Cum funcționează vaccinul american Johnson&Johnson, cel mai nou autorizat în UE: Se bazează pe un adenovirus, are eficacitate de 67% și se administrează într-o singură doză / Prospectul integral a fost publicat în limba română

Vaccinul american Johnson&Johnson, cel mai nou autorizat în UE, se bazează pe un adenovirus, are eficacitate de 67% și se administrează într-o singură doză. Prospectul integral a fost publicat în limba română.

Vaccinul dezvoltat de Johnson&Johnson se numește Janssen.

Este indicat pentru imunizare activă pentru prevenirea bolii COVID-19 cauzate de virusul SARS-CoV-2, la persoanele cu vârsta de 18 ani şi peste, deoarece la acest moment nu sunt date disponibile privind siguranța și eficacitatea la copii.

Protecția începe la aproximativ 14 zile după vaccinare, iar durata protecției oferite de vaccin este necunoscută, fiind încă în curs de a fi determinată prin studii clinice aflate în desfășurare.

Citiți întregul articol la https://www.g4media.ro/cum-functioneaza-vaccinul-american-johnsonjohnson-cel-mai-nou-autorizat-in-ue-se-bazeaza-pe-un-adenovirus-are-eficacitate-de-67-si-se-administreaza-intr-o-singura-doza-prospectul-integral-a-fost.html

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.