O ALTA TEORIE A „CONSPIRATIEI” CARE SE ADEVERESTE!: Portofelul digital obligatoriu la cumpărături și în România

Εικόνα

GLOBALISTUL DIN SPATELE TASTATURII VA STI ABSOLUT CE CUMPARAM , CAND SI CU CE SI VA APASA PE BUTON CAND DEVII INDIZERABIL.

ADR îndeamnă companiile și entitațile private impactate de prevederile regulamentului să solicite înregistrarea pe platformă la adresa: https://futurium.ec.europa.eu/en/digital-identity.
Propunerea de  modificare a Regulamentului European 910/2014 (eIDAS) stabilește cadrul pentru Identitatea Electronică Europeană și va impune emiterea unui „portofel european pentru identitatea digitală” – EUDI Wallet.
Conform proiectului, statele membre au obligativitatea de a notifica, în termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a Regulamentului, cel puțin un sistem de identificare electronică.
Totodată, prezenta propunere extinde lista actuală e-IDAS cuprinzând serviciile electronice de încredere cu trei noi servicii de încredere calificate: furnizarea de servicii de arhivare electronică, registre electronice și gestionarea dispozitivelor de creare a semnăturilor și a sigiliilor electronice la distanță.
Documentul referitor la Arhitectura si Cadrul de referință ale portofelului (Architecture and Reference Framework) a fost adoptat de grupul de experți eIDAS pe 22 februarie 2022, ulterior fiind publicat pe portalul Futurium al Comisiei Europene, pentru eventuale propuneri de amendare. (V.T.)

GLOBALISMUL pătrunde tot mai adânc și la noi – PORTOFEL DIGITAL OBLIGATORIU LA CUMPĂRĂTURI!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.