ALERTA: Vaccinul gripei porcine va fi incorporat in vaccinul impotriva gripei de sezon!!!

Combinând imunizarea împotriva gripei cu vaccinul gripei porcine oamenii vor fi împiedicati să refuze vaccinarea impotriva gripei porcine doar daca aleg sa se lipseasca de protecţia împotriva viruşilor gripei obişnuite de iarnă.

Cu toate acestea, au fost ridicate ingrijorari cu privire la vaccinul gripei porcine, după ce posibile efecte secundare din cauza vaccinului au fost raportate în mai multe ţări europene. Departamentul de Sănătate a declarat că intenţionează să reasigure pacienţii ca vaccinul a fost sigur.

Guvernul [britanic] are peste 30 milioane de vaccinuri împotriva gripei porcine rămase după răspunsul la izbucnirea pandemiei de gripa porcina de anul trecut.Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat guvernelor să menţină emiterea vaccinului în perioada „post-pandemica” pentru a proteja împotriva unei posibile renaşteri a tulpinei H1N1.

Departamentul pentru Sănătate a decis să pună în aplicare recomandările imediat.

Până la 7 milioane de oameni se vaccineaza impotriva gripei sezoniere în fiecare an şi este oferit grupurilor vulnerabile, cum ar fi persoanele peste 65 de ani, cei cu boli de inima sau cu probleme ale pieptului, diabetici şi multi alţii.

Anul trecut 4.5milioane de oameni au fost vaccinati împotriva gripei porcine concentrându-se în principal pe lucrătorii din domeniul sănătăţii, femeile gravide şi copiii sub cinci ani. Cu toate acestea, milioane de oameni au refuzat vaccinarea, deoarece au fost îngrijorati de faptul că [vaccinurile] nu au fost pe deplin testate.

Siguranţa vaccinului împotriva gripei porcine produs de GlaxoSmithKline (GSK) a fost investigat de autoritatile europene de reglementare a medicamentelor, după posibila sa conexiune cu narcolepsia, o afecţiune rară, care-i determină pe oameni să adorma brusc.Oficialii de la sănătate din Finlanda au suspendat programul de vaccinare în luna august a acestui an în urma rapoartelor de narcolepsie aparuta la opt persoane care au primit vaccinul.

Până în prezent, au existat 27 de rapoarte de narcolepsie suspectă la oameni din întreaga Europă, care fuseseră vaccinati cu Pandemrix, vaccinul împotriva gripei porcine H1N1 făcut de GSK.

Zece noi cazuri au fost raportate în Suedia, şase în Franţa şi câte unul în Germania şi Norvegia. Nu s-au raportat cazuri in Marea Britanie.

Restul articolului il puteti citi aici.

Cititi si http://hamptonroads.com/2010/09/navy-test-its-ability-vaccinate-masses-pandemic

Un gând despre „ALERTA: Vaccinul gripei porcine va fi incorporat in vaccinul impotriva gripei de sezon!!!”

  1. „protecţia împotriva viruşilor gripei obişnuite de iarnă.”

    Dacă noi băgăm în corpul nostru tot felul de vaccinuri și porcării și injecții cum oare se va întări acesta? Oamenii din alte vremuri nu aveau nevoie de vaccinuri, aveau protecție naturală.

    Așa să facem și noi, să ne lepădăm de medicamente, injecții și vaccinuri. Să îndurăm că doar așa ne vom întări organismul. Vaccinurile sunt o amăgire, ele în realitate slăbind organismul și vlăguindu-l.

    Când avem o răceală, o gripă ceva, să uităm de aspirină, paracetamol, să îndurăm și să așteptăm să fie biruită din forțele proprii ale organismului nostru. Doar așa ne vom întări. Nu cu vaccin și alte prostii.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.