Este HAARP implicat in cutremurul din Chile? Vizionati si judecati singuri.

În Breaking News Astăzi, Lori Price, Editor Sef al publicatiei  „Cetăţenii pentru un guvern legitim „(CLG) a sugerat, cu un singur cuvânt între paranteze HARRP, cum ca aceasta ar fi putut fi implicata în monumentalul cutremur de 8.8 din Chile . CLG evidentiaza ca HAARP astăzi, conform unui număr tot mai mare de oameni de ştiinţă şi a publicului conştient, este o  armă de distrugere în masă si capacitatea sa de modelare a pamantului poate declanşa „dezastre naturale” pentru victoria politicii imperialiste .

Lori Price spune:

Cutremurul Masiv loveste Chile 27 februarie 2010: Un cutremur masiv cu o amplitudine iniţială de 8.8 a lovit centrul Chile. Cutremurul a lovit la 06.34 GMT la aproximativ 91 km (56 mile) nord-est de oraşul Concepcion şi la 317 km sud-vest de capitala, Santiago. S-a raportat ca, clădirile în Santiagos- au zdruncinat între 10 şi 30 de secunde, cu pierderea  energiei electrice şi a comunicaţiilor. SUA a emis un avertisment de tsunami, iniţial pentru Chile, Peru şi Ecuador. Acesta a fost ulterior extins la Columbia, Antarctica, Panama şi Costa Rica. [HAARP] ”

HAARP are capacitatea de a ţinti regiuni şi de a declanşa „dezastre naturale”, in zone predispuse la acest gen de experienţe, astfel încât în caz de catastrofe acestea sunt privite ca naturale si ca provocate de un  atacat al unei arme de distrugere în masă. (Citeste Michel Chossudovsky, Ultimul  armament de distrugere în masă: „Detinand Vremea” pentru uz militar, Global Research, 2004)

Statele Unite este gata să ofere ajutor Chile.

HAARP arma de distrugere în masă

În 2005, Chossudovsky a subliniat intr-un actualizat articol al lui  din 2002 ,  „Armele Noii Ordini Mondiale a  Washington-ului Au Abilitatea de a Declansa schimbările climatice”:

Dezbaterea importantă asupra încălzirii globale sub auspiciile ONU,  oferă doar o imagine parţială a schimbărilor climatice; în plus faţă de impactul devastator al emisiilor de gaze cu efect de seră asupra stratului de ozon, clima mondiala poate fi acum modificata ca parte a unei noi generaţii de sofisticate „non -arme letale. ” Atât americanii cat şi ruşii, si-au dezvoltat capacitatea de a manipula clima mondiala.

În SUA, tehnologia este în curs de perfecţionare în conformitate cu High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP), ca parte a ( „Star Wars”-Razboiul Stlelor) Iniţiativei de Apărare Strategică (SDI). Dovezi ştiinţifice recente sugerează că HAARP este pe deplin operaţională şi are capacitate  potenţiala de declanşare a inundaţiilor, secetei, uraganelor şi cutremurelor. Dintr-un punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă. Teoretic, ea constituie un instrument de cucerire capabile să destabilizeze selectiv sistemele agricole şi ecologice ale unor întregi regiuni.

Chossudovsky scria în 2004:

„Extindere semnificativă a arsenalului de război al vremii din America, care este o prioritate a Departamentului Apararii, nu este o chestiune deschisa dezbaterii sau discuţiilor. În timp ce, ecologiştii dau vina pe administraţia Bush pentru că nu a semnat Protocolul de la Kyoto, ” problema războiului vremii(climatic) şi anume manipularea modelelor meteorologice pentru uz militar nu este menţionata. ” 

Războiul climatic nu a fost un subiect major la recentul Summit de la Copenhaga, în ciuda participării a numerosi ecologişti.

Pentagonul „s-a alăturat consensului încălzirii globale”, utilizat de către ecologistii promotori ai campaniei de protecţie a mediului impotriva” încălzirii globale „, conform spuselor lui Chossudovsky.

„HAARP, de asemenea, are capacitatea de declanşare a penelor de curent şi de dezechilibrare a sistemului de energie electrică in regiuni întregi.

„O analiză a declaraţiilor provenite de la US Air Force puncteaza chestiuni de neconceput: manipularea disimulata a condiţiilor meteorologice, a sistemelor de comunicaţii şi a energiei electrice ca o armă de război mondial, care să permită Statelor Unite sa sfasie şi sa domine regiuni întregi din lume”. (Chossudovsky, 2004)

Inarmarea spatiului este esentială pentru imperialism, o mina de aur pentru elita puterii corporative „. Acest lucru este în curs de contracarare prin organizaţia condusă de Bruce Gagnon, Global Network împotriva armelor şi a energiei nucleare în spaţiu.

Marea minge de foc

O strălucire luminoasa nu este un precursor al unui cutremur natural. O strălucire luminoasa a fost semnalata a fi fost văzuta în timpul cutremurului din Haiti.  Pravda.Ru  a scris:  Marina rusă raporteaza că Statele Unite a creat  cutremurul din Haiti, articol arhivat pe NoLiesRadio.

O strălucire luminoasa a fost văzuta în timpul ultimului cutremur puternic din China. Există dovada documentată că a fost creat de arme scalare bazata pe un film facut la o petrecere de nunta care a aratat lumini plasmatice descărcate de din cer înainte de cutremur.

O strălucire luminoasa a fost văzuta şi raportata de sute de oameni, localnici si turisti, în timpul cutremurului de 7.3 din Vanuatu, 2002. Martorul a spus că lumina strălucitoare  a aparut acolo in timpul cutremurului  în jur de ora 4 pm.

Ni-vans, populaţie indigena a Republicii Vanuatu şi una dintre cele mai vechi din lume culturi in viaţă, care populează o izolată şi curat tropicala zona de paradis, au raportat că nu mai văzusera niciodată înainte o strălucire luminoasa în timpul cutremurelor. Ei au observat cu mare curiozitate, ca urmare a prezenţei sale neobişnuite acolo în port Port Vila, nava imensa a US Navy care se instalase intr-un mod familiar cu câteva zile înainte de cutremur, părasind insa portul in aceeasi linişte în care au venit  înainte ca cutremurul sa loveasca.

Întrebarea  care se pune acum este dacă va fi raportata de catre chilieni o minge mare de foc în timpul cutremurului  lor.

În această epoca de globala dominaţie militara americana, nici  o insulă tropicală şi nici măcar singur spaţiu nu sunt locuri ale pacii. http://www.examiner.com/x-10438-Human-Rights-Examiner~y2010m2d27-CLG-implies-Chile-HAARP-Quake-Great-ball-of-fire

Si iata ca raportarea a venit. O reportera chiliana, Cecilia Lagos, a declarat ca a vazut cerul schimbandu-si culorile inainte de cutremur.

Iata video-ul:

Si un altul:

De asemenea exista un video care arata cerul din centrul Argentinei cu 39 de ore inainte ca cutremurul sa loveasca Chile.

Pentru comparatie, aveti aici video-ul cu cerul Chinei cu 30 de minute inainte ca marele cutremur sa loveasca Sichuan-ul in 2008.

Intre timp,  tot ieri, Argentina a fost lovita de un cutremur cu magnitudinea 6.3, iar specialistii spun ca nu are nici o legatura cu cel din Chile sau cu vreo replica a acestuia. http://www.msnbc.msn.com/id/35619858/ns/world_news-americas/

Afganistanul a fost lovit ieri de un cutremur cu magnitudinea 5.7.  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/us2010tfff.php

Azi dimineata Pakistanul a fost lovit de un cutremur cu magnitudine 6.2. http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=119677&sectionid=3510212

Pe cel de azi din Japonia( 5.4) nu-l mai punem la socoteala.

In Haiti sunt inundatii ca urmare a tsunami-ului care a lovit zona.

Ce au in comun toate aceste zone? Dorinta americanilor de a pune mana pe ele. Argentina tocmai isi disputa cu Marea Britanie dreptul asupra Insulelor Falkland, iar americanii tocmai s-au abtinut de la a le da dreptate englezilor. Japonia intamplator nu se afla intr-o relatie buna cu SUA si are si probleme economice. Pakistanul si Afganistanul au petrol si sunt clienti vechi ai SUA. Probabi, tot intamplator, azi un nou batalion SUA a ajuns in Afganistan.

Si cu totul si cu totul intamplator toate acestea se intampla in timpul marii sarbatori evreiesti a Purimului!  Cea mai vesela sarbatoare a evreilor dar care cere razbunare de sange si sacrificarea crestinilor sau a non-crestinilor negri.

Totul este Intamplator. Sau nu?

16 gânduri despre „Este HAARP implicat in cutremurul din Chile? Vizionati si judecati singuri.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.