Un brevet american descrie programul chemtrails al „țânțarilor toxici aerieni” cu scopul de a răspândi arme chimice și biologice ce vizează uciderea oamenilor

În 2014, a fost depus un brevet la Oficiul pentru Brevete și Mărci al Statelor Unite (USPTO) care descrie viitorul – care este acum prezentul – războiului chimic și biologic.

Intitulat „Sistem de eliberare aeriană a țânțarilor toxici”, brevetul, care a fost eliberat sub numărul US8967029B1, descrie un sistem de pulverizare a materialelor biologice, chimice sau de altă natură, folosind „vehicule aeriene fără pilot[i] care pot fi operate prin telecomandă”.

„Acesta transportă un container care conține o unitate centrală de procesare și un recipient de reproducere a țânțarilor, care este un volum autonom care adăpostește țânțari și o hrană pentru țânțari având o toxină potrivită pentru a fi transmisă prin mușcătura de țânțar după ce țânțarul consumă hrana pentru țânțari”,

se mai arată în rezumat.

„Un tub de eliberare este conectat la recipientul de reproducere a țânțarilor și este dimensionat pentru a elibera țânțarii din recipientul de reproducere a țânțarilor. O supapă este conectată la tubul de eliberare și poate fi acționată prin telecomandă, astfel încât, atunci când este deschisă, țânțarii au o cale deschisă de ieșire din recipient prin tubul de eliberare.”

Dacă ați citit articolul nostru de săptămâna trecută despre dronele asemănătoare cu OZN-urile pe care armata rusă le-a observat recent deasupra Khersonului și a altor părți ale Ucrainei, atunci sunteți deja familiarizați cu această tehnologie. S-ar părea că aceasta este deja folosită după ce a fost brevetată în urmă cu aproximativ opt ani.

Pe baza restului de informații prezentate în brevet, scopul tehnologiei este de a folosi drone fără pilot pentru a stropi soldații inamici cu arme chimice și biologice ca mijloc de atac de război. Se pare că Statele Unite și NATO sunt în curs de a face exact acest lucru în Ucraina.

„De-a lungul istoriei militare, sănătatea trupelor a fost întotdeauna un factor determinant important”, se arată amenințător în brevet.

„Soldații de pe teren pot funcționa corespunzător doar dacă nu sunt bolnavi, bolnavi sau pe moarte din cauza unui virus sau agent patogen mortal”.

„Un soldat, al cărui sistem imunitar încearcă să lupte împotriva unui microb sau agent patogen, nu va avea energia sau capacitatea de a lupta cu alți soldați. Boala poate fi un instrument militar foarte valoros, care poate fi mai devastator decât cele mai moderne arme și echipamente militare.”

Având în vedere că îmbolnăvirea trupelor inamice „este un obiectiv militar important”, continuă brevetul, „trebuie să ne uităm apoi la mijloacele disponibile pentru a face ca agenții patogeni, germenii și virușii să ajungă la inamic.”

Plănuiește statul profund globalist să populeze în masă lumea folosind țânțari modificați genetic?

Poate vă amintiți că miliardarul eugenist și co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a pus la cale cu ani în urmă planuri pentru țânțari modificați genetic (OMG) care să zboare și să otrăvească oamenii cu „vaccinuri” în timp ce le sug sângele – un concept similar cu cel al brevetului.

Ni se spune că dispozitive robotice minuscule care arată și se comportă ca țânțarii pot fi desfășurate în număr mare pe câmpul de luptă – aceasta include publicul larg, deoarece globaliștii îi consideră pe toți ca fiind vite dispensabile și dușmani ai statului – pentru a otrăvi și ucide diverse ținte.

„Chiar și cu toate cipurile de calculator și microprocesoarele sofisticate, toate aceste dispozitive de înaltă tehnologie nu se pot apropia de tehnologia miraculoasă a naturii”,

explică brevetul despre modul în care țânțarii echipați cu arme chimice și biologice pot ajuta la îndeplinirea obiectivelor genocidare ale statului profund.

„Natura dispune de un dispozitiv de înaltă tehnologie care nu numai că poate transporta un agent de boală în zona în care s-ar putea afla inamicul, dar aceste dispozitive pot căuta și găsi inamicul chiar dacă acesta se află în spatele unor fortificații și se ascunde.”

Brevetul mai explică faptul că aceste drone aeriene fără pilot infestate cu țânțari pot fi programate în mod special pentru a merge să caute un inamic pentru contaminare „fără absolut niciun avertisment”, referindu-se la țânțari ca la un „dispozitiv ultra-tehnic al naturii„.

„Dacă ar exista o modalitate prin care planificatorii militari să culeagă și să folosească puterea țânțarului, aceștia ar putea îmbolnăvi și ucide cu ușurință mase mari de trupe inamice fără să se tragă nici măcar un foc de armă”,

se adaugă.

După ce discută despre utilizarea lor pe câmpul de luptă pentru a comite ceea ce echivalează cu un genocid în masă, brevetul continuă să sugereze că acești țânțari OMG pot fi, de asemenea, folosiți în „medicină” pentru a vaccina în masă publicul – inclusiv, probabil, „anti-vaxxerii” care, altfel, nu ar fi dispuși să își suflece mânecile în mod voluntar.

Deoarece țânțarii își caută țintele și atacă fără preaviz sau consimțământ, ei sunt vehiculul perfect de livrare, explică brevetul, pentru medicamente farmaceutice și orice altceva pe care puterile vor să îl injecteze în turmele lor de vite umane.

Potrivit documentației, cererea de brevet pentru această tehnologie a fost depusă de TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust. Inventatorul său figurează ca fiind S. Mill Calvert.

„Conectând punctele, descoperim că scoaterea în afara legii a cercetării privind războiul bacteriologic în SUA a făcut doar ca aceasta să fie externalizată către alte națiuni”, a scris un comentator la Natural News. „Numai Ucraina avea peste 30 de biolaboratoare finanțate de SUA înainte de invazia rusă.” .

Sursele pentru acest articol includ: Patents.Google.com, NaturalNews.com

Citiți și https://mucenicul.wordpress.com/2022/03/22/video-un-documentar-din-2018-expune-laboratoarele-americane-de-arme-biologice-din-ucraina/

și

Dezvăluiri senzaționale despre biolaboratoarele SUA la Consiliul de Securitate al ONU: Ignacio Ramonet (Le Monde)-PĂSĂRILE INELATE sau PĂSĂRILE DE DISTRUGERE ÎN MASĂ

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.