Identitatea digitală (ID) a persoanelor, pe înțelesul tuturor, așa cum a planificat-o WEF și UE

În cele din urmă, discuțiile despre pandemii și vaccinuri vor dispărea, iar tot ce va rămâne va fi o societate fără numerar, în care toate tranzacțiile vor fi efectuate prin intermediul unui ID digital. Optați pentru acest lucru? #ID202020

Εικόνα

Permiteți-mi să vă arăt o oglindă neagră cu privire la solicitarea identificării digitale pentru a face cumpărături în viitor. Firul:

Ești asistat social? Când magazinele și cafenelele vă vor cere să scanați un cod QR legat de #MyGovID & centrelink, statul va putea controla ce cumpărați cu acel cec de ajutor social.

Oamenii ar putea spune: „Ei bine, voi folosi în continuare doar numerar” și, desigur, puteți, deocamdată, dar tot trebuie să scanați codul QR la casa de marcat, care indică guvernului unde vă aflați și ce cumpărați, pentru „sănătate publică”. 😒 și da, Digital ID va fi necesar pentru a primi beneficii.

Εικόνα

Folosiți transportul public? Scanați codul QR care dovedește că ați fost vaccinat, iar destinația planificată vă va fi trimisă la #MyGovID. Înregistrările noastre arată că ați fost arestat pentru că ați protestat și vi s-a interzis accesul în centrul orașului. Nu sunteți autorizat să călătoriți cu acest tren.

Εικόνα

Cetățeanule, scanează codul QR pentru a-ți porni mașina și obține aprobarea de la #mygovID. Vă rugăm să vă setați destinația. Nu aveți suficiente credite de carbon pentru a ajunge în regiunea Y, doriți să plătiți suma de $ pentru a compensa emisiile de carbon?

Εικόνα
https://twitter.com/Partisangirl/status/1482170583056281602

Vă aflați într-o cafenea din regiunea Y, scanați codul QR pentru a cumpăra. Înregistrările noastre arată că sunteți rezident al regiunii X, iar tranzacțiile dvs. nu sunt valabile în regiunea Y.
Pentru unul dintre următoarele motive:
-regiunea X este blocată pentru controlul bolilor.
-regiunea X a depășit cotele de carbon

Εικόνα

Sună ciudat? Există deja un „stat” care este împărțit în zonele A,B,C și ai nevoie de permise pentru a intra în anumite regiuni, în funcție de statutul etniei și religiei tale. Acel stat este „Israel”. În curând vom fi tratați ca palestinienii și vom trăi în închisori în aer liber.

Εικόνα

Cetățeanule, codul tău QR te-a identificat ca fiind un disident care susține o organizație „listată”. Contul dvs. bancar este înghețat, iar codul dvs. QR vă va interzice de asemenea să faceți cumpărături. (Da, prima există deja, dar cea de-a doua este o nouă putere devastatoare a statului).

Εικόνα

Vi se va cere să scanați codul QR pentru a vă expune identitatea în vederea creării unui cont social media. Discuțiile anonime despre noile legi draconice nu vor mai fi posibile. Cetățeanule, codul tău QR te-a identificat ca dizident, nu vei mai putea să postezi pe Twitter.

Εικόνα

ID-ul dumneavoastră digital va fi conectat la toate telecomunicațiile, iar furnizorii de servicii pot „monitoriza dispozitivele”. Aplicația #MyGovID va fi conectată la convorbirile telefonice în timp real. Cetățeanul X îl sună pe cetățeanul Y, care este un disident cunoscut. Comunicările către cetățeanul Y sunt interzise.

Ajungeți la o cafenea pentru a vorbi cu cetățeanul Y. Amândoi trebuie să vă scanați ID-ul digital prin intermediul unui cod QR pentru a intra. DATELE în timp real sunt trimise statului prin intermediul aplicației #MyGovID. Cetățeanul X vorbește cu cetățeanul Y, cunoscut ca disident. Comunicările vor fi înregistrate prin intermediul dispozitivului dvs. sau prin alte mijloace.

Εικόνα

Cetățene, înregistrările noastre arată că ați refuzat să fiți injectat cu un produs experimental Pfizer. Nu aveți voie să intrați în restaurante, la cinema, în anumite magazine și nici să vă vizitați familia în spital. Dacă refuzați să vă arătați actele, veți fi arestat.

Așteaptă, asta e de acum…

Εικόνα

Εικόνα

Bună cetățean Jonathan! Identitatea ta este blocată. Până când nu este deblocată, nu mai poți intra în cafenele, restaurante sau spitale. Este posibil să vi se ceară sau nu să fiți supus unei sancțiuni pentru a vă debloca identitatea. #MyGovID

Este o prostie, de stat și federală. Să înceapă tărășenia.

Εικόνα

Cu myGov știți deja cine suntem și totuși, pierdem timp, timpul tuturor pentru a aduna documente și a le verifica din nou pe partea cealaltă. #myGovID

Εικόνα

Lock out, sau time out și pentru cât timp? #myGovID

Εικόνα

În ce situație (anul curent) se blochează cineva la prima etapă timp de 24 de ore. Oamenii au treabă, dacă nu, nu și-ar fi creat niciodată aplicațiile #myGovID (doar iOs și Android, din anumite motive).
Recunoașterea optică a caracterelor a fost o porcarie. Tastat manual totul, pentru a fi verificat manual.

Εικόνα

38/ „24 de ore” #myGovID, lock out mișto. #ServiceWA @WAGovernment

@myGovau
Un singur punct de eșec, fie că e vorba de iOS sau Android, adică toate variantele.

Dacă oamenii care încearcă să facă ceea ce trebuie au parte de atât de mult mizerii; ce așteptați de la cei care nu pot, sau nu le pasă

60 de ore mai târziu, în așa-numitul lock-out de 24 de ore. Bună treabă voi ⭐ #ServiceWA, bună treabă voi ⭐ @WAGovernment
, good job you⭐#myGovID, good job you ⭐ @myGovau
Εικόνα

Uite omule, chiar și fără să mă străduiesc prea mult în octombrie, am petrecut mai mult timp încercând să mă loghez în myGov (blackspot de semnal mobil pentru SMS MFA) decât a durat să descarc PDF-ul de la Medicare, apoi un dublu de – nu foarte mult timp pentru a face legătura cu un portofel digital.

Încercați să promovați utilizarea #ServiceWA cu mai puțină complicație în ceea ce privește ID-ul, dar fără a oferi o securitate suplimentară în primele 2 opțiuni. Un telefon este un telefon, dar ce anume vă garantează că este telefonul meu. #myGovID

Εικόνα
https://twitter.com/jonowee/status/1481239848505999362

Acest grafic v-a fost prezentat de Forumul Economic Mondial 2021 pentru agenda post-covid de la Davos. Au avut intenția de a îl face să arate ca un virus corona? https://weforum.org/agenda/2021/01…

ΕικόναΕικόνα

 

Desigur mulți vor spune că așa ceva nu se poate întâmpla la noi (în Ro) sau că e o teorie a conspirației. Totuși, în ultima vreme, așa zisele teorii ale conspirației au devenit realitate într-un timp foarte scurt.  Indiferent de ceea ce credeți voi acesta este viitorul foarte apropiat la care trebuie să ne așteptăm. Ei s-au gândit la toate. Poate ar fi cazul să vă gândiți și voi!

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.