

      3. @ cristina
        este adevarat ce spui dar ortodoxia si crestinismul se bazeaza pe evanghelii, de aceea ele trebuiesc propovaduite in lumea intreaga. Toata lumea stie si biserica a recunoscut faptul, ca VT a fost modificat pentru a corespunde intereselor unora.

        Apreciază

      4. Nu am auzit pe nimeni spunind asa ceva, si chiar daca ar spune unii, nu este adevarat ca VT a fost modificat, pentru ca exista manuscrisele vechi care sint dovada ca VT este cel corect.

        Apreciază

  5. Nu cred ca este adevarat ceea ce spui despre vaccinuri. Daca ar avea de gand sa ne extermine, de ce nu ar baga substanta pe care tu crezi ca o baga in vaccin in apa sau in vreun aliment? Le-ar fi mult mai usor asa, fara sa produca valuri. Asta este parerea mea…. nu sunt informata…. doar gandul meu imi spune asta. Doamne-ajuta!

    Apreciază

    1. @ Maria
      Ai dreptate ca nu esti informata. Stai linistita ca si in alimente si bauturi se pun destule otravuri. Nu eu spun despre vaccinuri ci oamenii care au participat la cercetarea lor si medicii. Crezi ca de nebuni atatia doctori si asistente medicale din lume nu se vaccineaza si au intentat proces impotriva obligativitatii vaccinarii. Necunoasterea unor lucruri nu te scuteste de urmari. Ar fi bine sa incepi sa te documentezi si sa nu te mai bazezi doar pe ganduri si intuitii. Cu atat mai mult ca esti credincioasa si ai citit Biblia si Apocalipsa. Ar trebui sa-ti dai seama ca traim vremurile de pe urma si ca tot ce este scris acolo se va implini. Dumnezeu ajuta dar trebuie sa faci si tu ceva, nu sa astepti numai de la el.

      Apreciază

      1. Da, si eu cred ca traim vremurile de pe urma. Dar, despre semnul fiarei, eu cred ca trebuie sa-l primim (SAU NU!!) in cunostinta de cauza…cred ca trebuie sa existe o alegere din partea noastra…. cat de cat o alegere….pentru ca, de fapt, tot pacaleala este. Cred ca va trebui o inrolare cu vointa noastra in armata sau poporul lui Antihrist. Cred ca prin vaccin nu este posibil… doar prin implantarea microcipului pe mana sau pe frunte. Va trebui sa nu putem vinde sau cumpara fara semnul fiarei. Va trebui sa gandim: trebuie sa aleg implantul, pentru ca fara el nu ma mai pot angaja nicaieri, nu mai pot sa cumpar nimic (pentru ca, probabil, banii nostri se vor regasi in acel microcip, similar cu cardul bancar). Daca spui: nu vreau, chiar daca voi muri de foame…pentru ca am citit despre asta in Biblie, iar Biblia STIU ca nu minte)….atunci, da..!…am ales…! Chiar daca nu ne salvam trupul, ne vom salva viata. Eu cred ca nu pot face toate astea cu vaccinul….dar, dupa cum ti-am spus, probabil ca, pacatoasa de mine…are ochii inchisi…. si mereu ma rog la Dumnezeu sa ma lumineze…sa ne lumineze pe toti. Stiu ca mai intai vor veni Sfintii Enoh si Ilie pe pamant….ma rog la ei sa nu ma lase in nestiinta…. As vrea sa te rog sa-mi spui cat mai multe despre Antihrist….din ce tinut va aparea oare?….si as mai vrea, de asemenea, sa te rog sa-mi spui despre mantuirea musulmanilor…. o fi posibila ea oare…?…si ce ar trebui sa-i spui unui musulman cu frica de Dumnezeul lui incat sa-l afle pe Iisus….Adevarul, Calea si Viata? Iti multumesc si primeste, te rog, pretuirea mea.

        Apreciază

      2. @ Maria
        Parerea mea este ca cipul de acum este doar pentru control. Pana la venirea Antihristului va trebui atins numarul limita pe care il au ei in vedere, 500 milioane maximum 1 miliard de locuitori. Deci pana atunci restul va trebui sa moara. Sa incerc sa-ti explic ceva poate asa vei intelege mai bine. Cei 500 mil. sau 1 miliard trebuie sa fie oameni care sa le foloseasca, adica in putere ca sa poata presta munci. te-ai intrebat de ce primii vaccinati sunt copiii, batranii si femeile gravide? Iti spun eu: de copii nu au nevoie de aceea promoveaza legile pro-avort si limitarea nasterilor. Copiii trebuie hraniti si crescuti pana devin adulti deci nu le aduc nici un beneficiu. femeile gravide se incadreaza in aceeasi categorie cu copiii in plus trebuiesc oprite de a se mai inmulti. Batranii sunt la fel ca si celelate doua categorii adica doar consuma si nu pot munci, deci nu ofera nici un beneficiu. Cei care raman sunt cei cuprinsi intre 20-50 de ani care pot munci si care nu necesita o investitie din partea lor. Pana va veni Ilie si Enoh tu va trebui sa te hotarasti daca te vaccinezi sau nu. Tu trebuie sa-ti alegi singura cale pe care o urmezi. Dumnezeu ti-a dat liberul arbitru si ti-a daruit un trup cu un mecanism perfect de lupta impotriva gripei si a altor boli. Ei au distrus acest mecanism tocmai prin aceste vaccinuri pe care le administreaza inca de la nastere. Stra-bunicii, bunicii si parintii nostri n-au primit vaccinuri si au trait pana la 80-90 de ani. Azi oamenii mor la 40-45 de ani. se spune ca din cauza stress-ului. eu spun ca din cauza medicamentelor si a alimentelor pline de otravuri. Copiii nostri desi vaccinati si tinuti in puf sunt mult mai bolnavi si mai labili ca niciodata. Toate astea nu-ti dau de gandit? capul si mintea pe care ne-a dat-o Dumnezeu nu sunt numai de decor sunt pentru a le pune la lucru. Ateii spun ca nu exista Dumnezeu pentru ca daca ar exista nu ar permite sa se intample atatea atrocitati. Gresesc tocmai pentru ca nu inteleg ca Dumnezeu l-a creat pe om asemeni lui si i-a daruit o minte si liberul arbitru. Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa i se inchine sau creada in el. El vrea ca cei care aleg calea lui sa o faca benevol. Asta doreste si Antihristul. Pe el nu-l intereseaza bogatia si dominartia cu forta asupra lumii. El vrea sa fie egal cu Dumnezeu si asta se poate intampla numai daca oamenii il vor accepta benevol nu prin forta. Dumnezeu si Iisus n-a fortat pe nimeni si totusi oamenii i-au urmat. Asta inseamna putere dumnezeiasca si asta isi doreste Antihristul. Tot ce se intampla astazi in lume se datoreaza liberului arbitru al oamenilor. Atunci cand Dumnezeu va veni se va face dreptatea adevarata pe care credinciosii adevarati o asteapta. Si putini vor fi cei care se vor bucura de ea din pacate.
        Musulmanii cred in Iisus si in a doua venire a lui. Nu cred ca faptul ca-i spun lui Dumnezeu Allah ii indeparteaza de Domnul. Sunt sigura ca printre ei exista oameni mult mai placuti Domnului decat multi dintre asa-zisii crestini. Dumnezeu judeca dupa ganduri, fapte si vorbe, nu dupa aparente. De aceea dreptatea Lui este alta decat cea a oamenilor. Crezi ca Domnul nu va mantui un copil sau un om nevinovat care moare in urma cruzimilor razboiului doar pentru ca este musulman? Eu personal nu cred asa ceva. Oamenii il judeca pe Dumnezeu dupa micimea mintii si sufletului lor. Dumnezeu nu poate fi ingradit si coborat la nivelul nostru. Noi trebuie sa facem tot posibilul pentru a ne ridica la inaltimea Lui. atata timp cat oamenii nu sunt in stare sa-si iubeasca neconditionat proprii copii nu putem sa ne asteptam la ceva bun in lume, dimpotriva.

        Apreciază

      3. Va multumesc pentru raspunsuri. Si eu cred (si as vrea foarte mult asta) ca Dumnezeu vede lucrurile acestea cu bunatate si indurare. Cred ca este foarte grav sa parasesti dreapta credinta….e ca si cum l-ai rastigni inca o data pe Iisus. Dar…daca tu esti musulman…iar generatii intregi inaintea ta au fost la fel….unde este vina ta?… Cred ca „cel prin care a venit inselarea” este foarte vinovat…cred ca Dumnezeu se uita la inima fiecarui om…cat de curata este… Noi, ortodocsii…noi cunoastem adevarata credinta….dar in inimile noastre ce vede, oare, Dumnezeu?….de cate ori ne spovedim cu inima pusa pe tava in fata lui Iisus…. cu durere si cu constiinta pacatelor noastre?… cred ca de foarte putine ori… Uite…pot sa povestesc ceva adevarat….despre cineva care s-a dus la preot sa se spovedeasca la sfarsitul Postului Pastelui si preotul i-a spus: „sa mai treaca 3 spovedanii si dupa aceea te pot impartasi”….omul, crezandu-se destept… a mai fost tot in aceeasi zi la 3 preoti sa se spovedeasca si dupa aceea a luat Sfanta Impartasanie… razand foarte satisfacut, ca a gasit „desteptul” de el cum sa vicleneasca. Cred ca noua, ortodocsilor din Romania, ni s-au racit foarte tare inimile. Privesc cu invidie sectantii …. dar si pe musulmani… cand vad cu ce ravna fac ei tot ce3 tine de Dumnezeu si de Biserica lor…! Am citit undeva ca pe noi ne ispiteste diavolul cel mai tare… cu noi duce lupta… de aceea ne gasim acum in aceasta situatie…. cine poate rabda ispitirile diavolilor?….doar Sfintii si oamenii fffffff ravnitori……insa noi, pacatosii….. Poate mila lui Dumnezeu va face in asa masura incat sa ne puna pe noi ortodocsii, sa alegem clar…fara viclesuguri…intre stanga si dreapta…sa pastram dreapta credinta cu pretul vietii…. Cine va spune: „imi pastrez credinta ortodoxa cu orice pret, chiar daca acum ma vei omori”…sa ramana in puterea si in dragostea lui Dumnezeu…. Fara viclesuguri de tip vaccin sau altceva… pe care, poate, mintea mea nu va putea sa le deosebeasca…. Eu cred….poate….cu mila lui Dumnezeu…reusesc sa deosebesc faptele bune de cele rele…pacatele de virtuti…..Mi-e foarte teama ca celelalte viclesuguri ma depasesc….raman doar la mila Domnului. Doamne-ajuta-ne pe toti!

        Apreciază

  6. Dictatura Naţiunilor Capitaliste şi propaganda lor Sionistă se propagă cu viteză prea mare spre înrobire spirituală şi materială a fiecărui cetăţean al planetei noastre.Fiţi inteligenţi…nu cedaţi înşelătoriilor diabolice puse în mişcare de data asta la nivel global…toate se fac contra omului…pentru că planul Sioniştilor prevede reducerea populaţieie globului pământesc cu cel puţin cu 2 miliarde de locuitori…Gripa porcină reprezintă un atac biologic dirijat de OMS în spatele căreia sunt Sioniştii Evrei….

    Apreciază

  7. Cred ca doar in cazul vaccinului impotriva gripei porcine. Am inteles ca sint familii care nu au copii vaccinati pe motive religioase si daca semneaza o hirtie, li se da voie copiilor sa mearga la scoala.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.