Tratatul privind pandemiile, semnat și de Klaus Iohannis, pe înțelesul tuturor

Șefi ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ai Forumului Economic Mondial (WEF) și ai altor organisme globaliste au declarat că „Marea Resetare” trebuie să includă instituirea unui tratat global „pandemic pentru a se asigura că toți oamenii sunt „vaccinați” în conformitate cu edictele guvernamentale.

klaus schwab
Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial. Khalil Masraawi — AFP / Getty Images ( Time )

Șeful WEF, Klaus Schwab , care seamănă foarte mult cu nazistul SS Heinrich Himmler ceva mai îmbătrânit, spune că oamenii care refuză să se conformeze planului sunt o amenințare pentru toți ceilalți. El, președintele român Klaus Iohannis, premierul britanic Boris Johnson, președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel și mulți dintre ceilalți suspecți obișnuiți sunt de acord.

Acești „lideri” internaționali au semnat o scrisoare care spune că următoarea fază a tranziției plandemice către o nouă ordine mondială necesită ca inginerii sociali din lume și arhitecții societății „să construiască o arhitectură internațională a sănătății mai robustă, care să protejeze generațiile viitoare”.

Scrisoarea continuă să declare coronavirusul din Wuhan (Covid-19 ) drept „cea mai mare provocare pentru comunitatea globală din anii 1940”, adăugând că vor exista cu siguranță „alte pandemii și alte urgențe majore de sănătate” în anii următori.

Niciun guvern sau agenție multilaterală nu poate aborda această amenințare singură”, adaugă scrisoarea.

„Întrebarea nu este dacă, ci când. Împreună, trebuie să fim mai pregătiți pentru a prezice, preveni, detecta, evalua și răspunde eficient la pandemii într-un mod foarte coordonat. Pandemia Covid-19 a fost o reamintire dură și dureroasă a faptului că nimeni nu este în siguranță până când nu este în siguranță toată lumea ”.

„Vaccinurile” împotriva virusului Wuhan sunt prima piesă a semnului fiarei

Schwab a declarat în urmă cu doar câteva săptămâni că el crede că „nimeni nu va fi în siguranță decât dacă toată lumea este vaccinată”.

Nu contează dacă un „vaccin” este experimental și este încă în curs de studii clinice, cum este cazul tuturor vaccinurilor cu virus Wuhan care sunt distribuite în prezent. Dacă guvernul spune că ar trebui să-l faceți, atunci trebuie să-l faceți, susține Schwab.

Ceilalți semnatari au declarat în esență că cred același lucru. Toate vaccinurile, indiferent de scopul lor sau de riscurile implicate, trebuie luate de întreaga umanitate pentru ca fiecare să se simtă „în siguranță” împotriva germenilor înfricoșători din China sau din alte părți.

Acest lucru va aduce un „bine public” care va îndeplini principiile Noii Ordini Mondiale, așa cum a fost planificat demult de societățile secrete și așa cum este descris pe Georgia Guidestones , în legile Noahide și în alte texte cheie ale statului din umbră, care funcționează ca planuri pentru o lume totalitară viitoare.

P(l)andemia Wuhan coronavirus (Covid-19) este doar o bucată din această agendă mult mai mare, ceea ce presupune injectarea intregii omeniri cu prima piesă din semnul fiarei .

Odată ce „software-ul” vaccinului este instalat, mai multe componente vor fi adăugate mai târziu pentru a aduce închinare totală și absolută „fiarei”.

Odată ce „software-ul” vaccinului este instalat, mai multe componente vor fi adăugate mai târziu pentru a aduce închinarea totală și absolută la „fiară”.

Nimeni nu va putea cumpăra sau vinde nimic fără a fi mai întâi „vaccinat”. Acceptând să se vaccineze, oamenii își aduc închinarea și loialitatea față de sistemul bestiei din Noua Ordine Mondială cunoscut sub numele de „medicină” occidentală, care îi înrobește pentru totdeauna prin minciuni și înșelăciune.

„Scopul principal al acestui tratat ar fi să favorizeze accesul către un singur guvern și o  singură societate, consolidând capacitățile naționale, regionale și globale și rezistența la viitoarele pandemii”, se mai arată în scrisoare.

„Aceasta include îmbunătățirea considerabilă a cooperării internaționale pentru a îmbunătăți, de exemplu, sistemele de alertă, schimbul de date, cercetarea și producția locală, regională și globală și răspândirea  măsurilor medicale și de sănătate publică, cum ar fi vaccinurile, medicamentele, echipamentele de diagnosticare și protecție personală. ”

Propunerea urmează să fie discutată în continuare între liderii naționali la summitul G7 din iunie din Cornwall, Marea Britanie, unde Boris Johnson se va alătura omologilor săi din Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, SUA și UE Între timp, cei 24 semnatarii au avertizat că noul lor plan „va necesita timp și va necesita un angajament politic, financiar și social susținut de-a lungul mai multor ani”.

Vorbind la BBC Radio, trimisul special pentru COVID al OMS, Dr. David Nabarro, s-a făcut ecoul limbajului folosit de cei 24 de lideri, menționând că vom fi în 2022 înainte ca agenda globalistă de vaccinare mondială să fie completă și, astfel, a sugerat „tot felul de variante cu probleme ”, înainte ca obiectivul să fie complet.

„Ceea ce încearcă să vă spună liderii este că„ această problemă este atât de mare încât trebuie să lucrăm toți împreună pentru a-i face față”, a adăugat Nabarro.

Într-adevăr, legătura dintre noul tratat internațional și Marea Resetare l-a făcut pe  veteranul prezentator Richie Allen să scrie :

„Este terifiant. De mulți ani, apar scriitori, cercetători și universitari care ne-au avertizat că acest lucru se va întâmpla. Acesta este jocul final . ”

Un astfel de tratat este pur și simplu despre „concentrarea puterii în mâinile unei elite mici”, a explicat Allen. „La asta lucrează globaliștii de zeci de ani.”

Lista completă a semnatarilor se găsește mai jos:

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății.
Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit;
Emmanuel Macron, președintele Franței;
Angela Merkel, cancelarul Germaniei;
Charles Michel, președintele Consiliului European;
Pedro Sánchez, prim-ministru al Spaniei;
António Luís Santos da Costa, prim-ministru al Portugaliei;
Mark Rutte, prim-ministru al Olandei;
Erna Solberg, prim-ministru al Norvegiei;
Klaus Iohannis, președintele României;
Kyriakos Mitsotakis, prim-ministru al Greciei;
Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei;
JV Bainimarama, prim-ministru al Fiji;
Paul Kagame, președintele Ruandei;
Uhuru Kenyatta, președintele Kenya;
Moon Jae-in, președintele Republicii Coreea;
Sebastián Piñera, președintele Chile;
Carlos Alvarado Quesada, președintele Costa Rica;
Edi Rama, prim-ministru al Albaniei;
Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud;
Keith Rowley, prim-ministru al Trinidad-Tobago;
Kais Saied, președintele Tunisiei; Macky Sall, președintele Senegalului;
Aleksandar Vučić, președintele Serbiei;
Joko Widodo, președintele Indoneziei;

Surse: BBC, The Telegraph, Time, Richie Allen

Nu l-am auzit și văzut pe nici unul dintre conducătorii prostelor din ultimele zile, mă refer la AUR, Șoșoacă, Diplan, să-l întrebe pe Președintele României ce este cu acest tratat și cum a ajuns să-l semneze fără să spună nimănui o vorbă înainte de a o face. Poate mă înșel eu. Dacă da, vă rog să mă tregeți de urechi și să-mi arătați.

 

12 gânduri despre „Tratatul privind pandemiile, semnat și de Klaus Iohannis, pe înțelesul tuturor”

    1. De ce nu vrem a înțelege că trăim un șantaj „vaccinează-te ca să ți se permite drepturi civile”. Sunt state ce resping vaccinurile de la firma PFIZER pe motivul efectelor adverse de sănătate ce vaccinul le implementează în corp. Nu vreau să fiu „cobaiul” nimănui. Vaccinul este testat pe oameni iar mass media ne spune că linia se va trage în 2024 când se va vedea eficiența lui. Cei care între timp au primit „șutul în dos” pe cine mai acuză. Deci, restricții și restricții , dar vaccinați-vă dragilor că așa ne spune la Tv. „Credeți și nu cercetați” Personal nu mă doresc „cobaiul” nimănui. Nu am nevoie de anticorpi dubioși, sunt mulțumit cu ai mei de la mama natură

      Apreciază

    1. Una este să se Acționeze cu aceleași arme (metode de vindecare), verificate și prin trecerea timpului, pentru a se vedea și, eventualele efecte târzii, și, alta este să, obligi popoarele, să se trateze cu vaccinuri, neverificate îndeajuns, care nu au, proba timpului, și care pot genera, dezastre la scară planetară!.. Poate chiar asta se vrea!? Din punct de vedere al logicii, în acțiune și în exprimare, dintr-o premisă corectă și un falsă, concluzia, ce se vrea a se impune (pe post de corectă) este, în realitate, falsă!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.