Cum vede China guvernarea Noii Ordini Mondiale

Următorul este textul efectiv al unui discurs pronunţat în decembrie, 2005 de către tovarăşul Chi Haotian-vice-preşedinte al Comisiei Militare a Chinei, formata din ofiţeri de top şi generali.  Ţineţi cont de faptul că, China  timp de mulţi ani  a susţinut  războiul subversiv si sub acoperire împotriva inamicilor săi. Acesta este Modus-ul lor operandi.

… În cazul în care textul este prea plictisitor … derulaţi în jos până când vedeţi aldine şi  sublinieri  cu roşu.


„Tovarăşi, eu sunt foarte încântat astăzi, pentru că  sondajul online pe scară largă, al sina.com, care a fost făcut pentru noi a arătat că  generatia noastra urmatoare  este destul de promiţătoare şi cauza partidului nostru va fi dusa mai departe. Răspunzand la întrebarea:” Vrei trage in femei, copii şi prizonieri de război ?”, mai mult de 80 la sută din respondenţi au răspuns afirmativ, depăşind cu mult aşteptările noastre.

Astăzi aş dori să ma concentrez pe motivul pentru care am cerut sina.com să realizeze acest sondaj on-line în rândul poporului nostru. Discursul meu de azi este o continuare a ultimului discurs al meu, în care am început cu o discuţie a problemei celor trei insule [Taiwan, Insulele Diaoyu şi Insulele Spratley – Ott] şi am menţionat că 20 de ani de tema idilica de „pace şi dezvoltare” a avut un scop, şi am concluzionat că modernizarea sub sabie este singura opţiune pentru următoarea fază a Chinei. Am menţionat, de asemenea,  ca avem o miză vitală peste mări.

Problema centrală a acestei anchete pare a fi dacă ar trebui să tragem in femei, copii şi prizonieri de război, dar semnificaţia sa reală merge cu mult dincolo de asta. Aparent, intenţia noastră este în principal de a ne da seama care este  atitudinea poporului chinez faţă de război: Dacă acesti viitori soldaţi, nu ezita sa omoare chiar si necombatanţi, ei vor fi în mod natural de două ori gata şi nemilosi în uciderea combatanţilor. Prin urmare, răspunsurile la întrebările sondajului pot reflecta atitudinea generală pe care oamenii o au  faţă de război … … .. Ne-am dorit să ştim: Dacă dezvoltarea Chinei la nivel global va necesita decese masive în ţările inamice, poporul nostru  va aproba acest scenariu? Vor fi ei pentru sau împotriva acestuia?

De fapt, dezvoltarea noastră „se referă la  marea revitalizare a naţiunii chineze, care, desigur, nu se limitează la terenurile care le avem acum, dar, de asemenea, include întreaga lume. După cum se ştie, în funcţie de opiniile propagate de savanţii din Vest, umanitatea, în ansamblul său provine de la o singură mamă în Africa. Prin urmare, nici o rasa nu poate pretinde superioritatea rasială. Cu toate acestea, conform cercetării efectuate de către majoritatea specialiştilor chinezi, chinezii sunt diferiti de celelalte rase de pe pământ. Noi nu suntem originari din Africa. În schimb, originea noastra este independenta, în pământul din China. Prin urmare, putem afirma pe bună dreptate, că suntem produsul rădăcinilor culturale a mai mult de un milion de ani, civilizaţiei şi progresului a  mai bine de zece mii de ani, o naţiune veche de cinci mii de ani, şi o singură entitate chineza de două mii de ani. Aceasta este naţiunea chineza care se proclama ea insasi a descendenţilor lui ” Yan şi Huang.”

În cursul lungii noastre istorii, oamenii noştri s-au imprăstiat in cele două Americi şi in regiunile de-a lungul Pacificului, si au devenit indienii din America si grupurile etnice Est Asiatice  din Pacificul de Sud. Ştim cu toţii că, datorita superioritatii noastre naţionale, în timpul infloritoarei şi prosperei Dinastii Tang, civilizaţia noastră a fost vârful lumii. Am fost centrul civilizaţiei lumii şi nici o altă civilizaţie din lume  nu a fost comparabilă cu a noastră. Mai tarziu, din cauza complacerii noastre,  a lipsei de orizont, precum şi a auto-ingradirii propriei noastre ţari, am fost depasiti de civilizaţia occidentală şi centrul lumii s-a mutat spre vest.

În cadrul revizuirii istoriei, cineva poate intreba: Va reveni centrul civilizaţiei lumii inapoi in China? De fapt, tovarăşul Liu Huaqing  a făcut remarci similare la începutul anilor 1980. Pe baza unei analize istorice, el a subliniat că centrul civilizaţiei lumii este in schimbare. El s-a mutat de la est spre Europa de Vest şi mai târziu în Statele Unite si acum se deplaseaza înapoi la est. De aceea, dacă ne referim la secolul al 19-lea il numim secolul britanic şi secolului 20 cell american, apoi secolul 21 va fi Secolul Chinez! (Aplauze frenetice se aud din sala.)

Poporul nostru chinez  este mai înţelept decât germanii, deoarece, în esenţă, rasa noastră este superioara rasei lor. Drept urmare, avem o istorie mai lungă, mai mulţi oameni şi  o suprafaţa de teren mai mare.  Pe această bază, strămoşii noştri ne-au lăsat cu două dintre cele mai traditii esenţiale, care sunt ateismul şi unitatea mare. A fost Confucius, fondatorul culturii noastre chineze, care ne-a dat aceste moşteniri. Aceste două moşteniri au stabilit că avem o capacitate mai puternică de a supravieţui decât Occidentul. Acesta este motivul pentru  care rasa chineza a fost în măsură să prospere atât de mult timp. Noi  nu suntem destinati să fim ingropati  de  nici un fenomen natural din cer sau de pe pământ, creat de om şi dezastrele naţionale. Acesta este avantajul nostru. Ia răspunsul despre război ca un exemplu. Motivul pentru care Statele Unite mai există astăzi este faptul că niciodată nu a văzut războiul pe teritoriul  sau.

Dacă duşmanii ar  fi urmărit-o pe teritoriul ei, inamicii ei ar fi ajuns deja la Washington, înainte ca congresul sa-si termine dezbaterea şi sa autorizeze preşedintele să declare război. Poate că acum veti înţelege de ce am decis recent de a promulga în continuare ateismul. Dacă lăsăm teologia din Occident în China şi ne golim din interior, dacă lasam tot poporul chinez  sa-l asculte pe Dumnezeu şi să-l urmeze pe Dumnezeu, cine ne va asculta si ne va urma pe noi? În cazul în care oamenii de rând nu cred ca tovarăşul Hu Jintao este un lider calificat, încep sa-i puna la îndoiala autoritatea, şi dorisesc să-l monitorizeze, în cazul în care adepţii religiosi în cauză din societatea noastră  se intreaba de ce suntem lideri ca Dumnezeu în biserici, partidul nostru mai poate continua să se pronunţe in China??

Prima problemă  presanta cu care ne confruntăm este spaţiul de locuit. Aceasta necesita cea mai mare atenţie pentru revitalizarea rasei chineze. În ultimul meu discurs, am spus că lupta pentru resursele de bază pentru trai (inclusiv terenul şi Ocean) este sursa marii majoritati a războaielor din istorie. Acest lucru se poate schimba în decursul anilor, dar nu fundamental.

Resursele noastre pe cap de locuitor sunt mult mai mici decât cele din Germania de atunci. În plus, dezvoltarea economică în  ultimii cei douăzeci si ceva de ani a avut un impact negativ, iar schimbarea rapida a climei va afecta si mai rău. Resursele noastre de aprovizionarea sunt in scadere. Mediul înconjurător este grav poluat, în special cel al solului, al apei şi al aerului. Nu numai capacitatea noastră de a susţine şi dezvolta rasa noastra, dar chiar şi supravieţuirea ei este grav ameninţată, într-o măsură mult mai mare decât cea cu care s-a confruntat  Germania atunci.

Cine a fost in ţările occidentale ştie că spaţiul lor de viaţă este mult mai bună decât al noastră. Ei au păduri, alături de autostrăzi, în timp ce noi abia avem niste copaci pe străzile noastre. Cerul lor este de multe ori albastru cu nori de culoare albă, în timp ce cerul nostru este acoperit cu un strat întunecos de ceata. Apa lor de la robinet este destul de curata pentru consum, în timp ce apa noastră  chiar la sol este atât de poluata, încât nu poate fi băută fără filtrare. Ei au puţini oameni în stradă, şi  două sau trei persoane pot ocupa o mică clădire de locuit; în contrast cu străzile noastre care sunt întotdeauna ca un furnicar cu oameni şi mai multe persoane trebuie sa imparta o singura camera. Cu mulţi ani în urmă, a existat o carte intitulata  ” Catastrofele galbene „. Aceasta spunea că, din cauza consumului nostru in stil american, resursele noastre limitate nu ar mai putea sustine populaţia şi societatea va intra colaps, o dată ce populaţia noastră va ajunge la 1.3 miliarde. Acum, populaţia noastră a depăşit deja această limită, iar noi ne bazam in acest moment pe importuri pentru a susţine naţiunea noastra. Nu se intampla pentru că nu am acordat atenţie acestei probleme. Ministerul de Resurse Funciare este specializat în această problemă.

 Dar noi trebuie să înţelegem că termenul „spaţiu de viata ” (lebenstraum) este prea strâns legat de Germania nazistă. Motivul pentru care nu vrem să discutam acest lucru prea deschis este pentru a evita  ca Occidentul sa faca o asociere intre noi si Germania Nazistă, care s-ar putea transforma în opinie consolidata că, China este o ameninţare.

Prin urmare, punand accentul nostru pe noua teorie a lui He Xin, „Drepturile Omului sunt doar drepturi pentru a trai”, noi vorbim  doar despre „vieţuire „, nu si despre” spaţiu „, astfel încât să se evite folosirea termenului ” spaţiu de viaţă „. Din perspectiva istoriei, motivul pentru care China se confruntă cu problema spaţiilor de locuit se datorează faptului că ţările occidentale s-au dezvoltat înaintea ţărilor din Est. Ţările occidentale si-au stabilit colonii in toata lumea, acestea oferindu-le, prin urmare, un avantaj cu privire la problema spaţiilor de locuit. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să ne conducem poporul chinez in afara Chinei, astfel încât acesta să se poată dezvolta in afara Chinei.

Ne vor permite Statele Unite să iesim pentru a obţine un nou spatiu de viaţă? În primul rând, în cazul în care SUA este fermă în blocarea noastra, este greu pentru noi, sa facem ceva semnificativ in Taiwan şi in alte câteva ţări! În al doilea rând, chiar dacă am putea smulge unele terenuri din Taiwan, Vietnam, India sau chiar Japonia, cât de  mult spaţiu de locuit putem avea? Foarte banal! Doar ţări precum Statele Unite, Canada şi Australia au terenuri vaste pentru a servi nevoia noastră de colonizare în masă.

Prin urmare, rezolvarea problemei „Americii ” este cheia pentru rezolvarea tuturor celorlalte probleme.

În primul rând, acest lucru face posibil pentru noi să avem mulţi oameni care migrează acolo şi chiar să stabilească o alta China, sub conducerea aceluiaşi PCC. America  in realitate a fost descoperita de către strămoşii rasei galbene, dar Columb a dat  credit rasei albe. Noi, descendenţii naţiunii chineze avem dreptul la posesia terenului!  Acesta este destinul istoric ca SUA şi China sa intre într-o confruntare inevitabilă, pe un drum îngust şi combativ. Pe termen lung, relaţia dintre China şi Statele Unite este una de lupta pe viaţă şi pe moartea. Desigur, chiar acum nu este momentul pentru a-o rupe în mod deschis cu ei, încă.

Reforma noastra şi deschiderea către lumea din afara încă se bazează pe capital şi pe tehnologie. Avem in continuare nevoie de America. Prin urmare, trebuie să facem tot ce putem pentru a promova relaţia noastră cu America, să învaţam de la America sub toate aspectele şi sa folosim America ca un exemplu pentru a reconstrui ţara noastră.

Numai prin utilizarea unor mijloace speciale de  „curatire” America va fi în măsură să conducă poporul chinez acolo.

 Numai prin utilizarea armelor non-distructive, care pote ucide mulţi oameni  vom fi în măsură să rezervam America pentru noi înşine.

A existat o dezvoltare rapidă a tehnologiei biologice moderne  şi noi arme biologice au fost inventate una după alta. Desigur, nici noi nu am fost inactivi; în ultimii ani am profitat de ocazia de a deveni maestri in armele de acest tip. Suntem capabili de a ne atinge scopul de „curăţire” a Americii dintr-o dată. Când tovarăşul Xiaoping era încă cu noi, Comitetul Central al partidului a avut perspicacitatea de a lua decizia corecta, de a nu dezvolta grupurile de aeronave de transport şi s-a concentrat în schimb pe dezvoltarea armelor neletale, care pot elimina in masă  populaţiile ţării inamice.

Armele biologice sunt fără precedent în cruzimea lor, dar dacă americanii nu mor, atunci chinezii o să moară. În cazul în care poporul chinez este blocat in terenul actual, o prăbuşire totală a societatii  va avea loc obligatoriu. În conformitate cu calculele autorului ” Pericolului galben ” , mai mult de jumătate din chinezi vor muri şi asta ar insemna mai mult de 800 de milioane de persoane! Imediat după eliberare, ţara noastră galbena a sustinut aproape 500 de milioane de persoane, în timp ce astăzi cifra oficială a populaţiei este de peste 1,3 miliarde. Acest pământ galben a atins limita capacităţii sale.  Într-o zi, care nu stim cat de curând va veni, marele colaps va putea interveni in orice moment şi mai mult de jumătate din populaţia va trebui să plece.

Este într-adevăr brutal să ucizi una sau două sute de milioane de americani. Dar asta este singura cale care va asigura un secol chinez, un secol în care PCC va conduce lumea. Noi, ca revoluţionari caritabili, nu vrem decese, dar, dacă istoria ne confrunta cu o alegere între decesul chinezilor  şi cel al americanilor, va trebui să-l alegem pe cel din urmă, caci, pentru noi, este mai importanta protejarea vieţii poporului chinez şi viaţa partidului nostru.

 Ultima problema despre care vreau să vorbesc  este secretizarea ferma a pregătirilor pentru luptă militara. Comitetul Central consideră, ca atâta timp cât vom rezolva problema Statelor Unite ale Americii dintr-o singura  lovitură, problemele noastre interne vor fi uşor de rezolvat. Prin urmare, pregătirea noastra militara de luptă pare să vizeze Taiwan-ul, dar, de fapt, are ca scop Statele Unite, şi pregătirea este mult dincolo de domeniul de aplicare al atacarii portavioanelor sau sateliţilor. Marxismul a subliniat că violenţa este moaşă pentru naşterea noii societati. Prin urmare, războiul este moaşă pentru naşterea secolului Chinei. „

http://www.rumormillnews.com/pdfs/ChinaSpeaks.pdf

Cam asa vad lucrurile tovarasii chinezi care trebuie sa conduca Noua Ordine Mondiala. Nu stiu daca va place dar asta e ceea ce ne asteapta. In articolul precedent va aratam ca presedintele Obama si-a delegat o parte din functiile  sale secretarului comertului, care este chinez. Aceste functii erau in legatura cu exportul de materiale si tehnologie militara. Intre timp, se spune ca, cu prilejul vizitei in Israel, doamna Clinton ar fi predat codurile secrete ale Pentagonului si ale NASA, atat lui Netanyahu cat si chinezilor. In America, exista o atentionare din partea unui membru al armatei privind inchiderea la 31 decembrie 2009 a frontierelor SUA, pe motivul gripei porcine, dupa care urmeaza aplicarea Legii Martiale. Numai timpul ne va dovedi daca aceste ultime doua scenarii sunt reale sau nu. Dar discursul tovarasului Chi Haotian este real si a avut loc cu 4 ani in urma, timp suficient pentru pregatirea in detaliu a atacului.

24 de gânduri despre „Cum vede China guvernarea Noii Ordini Mondiale”

  1. Foarte interesant articol ! Chiar nu ma gandeam la un astfel de scenariu. Stiam de China ca a depasit SUA economic si militar dar atat…
    Dar nu am inteles , China va impune NOUA ORDINE MONDIALA ?sau va prelua carma lumii inaintea ei? Oricum bv lor ca vor darama un tiran putin cate putin in timp ce „gura-casca” ca altii il cred pe Bush sau il asculta pe Guta :))

    Apreciază

  2. mai bine sa conduca china lumea asta nenorocita din cauza americii!!!!au distrus popoare si culturi!!!moarte americii!!!!putere chinei

    Apreciază

  3. Posibil sa urmeze un razboi. Ei vor sta in buncare, noi vom muri toti ca prostii pentru ca vor inventa motive sa ne batem intre noi, si se aleg cu toata planeta.

    Apreciază

  4. daca au ajuns la concluzia ca spatiul actual nu mai este suficient pentru populatia de 1,3 miliarde o solutie mai buna ar fi o strategie de imputinare a propriei populatii .
    daca vor cauta spatiu prin alte parti invitabil vor ajunge sa se puna cu toti si o vor lua in barba cum au mai luat-o si altii . imediat ce china va trece la masuri de acaparare de teritorii ceilalti se vor uni impotriva lor pentru ca altfel exista pericolul ca vor fi ocupati pe rand asa ca toti contra unul va fi pasul imediat
    asa ca ar cam rezulta ca se dau intelepti dar nu sant , doar se dau .
    s-ar putea sa fie si ceva fanfaronada in cuvantul omului .
    sub coaja de dezvoltare a unor regiuni din china exista mizerie crunta in rest . am vazut-o . hai sa le cerem sa ne permita sa ne plimbam noi insine in china unde vrem noi ca sa o cunoastem mai bine . santeti de acord ca nu vor fi de acord ?

    Apreciază

    1. @ gogu bucuresteanul
      uita-te cate magazine si restaurante chinezesti sunt in Bucuresti si in alte orase ale tarii. singurii care cumpara si nu inchiriaza spatii comerciale la momentul actual sunt chinezii si o fac in toate tarile, nu numai in Romania. nu-ti inchipui ca vor da buzana peste tine cu sabia scoasa. ocuparea se face pe neobservate si pe nesimtite. ce spui tu se intampla pe vremea lui Stefan cel Mare. americanii, de exemplu, sunt datori vanduti la chinezi. se stie ca n-au de unde sa-si plateasca aceste datorii si nici China nu asteapta bani de la ei. ce crezi ca o sa se intample? sau un exemplu mai comun zilelor noastre: te imprumuti la camatari si nu mai poti da banii inapoi. ce se intampla?

      Apreciază

  5. In comentarul d-voastra ati uitat sa luati in seama India,Japonia si Rusia care nu sint de ne luat in seama tinind cont ca toate detin arme nucleare si sint o forta in lume.Vedeti ca la toate intilnirile la nivel mare si mai ales la intilnirile tariilor celor mai avansate cum ar fi G7 care de fapt este G8 intodeauna este invitata la dzbateri si Rusia care are un cuvint mare in luarea decizilor.Un conflict armat dupa parerea mea nu este posibil la ora actuala intrucit pamintul ar deveni o suprafata ne locuibila.Numai o negociere pjnica si cu diplomatie ar putea pune bazele unei orinduiri mondiale noua.

    Apreciază

    1. @ valer
      exista bombe care distrug numai oamenii nu si terenul; elitele sunt pregatite pentru ani lungi in buncare; nu exista Japonia, Rusia, SUA, Romania ca state decat teoretic. practic exista o politica facuta de o mana de oameni si ei sunt singurii care au un cuvant de spus. restul sunt povesti ca sa tina lumea ocupata la tv. negocierile sunt o perdea. daca crezi in Biblie atunci sti ca va fi si un al treilea razboi, iar eu personal inclin sa cred ca va fi cat de curand.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.