Rodney Atkinson: SACRIFICAREA CINICĂ A UCRAINEI DE CĂTRE NATO/UE, BUCHA, ȘTIRI FALSE DESPRE UCRAINA, PSIHOPAȚII ÎȘI FILMEAZĂ CRIMELE DE RĂZBOI

Acesta este un rezumat excelent al ultimelor noutăți din Ucraina. Rodney Atkinson este un activist și cercetător veteran și nu se ocupă de „teorii ale conspirației” – nu a făcut-o niciodată! El este foarte respectat de cercetători.

Vă rog să citiți acest text și să rețineți acest lucru mai presus de toate poveștile false, minciunile și fotografiile trucate din MSM, a căror persistență, la fel ca și cea a falsei „Plandemii”, este de a crea confuzie, frică, panică și de a înmuia inimile pentru a accepta tragedia, în timp ce se aruncă vina în jurul unei ținte greșite. 

Tocmai pentru că sunt împotriva oricărui război (am 3 băieți apți de luptă) încerc să înțeleg ce se întâmplă dincolo de aperențe. Suprimare tuturor informațiilor provenite din partea uneia dintre părțile implicate în acest război (Rusia) și propaganda excesivă în favoarea celeilalte părți (Ucraina), ar trebui să vă dea de gândit și să vă facă să cercetați de unii singuri.

Faptul că cei ce afișează la profilurile media steagul ucrainian sunt aceiași care își afișau cu mândrie statutul de vaccinat ar trebui să vă spună ceva. Mulți dintre acești oameni și-au renegat familia și prietenii pentru un vaccin. Ce vă face să credeți că nu vor trăda și pentru un război care nu e al nostru?

Rodney Atkinson
06 April 2022 11:20

Trupele rusești au evacuat Bucha la 30 martie. Poliția națională ucraineană a început să intre în Bucha pe 31 martie și, în aceeași zi, primarul orașului a anunțat că orașul se află în totalitate sub controlul oficialilor ucraineni. În niciun moment primarul https://www.youtube.com/watch?v=sf9sm_AxcMA&t=1sor sau orice alt oficial ucrainean nu a sugerat că ar fi fost vorba de omoruri în masă comise de Rusia. Având în vedere că se afirmă că trupurile zac pe străzi, cu greu ar fi putut scăpa din atenția primarului!

A fost nevoie de patru zile pentru ca afirmațiile privind o „crimă de război” să apară (3 aprilie). Filmul cu presupusele victime de pe drumurile din București pare suspect, cu „cadavre” în mișcare. (știm că acest lucru s-a întâmplat și în alte filme regizate și jucate furnizate de propaganda ucraineană) Se pretinde că civilii au fost împușcați și îngropați în gropi puțin adânci. Știm din comportamentul aliaților NATO în războiul din Iugoslavia că la Racak soldații morți au fost îmbrăcați în civili și apoi au fost prezentați ca fiind victimele unui „masacru” care a fost ulterior dezmințit.

Există, de asemenea, posibilitatea ca acei civili din Bucha care au fost acuzați că au cooperat cu forțele rusești să fi fost executați de forțele ucrainene după ieșirea Rusiei la 30 martie.

Este, de asemenea, atât fără precedent, cât și suspect faptul că președintele britanic al Consiliului de Securitate al ONU a refuzat o reuniune de urgență convocată de Rusia la 3 aprilie pentru a discuta acuzațiile legate de Bucha. Un deputat ucrainean, Ilya Kiva, a acuzat SBU-ul ucrainean că a fabricat (cu ajutorul MI6) „crimele” de la Bucha. (vezi youtube, dacă nu cumva a fost deja cenzurat!)

Măcar dacă am putea spune că „timpul va spune” care parte spune adevărul! Dar, cu siguranță, nu există nici o îndoială cu privire la crimele ucrainene auto-filmate în acest post (vezi mai jos).

SACRIFICAREA CINICĂ A UCRAINEI

Într-un interviu acordat la CNN pe 20 martie, președintele Ucrainei, Zelenskyy, a declarat despre Joe Biden și conducerea NATO (interviul)

„Le-am cerut personal să spună direct că vă vom accepta în NATO peste un an, doi sau cinci, spuneți-o direct și clar, sau spuneți pur și simplu nu”, a spus Zelensky. „Iar răspunsul a fost foarte clar, nu veți fi membru NATO, dar, în mod public, ușile vor rămâne deschise„, a declarat acesta.

Nimic nu arată mai mult sacrificiul cinic al ucrainenilor decât acest tratament duplicitar al lui Zelensky de către NATO. În particular, NATO și administrația Biden îi spuneau lui Zelenskyy că Ucraina nu va face niciodată parte din NATO, însă i-au spus că vor acționa public ca și cum această posibilitate ar exista. Această din urmă poziție (împreună cu remarcile lui Zelensky despre dezvoltarea armelor nucleare) știau că va provoca Rusia la război.

Cancelarul german are toate motivele să fie supărat pe acest lucru, având în vedere că i-a promis lui Zelensky înainte de război că, dacă va respinge aderarea la NATO, rușii nu vor ataca.

Intenția evidentă (de cel puțin 8 ani) a SUA și a NATO de a provoca Rusia la un atac a fost confirmată de recunoașterea intempestivă a lui Biden (în timpul vizitei sale în Polonia) că dorește schimbarea regimului de la Moscova. După cum a declarat Madeleine Albright (decedată recent) în 1998

„Dacă trebuie să folosim forța, este pentru că suntem America! Noi suntem națiunea indispensabilă. Stăm cu fruntea sus. Vedem mai departe în viitor”.

Potrivit unor sondaje recente, o treime dintre americani erau entuziasmați de ideea unui război nuclear cu Rusia. Chiar dacă, așa cum a subliniat un comentator, majoritatea acestora ar fi locuitori ai marilor orașe care susțin democrații și care ar fi ținte ale bombelor nucleare! După ani și ani de bigotism rusofob pentru a ascunde murdăria și minciunile despre Ucraina aruncate în aer de companiile de tehnologie, politicienii și mass-media mainstream, această psihoză nebună în masă nu este o surpriză.

David Sanger a relatat pentru New York Times că administrația Biden

„caută să ajute Ucraina să blocheze Rusia într-un impas fără a incita un conflict mai amplu cu un adversar înarmat nuclear sau a tăia căile potențiale de dezescaladare … ofițerii CIA ajută să se asigure că lăzi de arme sunt livrate în mâinile unor unități militare ucrainene verificate (!!!!), potrivit oficialilor americani”.

De fapt (așa cum s-a întâmplat cu armele americane furnizate forțelor rebele siriene), sute de tancuri și arme antitanc au ajuns în mâinile rușilor, pe măsură ce trupele ucrainene au dezertat, au fost ucise sau capturate.

PROPAGANDĂ DE RĂZBOI OCCIDENTALĂ ȘI UCRAINEANĂ FĂRĂ NOIMĂ

Iată câteva exemple de denaturare flagrantă a războiului prin presă și imagine. O fotografie a unui copil rănit din Damasc este folosită din nou ca propagandă antirusească în Ucraina:

BBC a difuzat la World Service știrea că undeva, la „Tarkov”, se opuneau rușilor. Păcat că este un oraș fictiv dintr-un joc pe calculator!

Un film cu o rachetă care aparent doboară un avion rusesc s-a dovedit a fi, de asemenea, o scenă dintr-un film comercial!

CIVILII RUȘI UCIȘI ÎN ESTUL UCRAINEI NU FAC ȘTIRI

Acest bombardament de la Donețk al trupelor ucrainene, care a ucis 20 de civili, nu a fost mediatizat în presa occidentală. Racheta a fost una folosită doar de forțele ucrainene.https://www.rt.com/news/552178-tochka-u-missile-attack-donetsk/

De fapt, există un raport care arată că s-a intenționat o crimă mult mai mare, cu civili atrași prin informații false către o clădire a administrației cu ajutorul unor SMS-uri false.

Chiar a doua zi, luni, 14 martie, în jurul orei 12:20 după-amiaza, ukrops (forțele ucrainene) au lansat o rachetă balistică Tochka-U cu un focos de bombă cu dispersie antipersonal de 1.000 de livre asupra clădirii Administrației din centrul orașului.

Naziștii ukrop au trimis mesaje text și au postat pe rețelele de socializare (sub conturi false pro-RPD) pentru ca mamele, soțiile și surorile soldaților noștri să se adune luni la prânz la clădirea administrației pentru a obține informații despre bărbații lor. Aceasta a fost ținta preconizată a rachetei.

Cât mai multe femei civile posibil. Și nu este un zvon, pot confirma că am văzut eu însumi mesajul text trimis fiicei unuia dintre camarazii mei. Apărarea noastră aeriană a interceptat racheta și a împiedicat-o să ajungă la țintă, dar o parte din casetele bombei cu dispersie au căzut pe University Avenue din centrul orașului Donețk (unde au fost uciși cei 20 de civili).

CRIMELE DE RĂZBOI ȘI PROPAGANDA UCRAINEANĂ

Așa cum îi stă bine unui regim condus de un comediant și actor, niciodată o parte a unui război nu a folosit atât de mulți actori pentru a falsifica scene în scopuri propagandistice. Cea mai frecventă a fost folosirea actorilor pentru a falsifica cadavre. Ultimele sunt afirmațiile legate de zonele în care trupele rusești s-au retras începând cu 30 martie. Aici un „cadavru” se mișcă și, după ce trece mașina, începe să se ridice.

Un film similar a fost realizat în urmă cu câteva săptămâni, aparent de la o morgă, unde erau aliniate aproximativ 30 de „cadavre”. Din nefericire, unele dintre ele s-au mișcat în timp ce se filma!

PSIHOPAȚII UCRAINENI

Dar astfel de falsuri sunt nimic în comparație cu tratamentul aplicat de soldații ucraineni rușilor capturați într-un videoclip infam.

https://manifest.prod.boltdns.net/manifest/v1/hls/v4/clear/4137224153001/43ce532c-8f38-4823-b4ab-b7755d6284e8/10s/master.m3u8?fastly_token=NjI0YjZmMmRfNzM1MDkyNmUyYjlkZTVhYjg3NWE4MDIyMWI1OGYzZjhjN2U2ZmIzYTI4MTlhYmJjMDQ3ZDViNGIyYWM0YmE3Zg==

NOTĂ M.: Pun acest twitt cu videoclipul pentru că, cel puțin la mine, nu funcționează link-ul dat.

La începutul videoclipului, putem vedea soldați ucraineni împușcând prizonieri nou sosiți în picioare. Inutil să mai spunem că aceștia nu sunt tratați. Șocul i-ar fi putut ucide din cauza durerii. În restul videoclipului, prizonierii de război ruși zac pe jos cu răni de glonț în picioare. Unii dintre ei au picioarele rupte. Este nevoie de psihopați pentru a-și filma propriile atrocități și apoi să le facă publice. Toate acestea au fost filmate chiar de soldații ucraineni.

Articolul 13 din cea de-a treia Convenție de la Geneva prevede: „Prizonierii de război trebuie, în orice moment, să fie tratați cu omenie.”

Aici, soldații ucraineni le cheamă pe mamele și soțiile soldaților pe care i-au ucis, batjocorindu-le.

CRIME ÎN DONBASS

„Tatyana mă însoțește la spital. Și ea a locuit în Volnovakha cea mai mare parte a vieții sale. „Ucrainenii ne-au distrus în mod deliberat. Aveau nevoie de pământ. Și apoi, se pare că nu mai aveau nevoie de pământ, așa că ne-au atacat din furie„, spune ea, arătând spre găurile făcute în spital de obuze și spre asfaltul plin de șrapnel. Apoi mă duce la morgă, o clădire mică care a fost, de asemenea, vizibil avariată de împușcături. Ușa se dovedește a fi descuiată, iar eu văd că morga este complet plină de cadavre. Acestea zac pe coridor, stivuite în două sau trei straturi.

Potrivit Tatianei, soldații Gărzii Naționale au sifonat motorina din generatoarele spitalului, așa că toți bătrânii care depindeau de dispozitivele de ventilație artificială au murit. „

Militarii ucraineni ar fi spus că nu vor „lăsa nimic” în Volnovakha dacă vor fi alungați de forțele pro-ruse.

https://www.rt.com/russia/552376-russia-ukraine-volnovakha-civilians/

Când Bret Baier de la Fox News l-a întrebat vineri pe președintele Zelensky despre rapoartele privind comiterea de atrocități de către Batalionul Azov, Zelensky a părut să le înlăture spunând: „Ei sunt ceea ce sunt, ei ne apărau țara”. Fox și-a cenzurat apoi reportajul!

https://www.infowars.com/posts/they-are-what-they-are-they-were-defending-our-country-zelensky-brushes-off-reports-of-azov-battalion-committing-atrocities/

Principalul motiv pentru care atât de multe clădiri civile au fost avariate și distruse în orașele ucrainene este faptul că soldații ucraineni au folosit aceste clădiri și civilii din interiorul și din jurul lor ca scuturi umane. Iată un raport din Odesa care, deși nu este încă centrul operațiunilor rusești, se pregătește pentru un atac. Se pare că trupele ucrainene au ocupat poziții în școli și spitale.

https://ukraina.ru/exclusive/20220322/1033582180.html

Un cetățean originar din Odesa (Lev Vershinin) care trăiește în exil în UE a scris în acest articol în limba rusă:

– Soldații naziști/ucraineni ocupă poziții în școli, spitale:

– Școala nr. 1 din Mikhailovskiy-Place 10

– școala nr. 57 pe strada Yamchinkiy 7

– școala nr. 59 pe strada Maraslievskyy 60

– centru medical/chirurgie la Sudostroitelnaya 1

– Clinica Universității din Odessa la Tenista st. 8

– clinicile de maternitate nr.1 și nr.4

– școala serală nr. 25 din Staroportofrankovskiy st 45a

– Gimnaziul Marinskiy la Lev-Tolstoi-st 9

Liderul Aidar Maksim Marchenko, într-un document din 16/3/2022, a ordonat trupelor sale să împiedice civilii să părăsească orașul (se pare că există un document cu ștampila și semnătura sa). Aceasta a fost norma, motiv pentru care coridoarele umanitare oferite de ruși au fost pentru mult timp un eșec periculos. Doar ucrainenii au interesul de împacheta civili ca scuturi umane în orașele în care s-au retras. Ei știu că rușii nu vor să distrugă un astfel de patrimoniu, dar sunt nevoiți să tragă asupra clădirilor care protejează pozițiile de tragere ucrainene. Ar amplasa guvernul britanic arme în Catedrala St Paul?

Oles Yanchuk – fostul primar al Odesei, acum lider al batalionului nazist „Bratstvo” – a spus despre Odesa: orașul va fi distrus (de noi): „dacă vor veni la Odessa, o vor primi doar arsă și distrusă”.

Alte clădiri folosite de trupele ucrainene au fost o sinagogă și faimoasa mănăstire Pecherskaya Lavra din Kiev. 

https://novorosinform.org/ukraina-ispolzuet-sinagogu-v-kachestve-punkta-sbora-oruzhiya-i-nacionalistov-92851.html

SURSA

 

 

Un gând despre „Rodney Atkinson: SACRIFICAREA CINICĂ A UCRAINEI DE CĂTRE NATO/UE, BUCHA, ȘTIRI FALSE DESPRE UCRAINA, PSIHOPAȚII ÎȘI FILMEAZĂ CRIMELE DE RĂZBOI”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.