Instruire militară pentru copii tineri la „Tabăra de Vară neo-nazistă” din Ucraina. Recrutarea „copiilor-soldați” ucrainieni, finanțată de ajutorul militar neletal al SUA ?

Ukraine-Neo-Natzi-Militia-400x216Fără știrea majorității americanilor, guvernul Statelor Unite canalizează sprijin financiar, arme și pregătire unei entități neo-naziste-care este parte a Gărzii Naționale Azov Batalionul Ucraina (Батальйон Азов). Canada și Marea Britanie au confirmat că, de asemenea, acordă sprijin Gărzii Naționale.
Batalionul Azov -care „oficial” afișează o emblemă SS nazistă – (stânga-jos) este descris de regimul de la Kiev ca fiind”un batalion de voluntari de apărare teritorială”. Este un batalion Gărzii Naționale sub jurisdicția Ministerului Afacerilor Interne, echivalentul Homeland Security din America.

Cu sediul oficial în Berdyank la Marea Azov, batalionul Azov a fost format de regim pentru combaterea opoziției insurgenților din regiunea Donbass. (Estul și Sudul Ucrainei).

ukraine-nazi-emblems

Pregătirea militară a tinerilor pentru a lupta împotriva rușilor

Batalionul Azov susținut de partenerii săi occidentali nu este implicat numai în operațiunile para-militare din estul Ucrainei. Potrivit rapoartelor, inclusiv Kiev Post (Ucraina media de masă), efectuează un proiect de formare militară pentru tineri într-o Tabără de Vară, ca parte a programului său mai larg de formare și îndoctrinare.

Conform RT:

„Tabăra a fost înființată pentru a le arăta copiilor că există în viață și alte lucruri, nu numai școală și dispozitive mobile, și pentru a” le dărui dragostea noastră, ” a declarat Oleksii, un comandant de pluton în batalionul Azov și instructor de tabără, canalului ucrainean ICTV. „Trebuie să fii tare; trebuie să fii curajos pentru a apăra integritatea teritorială a patriei noastre „, a adăugat el.” (raport RT)

Surse mass-media occidentale (citate de Kiev Post) confirmă că copii de șase de ani (a se vedea imaginile de mai jos) participă la Tabăra de Vară Azov situată în cartierul Vodytsya, în afara Kiev-ului.

Z-QdfUUFOhU

Textul  de pe banner-ul spune: Iдея B Нації, сила В тобі: tradus în linii mari: Ideea națiunii, Puterea e în tine

gcyM5ytUGG0

U4679xiJPBE

Pozele de mai sus confirmă că mulți dintre copii sunt de fapt copii mici, mai degrabă decât adolescenți.

Kiev Post-care dă vina pe mass-media occidentală pentru modul părtinitor de relatare- recunoaște totuși natura diabolică a proiectului de formare militară:

… Această tabără specială este condusă de Batalionul Azov, fondat de deputatul Andriy Biletsky, fostul său comandant. Situat în zona împădurită a districtului Pushcha Vodytsya, al Kiev-ului, copiii din această tabără de vară nu doar se joacă de-a soldații – ei primesc instruire militară reală de la soldați care au luptat în prima linie în războiul Rusiei cu Ucraina.

Numită Azovets, tabăra a fost subiectul relatărilor negative în mass-media rusă, în site-urile pro-Rusia și chiar în tabloidul din Marea Britanie, The Daily Mail.

„Tabăra de vară neo-nazistă: copii ucrainieni învățați să tragă cu AK-uri de către membrii batalionului Azov (POZE)”, își titrează agenția RT, controlată de Kremlin, povestea despre tabără.

„Poze șocante din interiorul taberei militare neo-naziste dezvăluie recruți în vârstă de numai șase ani învățând să tragă cu arme de foc(chiar dacă există o încetare a focului),”, titrează articolul senzațional și inexact al Daily Mail . (Kiev Post, 29 august de 2015)

În timp ce regimul de la Kiev neagă că Azov este o entitate neo-nazistă, logo-urile, atât ale Batalionului Azov cât și cel al Taberei de Vară Azovets (afișat pe tricourile Taberei de vară ) poartă simbolul naziștilor SS Wolfsangel cu umbra  „Soarelui Negru nazist „în fundal.

iulRf7__YAI

55ccf486c3618878428b45dc

Logo-ul Wolfsangel de pe tricouri, cu simbolul diviziunii SS a Reich-ului

55cd0beec361883e418b45df

© vk.com/tabir.azovec

Recrutarea copiilor-soldați

Programul de instruire al Taberei de Vară constituie prima etapă în recrutarea copiilor soldați, prinderogarea dreptului internațional.

Invariabil, recrutarea copiilor soldați implică un program de formare care familiarizează copiii mici cu utilizarea armelor automate ușoare.

Formatorii militari fac parte din formațiunea paramilitară Azov, trimiși în Tabăra de Vară (a se vedea însemnele naziștilor SS pe uniforma lui, mai jos):

fBeIzDIFhZA

NVzaO8GsD8I

Tatuaj cu însemne naziste pe brațul formatorului Azov 

55cd0bdbc361880c418b45cd

© vk.com/tabir.azovec

55cd0be1c4618807158b45d1

© vk.com/tabir.azovec

55cd0be7c3618805418b45ca

© vk.com/tabir.azovec

55cd0bf6c46188f0148b45ca

© vk.com/tabir.azovec

Articolul din Kiev Post descrie în detaliu natura ” Taberei de Vară neo-naziste”. Ceea ce  confirmă rapoartele este că o entitate aflată sub jurisdicția Gărzii Naționale a Ucrainei (finanțată de Ministerul Afacerilor interne din Ucraina)  formează și îndoctrinează adolescenți în arta războiului:

Tabăra de Vară Azovets acceptă copii ai membrilor batalionului Azov, precum și copii din raionul din apropierea Kiev-ului, Obolon și chiar din zone mai îndepărtate. Deschis pe 22 iunie, execută programe de activități cu durata de o săptămână pentru grupuri de 30 până la 40 de copii. Oficial, este pentru copii cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani, dar sunt copii și mai mici de 7 ani acolo. Câțiva dintre copii l-au urmat deja mai multe săptămâni la rând.

Ceea ce face tabăra foarte controversată, este faptul că ea este condusă de luptători Azov, dintre care unii au fost etichetați ca suporteri ai extremei-drepte și neo-naziști. Criticii spun că simbolul batalionului este un Wolfsangel inversat, care are asociații oblice dar inconfortabile cu nazismul.

În interviurile anterioare date în media ucrainiană, Biletsky spune că simbolismul este înțeles greșit. Literele „N” și „I” alcătuiesc simbolul Azov, care,  spune el, provin de la „idee națională”.

Biletsky a fondat un grup neo-nazist în Ucraina numit Adunarea Social-Națională, și cu siguranță există neo-naziști în rândurile batalionului, unii purtând tatuaje naziste. Unele agenții mass-media au raportat că până la 20 la sută din luptătorii Azov sunt neo-naziști, deși ofițerii de presă ai batalionului se văd întotdeauna îndatorați să sublinieze că Azov, ca formațiune militară, nu împărtășește ideologia fondatorului său Biletsky, și chiar nici o altă ideologie, în afara patriotismului fervent.

Când Kiev Post a vizitat tabăra Azovets pe 19 august, copiii erau ocupați cu o gamă largă de activități, inclusiv dezasamblarea și asamblarea puștilor de asalt AK-47, practică la țintă (cu arme cu aer comprimat), cursuri de abordare a asaltului și  practicarea pozițiilor de luptă și patrulare. Ei, de asemenea, luau parte la diverse sporturi și jocuri, ca rapel și alpinism, dar practicau și altele mai tradiționale precum cercetarea și abilitățile de cioplit în lemn sau executarea de noduri de legare.

55cd0bd4c46188f0148b45c7

„Sunt aici doar de trei zile, dar mi-am dat seama că nu este o tabără unde joci doar jocuri. Primim instruire militară aici, ” a declarat Kiev Post unul dintre copiii din tabără.

În pădurea de lângă tabără, un grup de copii primea unele sfaturi de siguranță a armelor de la un formator Azov.

„Știi ce s-ar putea întâmpla dacă ți-ai ține degetele pe trăgaci? Dacă ar fi fost o armă adevărată, ți-ai fi putut ucide camarazii. Deci, nu-o face! „urlă formatorul

„Da, domnule!” răspund copiii.

Apoi copiii practică evacuarea medicală de pe câmpul de luptă a soldaților răniți.

Atmosfera militaristă din tabără, inclusiv disciplină strictă, a influențat în mod clar o parte din copii.

„Mi-am tăiat părul foarte scurt ieri”, spune un băiat. „Doar pentru că așa am vrut eu. Semăn mai mult cu un soldat acum. „

Doi copii mai mari, care, la fel ca mulți dintre copiii din tabără și-au luat nume de război (Medicul  și Fizicianul), pentru a-i imita pe soldații reali ai Ucrainei, au declarat că acum vor să se alăture Batalionul Azov.

„Vreau să-mi apăr patria. Există tovarăși care susțin ideea mea. Cred că, dacă este necesar, voi lupta „, a declarat Fizicianul, 17 de ani, Kiev Post.

Copiii din tabără sunt organizați în patru grupe, în funcție de vârsta lor, fiecare grup fiind supravegheat de un antrenor și un însoțitor. Ziua taberei începe devreme, la ora 7 dimineața fix și se termină la orele 23. Copiii dorm în corturi.

Accesul la site-ul propriu al Azov și la site-urile de sprijin a fost închis pentru public în septembrie anul trecut, când batalionul a fost integrat în Garda Națională a Ucrainei, dar tabăra are o pagină pe rețeaua de socializare rusă Vkontakte (https://vk.com/tabir .azovec) unde este promovată și unde oamenii pot aplica pentru a deveni voluntari sau pentru a contacta tabăra ca să își trimită copiii acolo.

„Misiunea Taberei : De a forma ucraineanul unei noi ere – un patriot, care este gata să participe activ în construirea și apărarea Ucrainei”, se poate citi în descrierea paginii.

Cântecele militar-patriotice pe care copiii le cântă în fiecare zi, ca parte a programului taberei, pare a fi una dintre cele mai populare activități pentru copii. Noaptea târziu, stând în jurul unui foc de tabără aprins, își cântă favoritele – cântecele patriotice datând din luptele anterioare pentru independență duse de Ucraina,  la începutul și mijlocul secolului 20.

Kiev Post a ascultat cuvintele uneia dintre piesele. Versurile sale erau despre soldați ucraineni  care-și înfrângeau  dușmanii.

Astăzi acel inamicul este Rusia. Un băiat care stă pe un ziar șoptește: „. Vreau ca acest război să se termine și să  ucidem toți rușii” (Kiev Post, 08.29.2015, sublinierea noastră)

(Pentru a citi întregul articol  Kiev Post scris  de  Faina Nakonechnaya click aici )

Ajutorul militar american

Acest demers diabolic, care incită copii nevinovați la ură împotriva etnicilor ruși, precum și a oponenților regimului de la Kiev, este susținută în mare parte de ajutorul militar american direcționat către Garda Națională Ucrainei prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne. MAI coordonează „operațiunea anti-terorism” (ATO), în Donbass.

În timp ce Congresul SUA a adoptat amendamente la ” Actul-Credite ale Departamentului de Apărare din 2015.” pentru a bloca pregătirea batalionului de neo-naziști Azov, în practică banii se scurg într-acolo.

Mai mult decât atât, în plus față de ajutorul militar acordat sub jurisdicția Pentagonului, Garda Națională din California a stabilit un parteneriat cu Garda Națională Ucraina, care include Batalionul Azov:

” Misiunea Programului parteneriatului de stat California-Ucraina  (SPP) [sub auspiciile Gărzii Naționale din California] este de a promova democrația, economia de piață liberă și reforma militară, prin stabilirea de afilieri instituționale pe termen lung … parteneriatul California – Ucraina susține în mod direct atât obiectivele Ambasadorului SUA în Ucraina și Comandantul, Comandamentului U.S. European. … (Biroul de cooperarea în domeniul apărării (ODC), șef: LTC Tracey D. Rueschhoff)

Derulați în jos pentru a vedea imaginile selectate ale batalionului Azov  de „luptători pentru libertate”

Aceștia sunt oamenii care pregătesc copiii ucraineni să manevreze AK 47 în tabăra de vară neo-nazistă. Și totul pentru o cauza bună: „înflorirea democrației”, cuvintele aparțin The New York Times.

7976db5d63b7b4e4dc926713c17f5f6e.i600x370x467

c9665a93cdef2d6e3778a4904be01810.i240x160x30089129dda541a707ebdc042a3ab403885.i240x160x300

50ec9736e6ce05bac5c133c40d13273d.i240x160x3007f1d4e6610d5babc2dd23fb35be7ea8c.i240x160x300

5dcdf4085db56f20c74d31fb2987eed0.i600x400x474

Acest articol a fost preluat în întregime și tradus de mine de la http://www.globalresearch.ca/military-training-for-young-children-at-ukraines-neo-nazi-summer-camp-recruitment-of-ukraines-child-soldiers-financed-by-us-nonlethal-military-aid/5472801

Vedeți vreo diferență între acești indivizi și jihadiști? Și unii și alții antrenează copii în numele patriotismului. Fiecare cu patriotismul lui. Și totuși, n-am văzut nici un reportaj, nici o imagine, nici un articol în brava noastră media. Totdeauna sunt prezentate doar imagini ale jihadiștilor. De fapt, după numărul înregistrărilor video făcute de ISIS  în ultima vreme, cred că s-au reprofilat și și-au tras și ei un Jollywood (americanii au Hollywood-ul, indienii Bollywood-ul). Cu atâtea casete video scoase pe piață chiar mă întrebam când mai au timp să se antreneze, că de atacuri nici nu încape vorbă.

Ce-mi place mie cel mai mult însă este sloganul american cu „înflorirea democrației” și „instaurarea păcii”. Și vedem că funcționează de minune. Irak-ul, Afganistanul, Libia, Egiptul și în ultima vreme Siria, sunt exemple care oglindesc cât se poate de bine aceste minunate idealuri americane, și nu numai. Cred că în scurt timp, vom experimenta și noi, europenii aceste deziderate, pentru că am devenit „xenofobi și șovini” după cum spune marele clasic în viață, Victor Ponta.

3 gânduri despre „Instruire militară pentru copii tineri la „Tabăra de Vară neo-nazistă” din Ucraina. Recrutarea „copiilor-soldați” ucrainieni, finanțată de ajutorul militar neletal al SUA ?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.