ACESTA ESTE MOTIVUL INVADĂRII UCRAINEI ?!: Ambasada americană a tăinuit existența unor laboratoare de arme biologice americane în Ucraina, în timp ce Putin a ordonat armatei să le caute și să le distrugă

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat forțelor sale să caute și să distrugă în Ucraina laboratoarele biologice ale SUA și ale Deep State implicate în cercetări ultrasecrete privind zoonozele și bolile infecțioase.

În ultimele zile, forțele rusești care au acționat la ordinul lui Putin au atacat laboratoare de arme biologice din orașe ucrainene precum Harkov, Luhansk, Dnipropetrovsk și capitala Kiev, printre altele.

Ambasada SUA în Ucraina a fost surprinsă ștergând dovezile privind existența laboratoarelor de biolaboratoare din Ucraina, în timp ce mass-media mainstream și verificatorii de fapte au început să spună maselor că aceste laboratoare nu există.

Forțele rusești trag asupra „instalațiilor militare”, potrivit președintelui ucrainean V Zelinskiy, ceea ce i-a determinat pe observatori să speculeze că acest cuvânt ar putea include laboratoarele biologice instalate și administrate de SUA.

Statele Unite au multe biolaboratoare în Ucraina, potrivit documentelor oficiale americane. Aceste biolaboratoare sunt popularizate  ca fiind „de apărare” în maniera clasică a Pentagonului.

De luni de zile, Rusia cere Statelor Unite să înceteze să mai administreze biolaboratoare mortale pe teritoriul său. Mass-media mainstream nu acoperă povestea în acest moment, deși au făcut-o în trecut.

În urmă cu patru luni, Rusia și China au cerut la ONU ca SUA să fie „verificate și limitate” în ceea ce privește capacitățile biologice.

Rusia și China au acuzat Statele Unite pentru izbucnirea epidemiei Covid-19, temându-se că SUA au arme biologice suplimentare pregătite să fie lansate pe glob.

Ce legătură are acest lucru cu Ucraina?

Putin a confirmat că desfășoară o „operațiune militară specială” în Ucraina pentru a demilitariza țara. Observatorii din mainstream sunt nedumeriți de amploarea potențială a declarației.

Dacă vă uitați la cele două hărți veți observa că locurile unde a atacat armata rusă coincid cu locurile unde se află biolaboratoarele.

Între timp, ambasada SUA din Ucraina a fost descoperită recent încercând să șteargă dovezile privind existența unor instalații de arme biologice administrate de guvernul SUA pe teritoriul ucrainean.

Ambasada SUA a retras toate fișierele PDF de pe site-ul său de aici în ultimele 24 de ore:
https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/

Cu toate acestea, copoii de pe internet au arhivat informația înainte ca aceasta să fie scoasă din arhivă pentru totdeauna.

Iată o listă completă a biolaboratoarelor:

https://web.archive.org/web/20170130193016/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kharkiv-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210511164310/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-luhansk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210506053014/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-vinnitsa-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170207122550/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kherson-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170223011502/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-ternopil-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170202040923/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-dl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170201004446/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-rdvl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20161230143004/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-eidss.pdf

https://web.archive.org/web/20210506212717/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-pathogen-asset-control.pdf

https://web.archive.org/web/20170207153023/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-rdvl_eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170211022339/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/kiev-ivm-fact-sheet-eng.pdf

Oficialii americani au încercat să explice existența biolaboratoarelor. Robert Pope, directorul Programului de reducere a amenințărilor în cooperare, un program al Departamentului Apărării cu o vechime de 30 de ani, a recunoscut că laboratoarele ar putea elibera „agenți patogeni periculoși”.

Oficial american: Invazia rusă în Ucraina riscă să elibereze agenți patogeni periculoși

de Matt Field/Februarie 25 2022

În următorul videoclip, ei acuză preventiv Rusia de răspândirea „propagandei” cu privire la scopul real al laboratoarelor biologice operate de SUA în Ucraina.

URMĂRIȚI:

Concluziile le trageți singuri pentru că nu vreau să ziceți că încerc să vă influențez.

 

31 de gânduri despre „ACESTA ESTE MOTIVUL INVADĂRII UCRAINEI ?!: Ambasada americană a tăinuit existența unor laboratoare de arme biologice americane în Ucraina, în timp ce Putin a ordonat armatei să le caute și să le distrugă”

  1. @Rodica
    Pot exista greșeli de exprimare pentru că articolele le traduc și nu întotdeauna observ greșeala. Ce spui tu nu are sens și am răspuns tuturor cu twitt-ul senatoarei americane. Spune-i ei că minte. Îți mai spun și ție ce i-am spus și Patriciei: nu te mai da rotundă că s-ar putea să te rostogolești. Și da, se pot verifica pe web archive, că după câte văd ești mare Hackeriță. Nu sunt influencer și nici nu vreau să fiu. Dar în mod sigur habar n-ai cum funcționează un sistem de stat. Și chiar nu-mi pasă ce crezi tu sau alții despre mine. Nu-mi plac amenințările și după cum am mai spus dacă nu-ți convine ce citești, plimbă ursul în altă parte, că e mare blogosfera.

    Apreciat de 1 persoană

  2. *Nimeni
    Nemaifiind noi o tara de oameni muncitori, s-r zice ca suntem o tara de intelectuali! Dar vai! In ce parte a corpului ni se naste intelectul?
    Ma minunez cu cita siguranta judecam fiecare orice, in totala lipsa de date certe. Am zis date, nu informatii, ca de-acelea avem din belsug la TV, unele mai suspecte ca altele.
    Dupa 2 ani de respirat PE LINGA botnita, de mers prosteste la injectii, si mai ales de chinuit copiii sa respire prin 3 straturi de cirpe otravite cel putin chimic – noi insine pe propriii copii, tot nu am inteles cum e papusata toata politica planetei. Pai de-aceea nu intelegem nici cum am fost otraviti ca sa cerem – de n ori – periculoasa injectie, nici de ce ne-au dus la scumpirile uriase la energie, nici cine ( macar CINE) creaza schimbari climatice, nici ca ar putea urma o criza financiara, sau cum or fi aparut peste noapte criptomonedele necotrolate de guverne(!?)
    Asadar:
    Cum pot fi atit de cretin sa cred ca o tara uriasa si importanta ca Rusia mai e, dupa Gorbaciov, scapata de sub control de „iluminatii” lu’ peste (cum le mai ziceti voi pe forumuri alora de fac jocurile importante…
    Pleaca ucrainienii din tara? De ce? Si care din ei? Citi ucrainieni am vazut ucisi de rusi? Niciunul? Atunci?
    Nu cumva profita ca sa ajunga in occident ?
    Pai nu se repeta cumva scenariul exodului nostru de dupa ’90 cu o treime din populatia Ro? Apoi ne-au luat tot?
    Pai si Ucraina are forta de munca calificata pentru Occident.
    Si are si resurse
    Are si industrie…
    Are multe…
    Poate le vrea Occidentul…
    Sau poate le vor evreii …
    Am zis poste, nu am certitudini, ca nu-s platit ca la TV si nici securist vindut ca sa vin aici cu certitudini
    Asa ca ma mai duc o tura cu ajutoare la ei, ca oricum pe unii ii doare undeva de ajutoarele mele, merg si-l pup pe maimutul lor de presedinte – sau pe celalalt, ca e la liber.
    Apoi il iau din nou la criticii si calomnii pe toate posturile TV nationale, poate descopera ca are si pe-aici un interes, ca n-a mai tropait de mult cizma muscala prin tara mea. Da ce spun eu, n-ar indrazni, ne apara maimutii ailalti, ai de ne-au luat tot. Si daca ar inrazni, ii facem praf de la distanta, cu vestitul nostru laser.
    Sunt destept, nici nu incerc sa inteleg ceva, caci le stiu pe toate, cu certitudine.
    Ma scuzati !

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ai dreptate. Nu am încredere în nimeni. Oricum părerile noastre nu contează. Am mai spus-o și altă dată , dar din păcate nu-mi mai amintesc cine a spus-o și unde am citit-o. Spunea că trebuie să avem în vedere că întotdeauna există 2 tabere, care luptă pentru același scop dar cu mijloace diferite, pentru același stăpân. Pe stăpân îl interesează doar rezultatul, nu modul în care se ajunge la el. Dar noi, oamenii, suntem ușor de manipulat și alegem foarte ușor taberele. „Pandemia” a confirmat din plin acest lucru.

      Apreciază

  3. In Irak au căutat alții (SU. ,). Arme de nimicire in masă, au căutat și în cotetul găinilor și nu au găsit nimic. Motive, pretext. GOGOSI.

    Apreciază

  4. Spune-ti ca nu vreti sa influentati, dar unde exact sunt sursele pentru acest articol, mai ales a argumentelor subliniate in rosu. Fiindca ceea ce ati dat ca sursa pe site-ul ambasadei Americane la Kiev, pentru oricine care are niste cunostiinte de baza de limba engleza, Se intelege ca exista un program de reducere a pericolelor biologice, nu numai in Ucraina, dar si in alte 27 de State. De unde ati ajuns de la aceste biolaboratoare, la arme biologice ar fi interesant de aflat! Deasemenea PDF urile postate, care ar fi o lista cu aceste laboratoare, ar fi putut sa fie create si uploadate de oricine, nu au stampile, nu au semnaturi, nu au data. Nu neg ca ar exista astfel de laboratoare. Dar de acolo pana la a construi o teorie ca in ele se produc arme Biologice, si asta ar fi adevaratul motiv al invaziei e un pic cam mult trasa de par. Sau ar trebui si restul de 27 de tari unde sunt astfel de laboratoare sa Se astepte sa intre rusii peste Ei?!

    Apreciază

      1. Stiti ca la baza oricarui articol trebuie sa stea niste surse, o bibliografie etc. Din ce ati publicat dvs, ar reisen doar ca exista biolaboratoare in Ucraina, partial sustinute de SUA. De unde ati ajuns la concluzia ca acestea fabrica arme biologice? Faptul ca nu ati reusit da formulati un raspuns argumentat, nu face decat sa imi confirme faptul ca ati dat copy paste la un articol gasit undeva pe un site obscur. Altfel ati fi adus some facts. Dar fiindca am cautat, cum m ati sfatuit, am descoperit ca stirea asta a fost prima oara publicata in Sputnik si in publicatii de propaganda Russia de la inceputul lui Januarie iar in online e deja clasata ca fake news. Va las linkurile, seara faina!

        https://mythdetector.ge/en/are-there-pentagon-controlled-biological-laboratories-in-ukraine/

        https://www.stopfake.org/ru/fejk-ssha-prevrashhayut-ukrainu-v-biologicheskuyu-bombu/

        https://www.politifact.com/factchecks/2022/feb/25/tweets/there-are-no-us-run-biolabs-ukraine-contrary-socia/

        https://euvsdisinfo.eu/report/the-us-develops-biological-weapons-in-ukrainian-laboratories

        Apreciază

      2. Stiu. Tu ai avut curiozitatea să pui cursorul pe ceea ce scrie cu albastru ca să găsești sursele? Dar curiozitatea să deschizi fișierel pdf? Nu te mai da rotundă că s-ar putea să te rostogolești. Iar dacă nu ai știință despre cum se fac fackt-check-urile de către site-urile abilitate de guverne sau FB. Google, mai studiază. Dacă nu-ți place ce și cum scriu, e strict problema ta. Este un blog personal și scriu orice vreau eu. Tu informează-te din Urzica sau din Scânteia! Și spre știința ta există web archive.

        Apreciat de 1 persoană

    1. De ce armata rusa nu sa dus și nu a căutat in China laboratoarele de covid ? Care au omorât milioane de oameni de pe pămînt
      Doamne ce deștepți sinteti
      Domnilor și doamnelor asta e doar o propaganda

      Apreciază

      1. Păi, cam are dreptate mucenicu’. Şi-anume, cum s-ar putea gândi Putin să invadeze China ca să-i scoată din funcțiune laboratoarele de microbiologie aducătoare de tot felul de viruşi mortali?! Păi, în Ucraina, care-i la o aruncătură de canistră, abia a reuşit să supună după opt zile un singur oraş. Evident că dacă ar încerca asta cu ditamai China, şi-ar pierde suflul, motorina, rațiile de mâncare, moralul trupelor etc., etc. înainte de a ajunge la graniță. Fapt care ar avea loc probabil după ce nepoții lui trec de majorat. 🤣
        P.S.1. Propagandă, propagandă, absolut de-acord, da’ foarte haioasă pe alocuri. 🤣
        P.S.2. Să fie pace în lume! 🙏🌈

        Apreciază

    2. Are dreptate autorul cu faptul ca fiecare laborator era in format pdf pe pagina oficiala a ambasadei. Acum nu mai sunt. Am descarcat si eu unul la nimereala acum vreo 3 zile ca sa-l citesc . Ce scrie in el nu stiu , ca inca nu l-am citit. Daca stiam ca vor fi sterse le descarcam pe toate . Inseamna ca SUA are ceva de ascuns.

      Apreciază

  5. Subiectul a fost dezbătut și în 2020.
    Adevărul este întotdeauna la mijloc!
    Indiferent dacă sunt sau nu, nu poți decima o tara cu o asemenea justificare!
    Candva îl apreciam pe Putin pentru curajul sau și atitudinea pe care o avea dar acum realizez ca era vorba doar de nebunie.

    Apreciază

    1. @JustMe
      Scrie în articol” De luni de zile, Rusia cere Statelor Unite să înceteze să mai administreze biolaboratoare mortale pe teritoriul său. Mass-media mainstream nu acoperă povestea în acest moment, deși au făcut-o în trecut.”

      Apreciază

  6. Foarte greu de comentat situația, de aceea autoritățile noastre nu au curajul sa ia o poziție oficiala
    Cred ca la București se respira aer viciat
    Motivul :frica și fuga de raspundere
    Ar trebui sa ne uitam un pic în curtea vecinilor din UE
    Păcat de populația ucraineana ca este amestecata în afacerile murdare
    Dar în viata ce cauți aia primesti
    Cu scuzele de rigoare dacă am deranjat pe cineva

    Apreciat de 3 persoane

      1. Mucenicule, rumega bine cea ce afirmi, deoarece aberația aceasta nu este nici in cele mai fantastice gânduri motiv de bombardat blocuri de locuințe, școli sau turnul de televiziune. Minciuni gogonate tip kgb. Trist.

        Apreciază

      2. N-am afirmat nimic. Nu știu de unde ai scos asta. Este un articol tradus și sursa se află în articol. Nicăieri în articol nu scrie ceea ce spui tu. Iar titlul conține și un semn al întrebării. E trist că faci acuzații fără suport. în plus nu sunt eu de vină că guvernele europene au suprimat sursele de informare alternative care nu se alătură narativului. În plus, așa cum i-am răspuns și lui Dorin îți răspund și ție:” Nimic nu justifică decimarea unei națiuni din partea nimănui. Dar te întreb: când USA a invadat Iraqul, Libia și Siria, la fel ai gândit?” Dorin nu a răspuns la întrebare și probabil că nici tu. Eu zic că mai bine mai rumegi și tu înainte de a face afirmații nefondate.

        Apreciat de 2 persoane

    1. Dar fabricile alea din Rusia,unde lucrează extratereștrii pentru ei? Aud? Sa ii bombardeze și pe ei vestul ca sa le ia extratereștrii sa lucreze și pentru noi!

      Apreciază

    1. Presupun ca cei surprinsi cu mana-n sacul de arme biologice- interzise de altfel de legea internationala – fac tot ce le sta in putere (citim aici media controlata de la un varf Foarte inalt) sa arate lumii cum cel care le strica leur noeud de vipères este chiar Satanul incarnat.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.