Obama si-a delegat functiile de Presedinte

BODY Document:

[[Pagina 50913]]
Hotararea Prezidentiala nr. 2009-31 din 29 septembrie 2009

Hotarare Prezidenţiala privind  Certificarea Delegarii in conformitate cu secţiunea 1512 a Dreptului Public 105-261 Memorandumul pentru Secretarul  Comerţului
În virtutea autorităţii învestite în mine în calitate de Preşedinte de catre Constituţia şi legile Statelor Unite ale Americii, inclusiv secţiunea 301 din Titlul 3, din Codul Statelor Unite,

 Prin prezenta vă deleg funcţiile de Preşedinte în conformitate cu secţiunea 1512 din Legea de Autorizare a Apararii Naţionale pentru anul fiscal 1999 (NDAA).

În îndeplinirea responsabilitatii dumneavoastră în conformitate cu prezentul memorandum, va trebui să consultati, după caz, şefii departamentelor executive şi altor agenţii.  Sunteţi autorizat şi indreptatit sa publicati această hotarare în Registrul Federal.

BARACK OBAMA

(Sig prezidenţial)
THE WHITE HOUSE, 
Washington, 29 septembrie 2009
[FR Doc. E9-23917 
Dosar 10.1.09; 8:45]
Cod de facturare 3510-BP-P

 http://www.thefederalregister.com/dp/2009-10-02-E9-23917

–––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––– –––––

SEC. 1512. CERTIFICAREA  ( atestarea) EXPORTURILOR de ECHIPAMENTE  sau TEHNOLOGIE pentru RACHETE în CHINA.

Preşedintele trebuie să certifice Congresului cu cel puţin 15 zile înaintea oricarui export de echipamente sau tehnologie pentru rachete către Republica Populară Chineză  (astfel cum sunt definite în secţiunea 74 din Legea privind controlul exportului de armament (22 USC 2797c)), că -:

(1) un astfel de export nu este în detrimentul  industriei de lansare spaţiala; şi

(2) echipamentul sau tehnologia pentru rachete , inclusiv orice beneficiu  tehnic indirect care ar putea deriva dintr-un  astfel de export, nu va îmbunătăţi rachetele sau capacităţile de lansare spaţiala din Republica Populară Chineză.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

gary lockeCine este acea persoana careia Obama i-a delegat puterile sale prezidentiale? Este Secretarul Comertului, domnul Gary F.  Locke.

El s-a nascut pe 21 ianuarie 1950, in Seattle, WA.  La 5 noiembrie 1996 a devenit Guvernatorul Washington-ului, devenind astfel primul guvernator chinez din istoria SUA. Este un sustinator al avortului, al separarii bisericii de stat, al incalzirii globale. A fost avocatul Boeing si Microsoft. Locke a fost un membru al Comitetului 100 de două ori, pentru o scurtă perioadă în timp ce a fost guvernator şi, din 2005 până în prezent. 

Iata o harta a legaturilor lui Gary F. Locke:

 Gary-F-Locke

In timp ce Soros afirma ca noua ordine mondiala trebuie condusa de China, acest lucru se si infaptuia. Nu uitati ca ceea ce spune Soros este ceea ce se va intampla. Pentru cei care mai cred inca ca, chiar daca se va schimba ceva in lume, se va intampla peste multi ani, acesta este un exemplu graitor despre cat de repede se misca lucrurile.

11 gânduri despre „Obama si-a delegat functiile de Presedinte”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.