Pe muteste, asa cum ii sta bine unei tari democratice, Romania se pregateste de razboi

Am gasit un articol interesant aparut pe 14 noiembrie anul curent, pe un blog, pe care il redau in intregime aici:

„!!! SCURGERE DE INFORMATII DIN INTERIORUL SISTEMULUI-ATACUL ASUPRA IRANULUI ESTE IMINENT !!!

In calitate de administrator al acestui blog dar si ca simplu cetatean, marturisesc ca este la alegerea cititorului daca va crede sau nu ceea ce o sa cititi mai departe.

Zilele acestea am purtat o discutie cu un comisar din Politia Romana ce ocupa o functie foarte importanta in aceasta institutie a statului.Nu pot sa divulg numele si nici mai multe detalii despre functia ocupata de acesta.Sunt in relatii foarte bune cu aceasta persoana de foarte mult timp,cu mult inainte ca acesta sa ajunga unde este acum din pdv profesional.Insa ceea ce mi-a spus a fost senzational !!

Exista documente care au ajuns de  de zile pe masa conducatorilor Armatei si Politiei Romane care precizeaza faptul ca atacul asupra Iranului este iminent!Termenul iminent se refera la faptul ca fortele NATO se afla in plina mobilizare.Acest atac va fi lansat in principal de Sua,Franta ,Germania si Anglia.Portul Constanta va juca un rol foarte important din pdv naval in razboiul care se va declansa in urma atacului asupra Iranului.Exista deja firme din Constanta de transport naval care si-au anunta interesul pentru participarea la transportul armamentului si a altor echipamente de razboi,in cazul declansarii acestuia.Exista documente din partea americana care solicita cazare in portul Constanta pentru cca 6000 de soldati americani care ar urma sa ajunga pe terioriul Romaniei,pentru a fi trimsi pe front.Deasemenea exista informatia ca Rusia si-a orientat scuturile catre ambele directii (Occident,Orient) pentru a respinge orice eventual atac din partea vre-uneia din parti,in cazul declansarii conflictului.Este de remarcat specificarea in aceste documente a unor tari precum Franta sau Anglia.Deja a aparut in presa faptul ca singurul portavion nuclear francez, Charles-de-Gaulle s-a alaturat celorlate portaviane nucleare prezente in Golful Persic,S Truman si A.Lincoln.Deasemenea dupa acesta,un al patrulea portavion nuclear si-a facut aparitia in Golf,ceea ce face ca un sfert din portavioanele nucleare de pe fata pamantului sa fie prezente in Golful Persic.

Concluzia generala este ca deja la nivel inalt circula o sumedenie de documente care atesta faptul ca Nato se mobilizeaza pentru un atac de proportii asupra Iranului,iar Romania din pacate va fi o victima clara in cazul in care urmarile acestui conflict nu vor fi tocmai fericite pentru Occident.”

Desi articolul se bazeaza pe spusele respectivului blogger, eu inclin sa-l cred avand in vedere un alt articol, aparut in presa de aceasta data, care ne informeaza urmatoarele:

” Ministerul Apărării Naţionale a achiziţionat uniforme de ultimă generaţie model NATO pentru luptă atât în spaţiu împădurit, cât şi pentru misiuni pe care urmează să le desfăşoare în zone deşertificate. Pentru aceasta, ministerul condus de Gabriel Oprea a scos din bugetul statului suma de 1,2 milioane de euro.

Astfel, la data de 4 noiembrie 2010, Ministerul Apărării Naţionale, prin intermediul Unităţii Militare 02574 Bucureşti, a organizat o licitaţie deschisă în vederea încheierii unui acord-cadru pentru achiziţionarea de echipamente de luptă ce urmează să fie livrate în unităţile militare de pe teritoriul României. […]

Prin aceste contracte, care se ridică la o valoare totală de 5.110.605,2 lei cu TVA inclusă, Ministerul Apărării Naţionale se pregăteşe de război. Adică, potrivit caietului de sarcini publicat pe site-ul SEAP, privind achiziţiile publice, Armata a achiziţionat între 100 şi 4.500 de costume de instrucţie cu mozaic în culori pentru deşert cu doi pantaloni. De asemenea, au mai fost cumpărate între 100 şi 9.000 de scurte de instrucţie pentru deşert, între 100 şi 300 de şepci de instrucţie de culoare albastră, între 100 şi 3.000 de tricouri de culoare bej, cu mâneci scurte, dar şi între 100 şi 5.500 de perechi de ciorapi de iarnă. Mai mult, au fost achiziţionate între 100 şi 9.000 de perechi de mănuşi tricotate, între 100 şi 1.000 de perechi de mănuşi tactice, între 100 şi 200 de costume termice monocolor şi între 100 şi 1.200 de bucăţi de ochelari de protecţie împotriva prafului şi a radiaţiilor solare. Potrivit cerinţelor autorităţii contractante, toate produsele ce urmează să fie livrate în cazărmi trebuie să fie etichetate NATO.”

In concluzie: chiar cred ca ne pregatim de un razboi imediat, pentru ca altfel n-ar fi avut sens cheltuirea acestei sume, in vremurile actuale de criza, pentru uniforme NATO. Motivul razboiului: http://www.mediafax.ro/externe/iranul-a-efectuat-manevere-militare-in-instalatiile-sale-nucleare-7714530

Se leaga si cu aceste articole: http://www.financiarul.com/articol_48434/cj-brasov-aloca-500-000-de-lei-pentru-cartele-de-consum-in-caz-de%E2%80%A6-razboi.html si https://mucenicul.wordpress.com/2010/10/26/tinerii-care-au-implinit-18-ani-ar-putea-primi-amenda-daca-nu-se-prezinta-la-centrele-militare-de-recrutare/

P.S. La articolul legat de uniformele NATO exista si un drept la replica al MApN, aparut azi: http://www.realitatea.net/drept-la-replica_772049.html

11 gânduri despre „Pe muteste, asa cum ii sta bine unei tari democratice, Romania se pregateste de razboi”

  1. Daca incepe al III lea razboi mondial,tot pedeapsa divina este,intrucat am ajuns un popor dezbinat!Ne-am inglodat in lucruri mici,fara importanta spirituala,nu ne debarasam de orgolii si,mai ales,intoarcem spatele aproapelui la necaz.Da!Este pedeapsa!Daca am ajuns sa-i lingem pe jidovi,vom suferi consecintele!

    Apreciază

  2. din cate imi amintesc parintele Paisie Aghioritul spunea ca daca razboiul va inepe de dedesubt, Grecii vor patimi putine, dar daca va incepe de deasupra vor patimi mult. Dedesubt este Iranul, nu? iar deasupra Rusia. Daca oricum este scris ca o sa fie razboiul acesta, macar sa nu fie atat de nimicitor pe cat se poate in lumea de azi, cu stiinta de azi…

    Apreciază

  3. interesant, foarte interesant, oare pe aceeaşi linie sunt şi cartelele de raţionalizare a hranei din braşov sau faptul că de la anul sunt chemaţi tinerii care au 18 la centrele de recrutare?

    Apreciază

    1. @ fanu
      in vremurile astea de criza de ce crezi ca ar aloca un consiliu judetean atatia bani pentru cartele de hrana, daca razboiul ar fi o cheste posibila dar nu apropiata? crezi ca n-aveau ce face cu banii aia? si nu e numai acest consiliu. de ce s-ar reveni dupa atata vreme la luarea in evidentele armatei a tinerilor care au implinit 18 ani si inca si la amendarea lor daca nu se prezinta? chiar crezi ce spune dreptul la replica al MApN? crezi ca cine a scris articolul a visat firmele si sumele din contracte? eu am incetat sa mai cred in coincidente, tu?

      Apreciază

      1. da, sunt cam multe coincidenţe plus declaraţia marinarului când o fost perez în ţară că România participă necondiţionat la acţiunile nato împotriva Iranului; să vedem şi când vor începe …

        Apreciază

  4. Acele bloguri despre care tu vorbesti,nu fac altceva decat sa se alinieze tipicului mass-mediei din zilele noastre.Si cu lucrul acesta prinde multi in plasa.Dar poate ca prin asta se diferentiaza neghina de grau.Nu vreau sa judec,nu am cum sa judec pe cineva,prin postura mea de om nevrednic si pacatos in fata Bunului Dumnezeu,dar unii depasesc orice limita,grabindu-se cu pasi marunti dar siguri spre sectarism,erezie!
    Te rog sa ma ierti daca iti rapesc timpul tau cu „prostioare” de-ale mele si daca esti de acord ca pe viitor cand ma confrunt cu cate o problema arzatoare,sa te pot deranja cu cate o intrebare!
    Doamne ajuta

    Apreciază

    1. @ Ciprian
      am timp si nu sunt prostioare. toti trebuie sa facem astfel de analize si sa incercam sa intelegem ce (sau mai bine zis cine) se ascunde in spatele pseudonimelor sau chiar a numelor acestor bloguri. daca crezi ca putem sa ne impartasim reciproc idei, opinii si concluzii, te astept cu placere. vreau sa stiti, cu totii, ca eu sunt de felul meu dintr-o bucata si nu-mi place sa ma ascund dupa deget. nu detin adevarul si accept opiniile, chiar si pe cele ce intra in contradictie cu ale mele, motivate temeinic. acolo unde nu ma pricep nu ma bag si spun de la inceput. desi m-am certat cu bataiosu’ , pentru ca nu este un tip fair-play, apreciez la el ca pana la urma se arata asa cum este si nu incearca sa-si cosmetizeze imaginea. prefer un badaran sincer in locul unui un manierat viclean.

      Apreciază

  5. Ce tare ai fost azi!Te felicit!Ai prins pe saccsiv cu inca o nesimtita minciuna!Nu mai pot da nici 2 bani pe ce scoate saccsiv pe piata!De mult l-am simtit ca e putred si tocmai de aceea nu mai intru la el pe blog,dar azi nu stiu ce m-a impins sa accesez saccsivu si sa vad cum pur si simplu dezinformeaza cu obraznicie(afisele de pe autobuzele evreiesti).
    Doar atat am vrut sa spun!
    Te felicit inca o data ca dai masca jos la papusar!Poate ca nu e prima data!
    Doamne ajuta

    Apreciază

    1. @ Ciprian
      imi pare rau cand constat ca pentru unii e mai important rating-ul decat stirea. partea proasta e ca multe bloguri pe care inainte le citeam cu placere acum si-au schimbat modul de abordare. in plus tonul administratorilor acestor bloguri devine din ce in ce mai taios daca cumva nu esti de acord cu opiniile lor. partea si mai proasta e ca aceste bloguri spun ca sunt ortodoxe. dar in loc sa-i atraga pe ortodocsi sau pe cei care ar dori sa devina ortodocsi ele ii indeparteaza. desi citeaza din sfintii parinti ei nu si-au insusit nimic din smerenia, ingaduinta si vorbele acestora. sincer, cu fiecare zi ce trece, simt un gust tot mai amar. Dumnezeu sa ne ocroteasca!

      Apreciază

  6. Dracii care conduc lumea nu se lasa pâna nu asasineaza milioane de oameni. Stapânitorii acestei lumi au o placere diabolica sa omoare cât mai multi.
    Guvernul tradator al României – sluga guvernelor occidentale criminale – îsi va trimite
    soldatii sa moara într-un razboi care nu este al lor. Adica soldatii nostri vor asasina oameni nevinovati care nu au atacat România. Deci Armata Româna va executa ordinele guvernului SUA si guvernului sionist israelian. Toate aceste guverne criminale, ticaloase, vor da socoteala Bunului Dumnezeu pentru faptele lor……

    Noua, crestinilor, nu ne ramâne decât sa ne rugam.
    VINO, DOAMNE IISUSE!

    Apreciază

    1. @ Mos Ioan
      face parte din planul de depopulare a globului. partea proasta este ca pe langa cei care merg la razboi pentru ca sunt militari, vor muri o multime de civili care n-au nici o treaba cu politica si razboiul. nici civilii romani nu sunt scutiti in cazul in care cei atacati ne ataca la randul lor. Dumnezeu sa ne apere!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.