”Conspirația tăcerii” – un documentar interzis al Discovery Channel (Video)

„Conspiraţia tăcerii” este un documentar puternic și îngrijorător, dezvăluind abuzurile la nivel național asupra copiilor și cercul de pedofili, care ajunge la cele mai înalte niveluri ale guvernului. Dispunând de ajutorul îndrăznețului anchetator John DeCamp, un multi-decorat veteran al războiului din Vietnam şi senator al statului Nebraska timp de 16 ani, „conspiraţia tăcerii”, dezvăluie modul în care elementele necinstite, de la toate nivelurile guvernării, au fost implicate în abuzuri sistematice asupra copiilor şi pedofilie pentru a alimenta dorinţele de bază ale politicienilor cheie.

Bazat pe captivanta carte a lui DeCamp ”Franklin Cover-up”, documentarul „Conspiraţia tăcerii”, începe cu închiderea Uniunii Franklin de Credit Federal a Comunității din Nebraska după ce un raid al agenţiilor federale din noiembrie 1988 arăta că 40 milioane de dolari lipseau. Când legiuitorul din Nebraska a lansat o anchetă asupra acestei afaceri, ceea ce inițial arăta ca o escrocherie financiară în curând a explodat într-o poveste uluitoare despre droguri, spălare de bani și un cerc al abuzurilor asupra copilului la nivel național. Nouăsprezece luni mai târziu, investigatorul-şef al comisiei legislative a murit brusc şi violent, ca mai mult de o duzina de alte persoane legate de cazul Franklin.

Dar, de ce nu aţi auzit niciodată de Franklin Cover-up? Programat iniţial să fie difuzat în luna mai a anului 1994 pe canalul Discovery, „conspiraţia tăcerii” a fost retras în ultimul minut datorită presiunii formidabile exercitată de politicienii de top. Unii oameni foarte puternici, nu au vrut ca voi să vă uitați la acest documentar.

O copie a acestei casete video i-a fost furnizată sub anonimat fostului senator și avocat al statului Nebraska John DeCamp, care la rândul său a pus-o la dispoziţia pensionatului agent FBI, Ted L. Gunderson. Chiar dacă calitatea înregistrării video nu este de foarte mare clasă, această bandă este un blockbuster în ceea ce privește revelațiile făcute de către participanţii implicaţi.

NOTĂ; Acest film a trebuit să fie reasamblat din fragmentele VHS rămase după efortul uriaș depus pentru blocarea difuzării filmului şi distrugerea tuturor copiilor existente. Efortul celorlalți a fost depus pentru a-l readuce la originala şi completa versiune „menită să fie difuzată”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.