Moarte șocantă a profesoarei Adriana Bunea după rapelul cu Moderna-Diagnosticul a fost intoxicație cu substanță necunoscută

Pe 8 martie, prof. Adriana Bunea ajungea în stare gravă la UPU, la doar câteva ore de la efectuarea rapelului. Dar, potrivit medicilor, nu se pot face conexiuni.

Fostul director al Liceului Teoretic German Friederich Schiller din Oradea, profesoara de fizică Adriana Bunea, a murit după rapelul la vaccin, transmite Bihon.

După ce a făcut rapelul vaccinului anti-Covid cu Moderna, împreună cu soțul său, și el cadru didactic, starea de sănătate a femeii s-a deteriorat brusc. La doar câteva ore după, Adriana Bunea era internată de urgență la Spitalul Județean Clinic de Urgență Oradea. Se întâmpla luni, 8 martie…

La UPU a ajuns în stare de inconștiență, în jurul orei 21:30, cu midriază fixă bilaterală (dilatația accentuată a pupilelor), într-o stare generală profund alterată. I s-a făcut și dializă.

Medicii din mai multe specialități medicale au luptat să redea viața doamnei profesor. Din nefericire, a suferit o insuficiență multiplă de organe și, cu toate eforturile depuse, a decedat câteva zile după, în cursul serii de joi.

Intoxicație misterioasă și PH acid

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, ne transmitea dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean, în cursul după-amiezii de vineri. Alți medici din spital opiniază că nu se poate face o legătură de cauzalitate între vaccin și deces.

Citiți întregul articol la https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/doliu-la-liceul-schiller-din-oradea-moarte-socanta-a-profesoarei-bunea-3658312/

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.