Obama si-a delegat functiile de Presedinte

BODY Document:

[[Pagina 50913]]
Hotararea Prezidentiala nr. 2009-31 din 29 septembrie 2009

Hotarare Prezidenţiala privind  Certificarea Delegarii in conformitate cu secţiunea 1512 a Dreptului Public 105-261 Memorandumul pentru Secretarul  Comerţului
În virtutea autorităţii învestite în mine în calitate de Preşedinte de catre Constituţia şi legile Statelor Unite ale Americii, inclusiv secţiunea 301 din Titlul 3, din Codul Statelor Unite,

 Prin prezenta vă deleg funcţiile de Preşedinte în conformitate cu secţiunea 1512 din Legea de Autorizare a Apararii Naţionale pentru anul fiscal 1999 (NDAA).

În îndeplinirea responsabilitatii dumneavoastră în conformitate cu prezentul memorandum, va trebui să consultati, după caz, şefii departamentelor executive şi altor agenţii.  Sunteţi autorizat şi indreptatit sa publicati această hotarare în Registrul Federal.

BARACK OBAMA

(Sig prezidenţial)
THE WHITE HOUSE, 
Washington, 29 septembrie 2009
[FR Doc. E9-23917 
Dosar 10.1.09; 8:45]
Cod de facturare 3510-BP-P

 http://www.thefederalregister.com/dp/2009-10-02-E9-23917

–––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––– –––––

SEC. 1512. CERTIFICAREA  ( atestarea) EXPORTURILOR de ECHIPAMENTE  sau TEHNOLOGIE pentru RACHETE în CHINA.

Preşedintele trebuie să certifice Congresului cu cel puţin 15 zile înaintea oricarui export de echipamente sau tehnologie pentru rachete către Republica Populară Chineză  (astfel cum sunt definite în secţiunea 74 din Legea privind controlul exportului de armament (22 USC 2797c)), că -:

(1) un astfel de export nu este în detrimentul  industriei de lansare spaţiala; şi

(2) echipamentul sau tehnologia pentru rachete , inclusiv orice beneficiu  tehnic indirect care ar putea deriva dintr-un  astfel de export, nu va îmbunătăţi rachetele sau capacităţile de lansare spaţiala din Republica Populară Chineză.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

gary lockeCine este acea persoana careia Obama i-a delegat puterile sale prezidentiale? Este Secretarul Comertului, domnul Gary F.  Locke.

El s-a nascut pe 21 ianuarie 1950, in Seattle, WA.  La 5 noiembrie 1996 a devenit Guvernatorul Washington-ului, devenind astfel primul guvernator chinez din istoria SUA. Este un sustinator al avortului, al separarii bisericii de stat, al incalzirii globale. A fost avocatul Boeing si Microsoft. Locke a fost un membru al Comitetului 100 de două ori, pentru o scurtă perioadă în timp ce a fost guvernator şi, din 2005 până în prezent. 

Iata o harta a legaturilor lui Gary F. Locke:

 Gary-F-Locke

In timp ce Soros afirma ca noua ordine mondiala trebuie condusa de China, acest lucru se si infaptuia. Nu uitati ca ceea ce spune Soros este ceea ce se va intampla. Pentru cei care mai cred inca ca, chiar daca se va schimba ceva in lume, se va intampla peste multi ani, acesta este un exemplu graitor despre cat de repede se misca lucrurile.

George Soros: China ar trebui sa conduca ” Noua Ordine Mondiala „

China ar trebui să bata placa ca lider al unei noi ordini economice mondiale, iar SUA nu ar trebui să se teama de crearea unei monede globale, deoarece aceasta ar ajuta economia,  spune investitorul miliardar George Soros . . Într-un interviu recent cu Financial Times, Soros a declarat că, China nu si-a folosit greutatea  în reorganizarea economiei mondiale după colapsul economic de anul trecut, şi posibilitatea de a convinge China sa conduca este de a-i permite acesteia să ” detina” reorganizarea sistemului financiar mondial, care este în curs de desfăşurare. „Chiar este nevoie de aducerea Chinei în crearea unei noi ordini mondiale, a unui ordin financiar mondial”, a spus Soros . „Ei sunt un fel de membri reticenti ai FMI. Aceasta joacă impreuna [ cu FMI], dar nu face mare caz de contribuţie pentru că nu este instituţia lor. … Ei [China] trebuie sa detina acesta [FMI] la fel cum, să spunem, Statele Unite ale Americii detin consensul de la Washington, ordinea curenta, şi cred că acest lucru ar fi unul mai stabil în cazul în care ar exista  politici coordonate. Cred că aceasta devenire este deja gata, deoarece G20, în acord cu comentariile pereche, este în mişcare, în mod eficient, în această direcţie „. Comentariile pereche sunt un mecanism prin care membrii clubului puterilor economice, G20, se poate  evalua  performanţa altor membri „economici ” şi  ii avertizează  pe acei membri de pericole care le vizeaza economiile. Soros, de asemenea, a pledat pentru crearea a cel puţin unei monede limitate la nivel mondial, care spune el, ar contribui la reducerea dezechilibrelor din structura economică globală şi  de care ar putea beneficia de fapt, Statele Unite, al cărui dolar în prezent acţionează ca o monedă de facto la nivel mondial.

 Soros a spus ca Drepturile Speciale de Tragere ( DST) ale FMI – un fel de monedă pe care ţările membre FMI  o pot utiliza pentru a transfera bani între ţări – ar putea fi coloana vertebrală a unei noi monede globale.

 „Cred că, în principal sistemul este rupt şi trebuie să fie reconstituit”, a declarat Soros. „Nu ne putem permite să avem un suport invechit  şi dezechilibrat în finanţele internaţionale. Deci, este nevoie de un nou sistem monetar şi de fapt, drepturile speciale de tragere ofera crearea unui sistem şi cred că este nepotrivit din partea Statelor Unite, sa se impotriveasca la utilizarea mai largă a drepturilor speciale de tragere. Acestea ar putea fi foarte, foarte utile atunci când aveţi ca acum un deficit la nivel mondial al cererii. De fapt, pe plan internaţional  s-ar putea crea moneda prin drepturile speciale de tragere, si am rezolvat-o. ”

Drepturi speciale de tragere, sau DST, au fost create în 1969 ca o modalitate de suplimentare a rezervelor valutare ale ţărilor. Valoarea lor este determinată de o formulă bazată pe valorile  dolarului american, lirei britanice, yen-ului japonez şi euro-ului.

 Recent, FMI s-a folosit de DST pentru a ajuta ţările care se confruntă sub greutatea recesiunii globale. Aşa cum Soros a remarcat, China însaşi a susţinut crearea unei monede de rezervă la nivel mondial dupa modelul drepturilor FMI-ului.  Liderii europeni, cum ar fi prim-ministrul britanic Gordon Brown si presedintele francez Nicolas Sarkozy, au solicitat, de asemenea, pentru un rol mai extins al FMI-ului în economia globala în curs de dezvoltare.

Soros a spus că, în timp, Statele Unite au primit „beneficii mari” pentru ca au avut dolarul american ca monedă implicita la nivel mondial,  si ca acel timp este acum trecut, deoarece SUA a „abuzat ” de puterea monedei sale pentru a crea un sistem comercial global dezechilibrat.

„Am abuzat de ea şi nu cred ca  mai putem continua sa abuzam de ea in nici un caz”, a declarat Soros. „Deci, nu este neapărat în interesul nostru, de a avea dolarul ca monedă unică globala, deoarece asa cum economia mondială creşte,  ea are nevoie de o monedă suplimentara şi, în cazul în care dolarul este moneda suplimentare, aceasta înseamnă că Statele Unite trebuie să aibă un teribil deficit de cont curent. Şi asta nu este adecvat. Cred că este în interesul nostru, precum şi pentru a reforma sistemul „.

Unii critici ai sistemului financiar mondial au susţinut că DST sunt sfârşitul subţire  al penei  pana la crearea unui guvern mondial, argumentând că instituţii precum FMI şi G20 subminează suveranitatea naţiunilor prin preluarea controlului politicii economice din mâinile liderilor de la nivel naţional. Comentariul lui Soros este puţin probabil ca va  linişti aceste preocupări.

http://rawstory.com/2009/10/soros-china-world-order/

Pentru ca nu sunt specialist in finante ma abtin de la comentarii pe acesta tema. dar vreau sa comentez fapul ca ne indreptam cu pasi mari si repezi spre un glorios final de repunere a comunismului in fruntea intregii lumi, de aceasta data. China este si a fost cel mai indracit sistem comunist din lume care a constituit exemplul demn de urmat pentru Ceausescu. Romanii care au trait anii de glorie ai comunismului stiu ce inseaman asta. Si vreau doar sa le reamintesc ca noi nu ajunsesesm inca la faza de a fi imbracati toti in uniforme. Ma intreb si va intreb: pentru asta au murit oamenii in decembrie ’89? Pentru a ne reintoarce la o dictatura comunista globala? Stiu ca exista  si nostalgici dupa sistemul comunist dar acestia, sper eu, sunt putini.  Asta va doriti pentru copiii si nepotii vostri?  Siruri nesfarsite de cozi, lipsa apei calde si a caldurii, intreruperea curentului electric, cateva ore de program tv impus? Caci asta ne asteapta pe toti iar pregatirile sunt in toi: contoare „inteligente” in casa voastra, retele tv inteligente prin care se poate spiona comportamentul celor din casa, telefoane ascultate permanent si nu lipsitul de importanta microcip, inserat in documente si ,de ce nu, chiar in corpul nostru, prin care vor sti in orice secunda unde va aflati si ce faceti. Acest lucru este valabil pentru toata lumea, indiferent de meleagurile in care traim.

Crearea unei monede globale (probabil va avea loc la intalnirea ministrilor de externe ai G20 cu bancherii bancilor centrale pe 6-7 noiembrie), a unui guvern mondial care sa supravegheze reducerea emisiilor de carbon( asta urmeaza in decembrie la Copenhaga), a unei religii mondiale, a unei armate mondiale impotriva terorii, etc. sunt doar pasii spre marele si unicul Nou Guvern Mondial.

Nu uitati ca Soros este mana cu care Rothschild isi face treburile. Ei l-au facut presedinte pe Obama. Ei sunt artizanii NWO.

Tocmai pe cand am terminat acest articol am citit o stire despre alegerea primului presedinte al UE. Daca sunteti interesati gasiti articolul aici:http://www.zf.ro/politica/politica-externa/uniunea-europeana-isi-alege-primul-presedinte-din-istoria-sa-5060879/

Ar fi bine sa fiti interesati, caci el ne va conduce destinele de acum incolo. Nu Basescu, nu Antonescu, nu Oprescu sau oricare altul.

Precursorii Protocoalelor Inteleptilor Sionului

[Din Conexiunea KHAZARA, un manuscris nepublicat de Dr. Harrell Rhome.]

PRECURSORII Protocoalelor Sionului:

Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani

Noi trebuie să fim populaţia cea mai înşelata a tuturor timpurilor, dar atunci când posibilităţile perioada- informaţii sunt luate în considerare, ar trebui să fim cei mai bine informati. Dar noi nu suntem si, adesea, suntem inamicul nostru cel mai rău – de bună voie înşelatii Euro-Americani. Acceptam, şi proclamam din amvoanele şi şcolile nostre, cele mai idioate aiureli despre istoria moderna a lumii. Dacă nu vezi cel puţin o parte din rolurile unor certe planuri conspirative care ruleaza în istoria lumii, atunci esti printre cei mai înşelati dintre toti, asa ca nu te mai deranja să citesti în continuare! Aici este un element scurt, de interes, arătând un program, plan, complot, Cabala sau cum alegeţi să-i spunem, care opereaza in timp de nenumărate secole. Numele cel mai potrivit este Sionism, dar, deoarece participanţii principali (dar nu toti!) au fost / sunt din tribul iudaizat  Turko-mongol-Khazar din Asia Centrală , care a inceput sa intre Europa  târziu în secolul al zecelea, numele cel mai exact ar putea, la fel de bine, să fie Khazar- Sionism. Acestia nu sunt semiţi şi strămoşii lor nu au pus niciodată piciorul în Palestina  ; şi nici nu vorbesc ebraică!  Planurile pentru eventualul lor succes sunt parţial evidenţiate în mai multe documente vechi. Unul dintre cele mai interesante apare mai jos. Această piesă din 1489/1492 pare a fi bazata pe „planuri de urgenţă în caz de catastrofe” şi protocoalele erau deja in functiune cu mult înainte ca autorii epistolei sa-si fi pus întrebări.  Şi, doar în cazul în care nu ştiţi, planurile sunt de succes!  Nu in urma cu 500 de ani, ci acum.

În 1889, Revue des Etudes Juives, finanţata de James Rothschild, a publicat două documente scotand Protocoalele la lumină, şi ceea ce  bătrânii învăţati din Sion au sustinut in planul lor de secole. La 13 ianuarie 1489 – unele surse l-au datat pe aceasta, sau un document similar, din Spania în 1492), Chemor (Chamorra), Rabinul Evreilor din Arles, Provence, a scris catre Marele Sinedriu, care apoi a avut sediul la Constantinopol, pentru a cere sfatul, deoarece oamenii din Arles le-au amenintat sinagogile. Ce ar trebui să faca?  Ceea ce urmează sunt referirile la un plan asemănător protocoalelor, datând insa cu mult inainte. Răspunsul se găseşte în cartea  spaniola a secolului al 16-lea, La Silva Curiosa, de Julio-Iñiguez de Medrano (Paris Orry, 1608) … cu următoarea explicaţie: „Scrisoarea  care  urmeaza a fost găsita în arhivele din Toledo de către Sihastrul de Salamanca, în timp ce căuta în registrele vechi ale regatelor Spaniei, şi este elocventa şi remarcabila, de aceea doresc să o scriu aici:  Iubiţi fraţi întru Moise, am primit scrisoarea dumneavoastră în care ne spuneţi despre grijile dumneavoastră şi despre nenorocirile pe care le indurati. Pentru cele auzite suntem străpunsi de o mare durere  la fel ca voi insiva.  Sfatul Marilor Satrapi şi rabini este urmatorul:

1. În ceea ce priveşte faptul că regele Spaniei (Ferdinand)  va obligă să deveniti creştini: Faceti-va, din moment ce nu poţi face altfel.

2. În ceea ce priveşte ceea ce spui despre ordinul de a va despuia de proprietatile dumneavoastra: Faceti-va fiii  comercianti pentru ca ei să-i poata despuia, încetul cu încetul, pe creştini de ale lor.

3. În ceea ce priveşte ceea ce spui despre efectuarea de atentate asupra vieţii dumneavoastră: Faceti-vă  fiii medici şi spiteri,  pentru că acestia pot lua vieţile creştinilor.

 4. În ceea ce priveşte ceea ce spui despre distrugerea sinagogilor dvs.: Faceţi-vă fiii preoti şi clerici, pentru că acestia pot distruge bisericile lor.

 5. În ceea ce priveşte  multele alte persecutii de care vă plângeti: Aranjati ca fiii dumneavoastră să devină avocaţi şi legiuitori, şi vezi că ei întotdeauna se amestecă în afacerile de stat, asa punând creştinii sub jugul dvs., puteţi să dominati lumea şi să va razbunati pe ei.

 6. Sa nu va abateti de la acest ordin pe care vi-l dam, pentru că veţi descoperi din experienta  ca asa umiliti cum sunteti, voi veti castiga adevarata putere.

Semnat: ” Prinţul evreilor de la Constantinopol. ” 

[La fel ca şi în Nasterea Phoenix-ului, Vol.II, No. 223  din Jurnalele Phonix-ului şi mai multe site-uri web.]

Într-o emisiune de la Radio Roma, 20 aprilie 1943, eminentul poet, filosof şi cărturar Ezra Pound, a declarat: „Dacă sau când cineva menţionează protocoalele presupuse a fi ale Inteleptilor Sionului, cel mai frecvent răspuns  întâlnit este: Oh, dar ele sunt un fals. Desigur, acestea sunt un fals, şi  aceasta este dovada pe care o avem despre autenticitate lor. Evreii au lucrat cu documente falsificate in ultimele 24 sute de ani, adica de pe vremea  cand n-au avut nici un fel de documente. Şi nimeni nu se poate califica ca istoric al acestei jumătati de secol, fără a fi  examinat protocoalele. … Ceea ce ştim în mod sigur este faptul că acestea au fost publicate cu două decenii în urmă. Asta pentru ca Lordul Sydenham a scris o prefaţă pentru ele.  Asa conţinutul lor a fost urmărit până la o altă schiţă care se spune ca a aparut in anul 1840. Interesul fata de ele nu constă în faptul, ca au fost sau nu au fost născocite de o adunare legislativă de rabini, aleşi în mod democratic sau în secret de către  Misteriosul Ordin  al  Seven Branched Antlers sau de Bowling Society din Milwaukee. Interesul fata de ele constă în tipul de minte, sau in starea de spirit a autorilor acestora. … .” Ceea ce este interesant, cel mai probabil, pentru un istoric este campania lor definitivă  cu totul împotriva istoriei, intenţia lor declarată de a şterge clasicii, de a şterge înregistrarea şi să orbeasca oamenii cu discutii despre mâine. ” În timp ce evreii şi ” istoricii Curtii ” lor  iubesc sa declare la nesfarsit protocoale ca fiind ” un fals „, nu au facut niciodată vreo referire la informaţiile precedente sau vreo  implicatie distincta  distincte cum ca Protocoalele, asa cum acestea s-au prezentat la sfârşitul anilor secolului al 19-lea, sunt doar o imagine de ansamblu, o parte a planurilor conspiraţiei care au fost în mişcare de secole. Citiţi Protocoalele din nou.  Fiecare punct este fie în plin proces fie s-a întâmplat deja! Will the self-deceived ones ever wake up? Cei auto-înşelati nu se mai trezesc? Dacă acest lucru s-ar întâmpla, evenimente cu adevărat cataclismice s-ar putea să apară. Forţele întunericului ştiu acest lucru bine, şi de aceea se tem de protocoalele atât de mult şi niciodată nu încetează misiunea lor de a descuraja circulaţia acestora. Multe site-uri de Internet le au. Printati-le. Dati-le mai departe. Nu stii niciodata unde ar putea sfarsi. Stai cu privirea în mod clar pe o lucrare de informare.  Spune lumii. Khazar- sionismul şi forţele întunericului sunt acum pe val şi războinicii  adevărului şi luminii sunt putini si rari. Acest lucru se va schimba, dar suntem într-o fază foarte scăzuta a ciclului cosmic, atunci când huliganii par a avea calea lor. Harrell Rhome Ed./Pub., “The Revisionist Observer” Contributing Editor, “The Barnes Review”

http://www.tsunamipolitico.com/precursorstotheprotocols3.htm

Papa Benedict crede in profetiile lui Nostradamus?!Urmasul sau un „Papa Negru”?

Credem sau nu credem in profetii, se pare ca atat cele facute de oamenii bisericii cat si cele facute de Nostradamus, sunt pe cale sa se implineasca. Cum altfel s-ar putea explica noua numire care a avut loc la Vatican, facuta de insusi Papa Benedict? NWO trebuie sa implinesca atat crezurile crestinilor cat si pe cele ale necrestinilor. Ca un promotor al globalismului, Papa si-a facut temele si stie ca exista o multime de oameni care cred in viziunile lui Nostradamus. Orice cale pentru inscaunarea Antihristului sunt bune daca efectul este cel scontat. Ma-ntreb cat de curand vom asista la inscenarea mortii actualului Papa ? Sau de ce nu, chiar la asasinarea reala a lui?  

Papa Benedict a numit un cardinal  din Ghana intr-unul dintre cele mai influente de locuri de muncă din Vatican, crescând posibilitatea ca pontiful următor sa fie un om negru. El l-a numit pe Cardinalul Peter Kodwo Appiah Turkson, din Cape Coast, Ghana, capul Comisiei de justiţie şi pace, o poziţie aproximativ echivalenta cu  ministrul justiţiei.

Turkson, 61 de ani ,  Intaiul Cardinal al Ghanei, devine al doilea cap african alorganismului care oferă consultanţă Papei şi Vaticanului, pe probleme de justiţie şi care pregăteşte documente pe teme precum: drepturile omului,  imigrare şi de drept.

El tocmai si-a incheiat o functie inalta, de secretar general la Sinodul de trei săptămâni cu bisericile din Africa, care se va încheia duminică, şi a si fost evacuat în cercurile Bisericii, pentru a fi un candidat puternic pentru papalitate după moartea Papei Benedict.

 Noua numire, ii va conferi lui Turkson o influenta sporita, atat în Biserica Romano-Catolică  cat şi în întreaga lume.

Biserica Catolică este în creştere în Africa, mai repede decat pe orice alt continent şi Turkson are ani de experienţă în relaţiile cu islamul, un atribut care ar trebui să-l propulseze pe un loc bun, cu sansa la papalitate.

El s-a născut în Ghana şi  a fost educat acolo, dar şi în Statele Unite. La începutul Sinodului, cu trei săptămâni în urmă, Turkson a fost întrebat dacă, după ce Barack Obama a devenit primul preşedinte negru din SUA, viitorul papă ar putea fi un african. El a răspuns: „De ce nu?”
Au fost doar doi papi africani în istoria Bisericii, ultima dată în secolul al cincilea.

http://scotlandonsunday.scotsman.com/world/Black-cardinal-in-pole-position.5764189.jp

Se incinge situatia pe Muntele Templului

WORLD-385_634441aUn lider senior Hamas a avertizat că Israelul planuieste sa distruga Al-Aqsa în Al-Quds si sa construiasca un templu nou în locul său. 

Duminică, complexul moscheei a fost scena unor confruntări violente, pentru a doua oară în ultimele săptămâni, după ce Poliţia israeliană a invadat cladirea şi a arestat 12 inchinatori arabi.

„Este primul pas spre împărţirea moscheei, un preludiu la demolarea acesteia şi construirea unui templu în locul ei”, a spus liderul politic Hamas, Khalid Meshaal,  într-un discurs în Damasc. 

jerusalem_634278a„Ierusalimul aparţine locuitorilor săi arabi, musulmani şi creştini. Viitorul ( oraşului) nu va fi stabilit la masa de negociere, ci in confruntare şi  rezistenţă pe teren”, a afirmat Meshaal, citat de AFP.

Organizatia pentru Drepturile Omului de pe Muntele Templului (OHRTM), un grup de israelian de dreapta, într-o reuniune de duminică se pronunţase pentru un templu nou care urmează să fie construit în complexul Moscheei Al-Aqsa. 

La conferinţă au participat un număr de membri ai Knessetului şi rabinii din conducere, raporteaza agentia de ştiri Ynet.

jerusalem_youths_634309dTensiunile au pornit de luna trecuta şi complexul a fost scena unor lupte după  ce extremiştii israelieni, susţinuti de forţele de poliţie ale Israelului, au încercat să intre în moschee şi au intrat în conflict cu închinătorii palestinieni. 

Poliţia israeliană, de asemenea, a interzis accesul palestinienilor la complexul moscheei pentru o perioadă de mai multe zile.

Blocada a fost urmată de demonstraţii în numeroase ţări din Orientul Mijlociu, inclusiv in Iran şi Turcia, care au dus la re-deschiderea moscheei, in urmă cu două săptămâni. 

Organizaţia Conferinţei Islamice a avertizat, de asemenea, Israelul asupra „consecinţelor periculoase” pentru actele de sacrilegiu în sfântul complex al moscheei Al-Aqsa. www.presstv.ir

Israelul este numai pentru evrei

Toate acestea nu sunt intamplatoare. Cu o zi inainte de reizbucnirea acestui conflict, iata ce declara primul-ministru israelian:

gholizadeh20091025122038781” Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, si-a exprimat în mod deschis planurile guvernului israelian de a expulza arabii palestinieni indigeni de pe pământul lor ocupat. 

Netanyahu a subliniat faptul că palestinienii ar trebui să recunoască Israelul ca Stat Evreu în scopul de a pune capăt conflictului lor. 

„Asa este drept,” a declarat Netanyahu  pentru Washington Post când a fost întrebat dacă este nevoie de o astfel de recunoaştere.

„Israelul nu este un stat bi-naţional,” a spus Netanyahu sâmbătă, citat de AFP. „El are non-evrei care locuiesc aici, cu depline  drepturi egale, dar are două lucruri care-i asigură caracterul său special.” 

„Este patria oricarui evreu. Şi există un consens foarte larg în Israel, că problema refugiaţilor palestinieni ar trebui să fie rezolvata în afara graniţelor Israelului”, a adăugat el. 

Israelul si-a declarat independenţa cu 61 de ani în urmă, stivuind evreii pro-sionişti din întreaga lume pe terenurile palestiniene ocupate şi forţând locuitorii autohtoni sa iasa afară pentru a forma o ţară.

Netanyahu a declarat ca palestinienii vor trebui să încheie un acord final de pace cu „statul evreu din Israel.” 

„Evreii vin aici şi palestinieni vor merge acolo. Deci, alege. Aceasta este baza unei soluţii”, a concluzionat Netanyahu.
www.presstv.ir

Tot sambata, Ministerul israelian al  Educaţiei a comunicat ca intenţionează să omita un pasaj din cărţile lor de istorie, care spune povestea expulzarii palestinienilor în 1948, descriind-o ca fiind „purificare etnică „.

Mass-media  a citat pasajul în cauză, care spune: „palestinienii şi ţările arabe, au susţinut că cei mai multi dintre refugiaţi au fost civili, care au fost atacaţi şi expulzaţi din casele lor de către forţele armate evreieşti, care au instituit o politică de purificare etnică”.

Israelul a sustinut intotdeauna ca palestinienii nu au fost expulzati prin forta. 750.000 de palestinieni au fost  expulzati de sionisti in 1948.

Deşi cei mai mulţi israelieni refuză să admită că regimul sionist a fost stabilit prin epurare etnică, nu toti dintre ei sunt în negare.

Istoricul israelian Ilan Pappe a scris o carte intitulată „Purificarea Etnică din Palestina”.  Cartea sa, care a fost aspru criticata de către sionişti, se bazează pe documentele pe care le Adus de la arhivele Ministerului israelian al Apararii . 

Cartea spune  ca sionistii au planificat sa stabileasca Israelul pe terenurile locuite de populaţia palestiniană şi oferă detalii cu privire la planurile elaborate de liderii sionisti despre cum să scape de populaţia  palestiniana existentă.

www.presstv.ir

Asa cum spuneam si intr-un alt articol, NWO se grabeste si apasa pe accelerator. Toate aceste conflicte din jurul Al-Aqsa, dovedesc intentia clara de punere in aplicare a proiectului celui de al Treilea Templu. Pentru ca discutiile cu musulmanii, in privinta amplasarii pe Munte a Templului, nu au dat roadele dorite si pentru ca nu mai au timp sa astepte, sionistii vor face tot posibilul pentru a lua cu forta acest teritoriu, intr-un timp foarte scurt. Antihristul nu mai poate astepta pentru ca va depasi varsta lui Iisus, pe care, dupa parerea mea, o implineste anul viitor.

O serie intreaga de evenimente, fara sustinere reala, sunt fortate sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an. Sarkozy  doreste ca presedintele UE, Tony Blair si ministrul  UE, David Miliband, ambii urati de insusi poporul britanic si priviti ca mari sionisti si globalisti, sa fie numiti luna viitoare. Obama a declarat starea de urgenta in SUA, pentru a inlesni fortelor de politie si celor armate interventia fortata. Dolarul se afla in pragul colapsului si o noua moneda de rezerva ii va lua locul. Vaccinarea fortata isi face loc in tot mai multe tari. Sisteme de supraveghere, din ce in ce mai sofisticate, apar nu numai in aeroporturi dar si in autogari. Tot mai multe exercitii comune de lupta, americano-israeliene, americano-franceze, etc., au loc. Noi unitati de politie si de armata, cu echipamente dintre cele mai sofisticate ocupa orasele si strazile din America si Marea Britanie. Tot mai multe legi care invadeaza intimitatea persoanei si care-l transforma pe cetateanul onest intr-un potential terorist sunt votate. Drepturile minoritatilor sexuale primeaza in fata majoritatii. Obscenitatea, pornografia, pedofilia sunt privite cu ingaduinta in timp ce victimelor violurilor si abuzurilor sexuale de orice fel le sunt interzise reclamatiile. Mamelor li se iau copiii pe motiv ca sunt supraponderale iar cei care abuzeaza de copii sunt pusi responsabili cu educatia acestora. Oamenii care poarta razboaie primesc premii pentru pace.

 Daca credeti ca toate acestea sunt intamplatoare va inselati amarnic. Timpul nu ne asteapta pe noi. Iar acel timp bate la usa. Treziti-va pana cand se mai poate. Maine s-ar putea sa fie prea tarziu.

SUA anunta ca baza militara de la Constanta devine „permanenta „

romaniaÎntr-un anunţ de astăzi (23.10.2009) care probabil nu a surprins pe nimeni, armata SUA a anunţat că baza militară din nord-vestul Mării Negre, Oraşul port Constanţa- România ( baza de la M. Kogalniceanu-n.mucenicul) va deveni o bază  „permanenta” pentru armata americană.

Anunţarea unei prezenţe americane permanente în fosta naţiune a Pactului de la Varşovia şi actuala membra a NATO va sublinia, probabil, o prezenţă tot mai mare a SUA în Europa de Est.

 Baza a fost utilizată în special la începutul anului 2003 ca un punct de oprire deschis pentru mii de soldaţi americani aflati în drum spre lansarea invaziei din Irak. România a contribuit cu cateva sute de trupe la invazie.

Baza fost, de asemenea, utilizată ca un punct de oprire pentru mai multe zboruri de predare( a prizonierilor) de catre CIA şi au fost zvonuri că a fost unul dintre  site-urile secrete  de „operatiuni negre” folosite de CIA , pentru detenţia şi interogarea captivilor.

http://news.antiwar.com/2009/10/23/us-announces-military-base-in-romania-to-become-permanent/

Singurul titlu cu aceasta  informatie pe care l-am gasit in Romania,  a fost in ziarul Adevarul, dar din pacate n-am putut accesa site-ul pentru a citi articolul intreg. Este un lucru chiar atat de neinsemnat pentru romani sau ei nu trebuie sa stie ce se intampla in tara lor? Din punctul meu de vedere aceasta mutare nu aduce nimic bun pentru Romania, in afara imbogatirii unora din zona respectiva. Este mai mult un pericol decat o binefacere. Sper sa gresesc.

Alerta: Obama a declarat Stare de Urgenta datorita gripei porcine!

Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat gripa porcina o urgenţă naţionala.

 Casa Albă a spus ca preşedintele a semnat proclamatia cu privire la izbucnirea H1N1 2009, vineri seara.

 Aceasta creşte capacitatea instalaţiilor de tratare in cazul creşterii numarului de  pacienţi cu  H1N1 prin facilitarea punerii în aplicare a planurilor de urgenţă.

Săptămâna trecută, oficialii americani au spus activitatea gripei porcine era răspândită în 46 de state. Mai mult de 1000 de decese au fost legate de virus.

Avertizare pentru Vaccinare

Oficialii americani au spus ca declaraţia preşedintelui a fost similară cu cele emise înainte ca uraganele sa se apropie de coastă.

 Acesta permite autorităţilor federale de a ocoli anumite cerinţe pentru a face faţă mai eficient situaţiilor de urgenţă.

Scopul directivei este de a elimina obstacolele birocratice, permitand pacienţilor bolnavi primirea unui tratament mai rapid şi acordarea unei mai mari flexibilitati  furnizorilor de servicii de sănătate în oferirea lor.

În declaraţia proclamata , domnul Obama spune  ca pandemia H1N1 2009 „continuă să evolueze”.

„Ratele bolii continua să crească rapid în multe comunităţi din întreaga naţiune, şi există posibilitatea ca pandemie sa supraîncarce  resursele de asistenţă medicală în unele localităţi.”

El a declarat că Statele Unite au luat deja „măsuri proactive”, de punere în aplicare a măsurilor de sănătate publică şi de dezvoltare a unui vaccin eficient  impotriva gripei porcine.

Cu toate acestea, oficialii, săptămâna trecută, au avertizat ca ar putea exista intarzieri in livrarea vaccinurilor.

Guvernul a sperat să lanseze 120 milioane de doze la jumătatea lunii octombrie.

 Acum speranţele sunt pentru aproximativ 50 de milioane până la mijlocul lunii noiembrie şi 150 de milioane  în decembrie.

Având în vedere deficitul, statul New York, vineri, a dat o directivă prin care se dispune ca personalul de ingrijire din sănătate sa fie inoculat sau risca pierderea locurilor de muncă.

CDC-ul spune ca activitate pe scară largă a gripei în 46 de state este „fără precedent în timpul gripei sezoniere”.

Acesta a declarat ca ratele de spitalizare pentru gripa porcina, confirmata de laborator, au fost încă in crestere.

Cu toate că cifrele sunt greu de verificat, se crede H1N1 a spitalizat aproximativ 20.000 de persoane din Statele Unite.

Vizitele la medic pentru pseudo-gripale boli au fost, de asemenea, mult mai mari decât se preconiza pentru acest moment al anului, a spus CDC.

Vârful sezonului de gripa este de obicei între sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lunii martie.

Copiii şi adulţii tineri au fost printre cei mai afectati de H1N1. Aproape 100 de decese au fost la copii.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8324070.stm

Ce inseamna stare nationala de urgenta? Inseamna ca personalul medical impreuna cu politia si armata te poate vaccina fortat, chiar in casa ta. Inseamana ca daca refuzi sa iei vaccinul esti luat de catre politie si pus in carantina in locurile stabilite de ei. Inseamna ca este Inceputul Sfarsitului.

In mod normal, gripa sezoniera face mai multe victime si totusi pana ACUM n-a fost niciodata declarata starea de urgenta datorita gripei. NWO trebuie sa recupereze timpul pierdut si apasa pe accelerator. Nu uitati ca la fel va fi si in Europa.

 Nota: Nu mai departe decat ieri, statul NY declarase ca personalul de ingrijire din sanatate nu trebuie sa se mai vaccineze deoarece sunt insuficiente doze de vaccin. Personalul se afla in judecata cu statul pentru vaccinare fortata si judecatorul daduse un ordin de restrictie temporara a obligativitatii vaccinarii. La audierea din 30 octombrie 2009, instanta urma sa se pronunte daca ordinul poate fi anulat sau nu. www.naturalnews.com

Acum nu mai este nevoie. Pe timpul starii de urgenta nici o alta lege nu mai este valabila atata timp cat vine in contradictie cu motivul starii de urgenta. Heil Obama!!!!

Urmatorul pas: eliminarea casatoriei din legile statului

090916casssunsteinConsilierul compara institutia casatoriei cu un club de tara

Guvernul SUA ar trebui să elimine consfinţirea căsătoriei, a susţinut Cass Sunstein, Czar-ul pentru reglementare al Preşedintelui Obama.

Sunstein spune ca, conceptul de căsătorie ar trebui să devină privatizat, iar statul sa garanteze doar acordarea de contracte de uniune civila cuplurilor care doresc să încheie un acord.

Sunstein a explicat ca acordarea certificatelor de căsătorie nu este necesară, subliniind ca ideea de cuplu se bazeaza pe ataşamentul acestuia  fata de o organizatie  ceva precum cluburile de  la ţară şi asociaţiile de proprietari, fără nici un amestec din partea guvernului.

„În conformitate cu propunerea noastră, cuvântul căsătorie nu va mai apărea în nici o lege şi certificatele de căsătorie nu vor mai fi oferite sau recunoscute de către nici un nivel de guvernare”, au scris Sunstein şi co-autorul Richard Thaler în cartea lor din  2008, ” Ghiont: Îmbunătăţirea deciziilor cu privire la sănătate, bunăstare şi fericire.

” În cartea sa – obţinuta şi revizuita de către WND – Sunstein explică ca abordarea sa ar asigura că ” singurul statut juridic pe care statele l-ar conferi cuplurilor ar fi cel de uniune civilă, care ar fi un acord de parteneriat intern între oricare două persoane.”

El a propus ca, căsătoria nu fie recunoscută de către guvern. Casatoriile ar fi mai degraba „chestiuni strict private, efectuate de către institutiile religioase şi alte organizaţii private”, scria el.

„Guvernelor nu li s-ar cere să aprobe nici un fel de relaţii speciale carora sa le confere termenul de căsătorie”, a adaugat Sunstein.

Sunstein calificat recunoaşterea guvernamentală actuală a căsătoriei ca „un sistem oficial de licenţiere.”

„Când statul incuviintează căsătoria el oferă  cuplurilor pe care le recunoaşte atât beneficii materne  cat şi simbolice . Dar de ce sa combini cele două funcţii? Şi ce este adăugat( ce se castiga) prin termenul „căsătorie ?”, a întrebat el.

Sunstein a explicat ca eliminarea emiterii contractelor de căsătorie de catre stat nu ar afecta angajamentele celor din parteneriat „.

„Membrii organizaţiilor religioase, asociaţiilor de proprietari şi cluburilor de ţară se simt obligati, uneori destul de puternic, de către structurile şi regulile unor astfel de organizaţii. ”

 Ia organe de la „pacienţii neajutorati”

Propunerea  lui Sunstein în ceea ce priveşte căsătoria este doar una din secţiunile controversate ale cărţii sale. WND a raportat săptămâna trecută că, în aceeaşi carte, Sunstein a apărat posibilitatea scoaterii de organe de la pacientii bolnavi in faza terminală fără permisiunea lor.

El, de asemenea, a presat puternic pe prelevarea de organe de la persoanele decedate care nu si-au dat în mod explicit  acordul de a deveni donatori de organe.

O posibilitate prezentata în carte, denumita de Sunstein ca fiind îndepărtarea de rutină „ postulează că „statul deţine drepturile asupra partilor corpului oamenilor care au murit sau care nu mai au nici o speranţă, şi  le poate elimina organele fără a cere permisiunea cuiva.”

„Deşi poate suna grotesc, îndepărtarea de rutină nu este imposibil de aparat”, a scris Sunstein.  ” Teoretic, ar salva vieţi şi ar face acest lucru fără să deranjez pe cineva care mai are o  perspectivă pentru viaţă”.

Sunstein a continuat: „Cu toate că această abordare nu este folosita exhaustiv in toate statele, multe state folosesc aceasta regulă pentru cornee (care pot fi transplantata pentru a oferi unor anumiti pacienţi orbi,vederea). În unele state, examinatorii de medicină efectuarea autopsiilor sunt permise pentru a elimina cornee, fără a cere permisiunea cuiva. ”

Exemplul lui Sunstein, privind examinarile medicale de scoatere a corneei, se aplică numai asupra  pacienţilor care au fost deja declarati decedati.

După ce isi apăra poziţia, Sunstein recunoaste ca abordarea ” îndepărtarii de rutină” încalcă un principiu general acceptat, ca în limite largi, indivizii trebuie să fie în măsură să decidă ce este de făcut cu, si asupra ,  organismelor lor”.

Cu toate acestea, Sunstein nu a adăugat că prelevarea de organe de la un individ in viaţă, ar trebui să fie interzisa.

De asemenea în aceeaşi carte, CNSNews.com a  menţionat anterior ca Sunstein a susţinut îndepărtarea organelor de la pacienti decedati care nu sunt înregistraţi ca donatori de organe, o politică nu fără precedent. Spania şi unele ţări ale Uniunii Europene au dezbătut acceptarea unei legi a consimţământului implicit.

Sunstein scrie: „O politică care poate trece peste invocarea libertariana a standardele noastre, se numeşte  consimţământ prezumat.”

„Consimţământul prezumat păstrează libertatea de alegere, dar este diferit de un acord explicit deoarece schimba regula standard”, scrie el. „În conformitate cu această politică, toţi cetăţenii ar trebui să fie considerati donatori care au consimţit, dar ei vor avea posibilitatea de a-si înregistra refuzul de a dona, şi ar putea face asta aşa de uşor. Dorim să subliniem cuvântul uşor pentru că, cu cat este mai greu să va  înregistrati refuzul de a participa, cu atat mai puţin libertariana devine politica „.

Sunstein continuă: „Deşi consimţământul prezumat este o modalitate extrem de eficientă de creştere a ofertei de organe disponibile pentru transplant, aceasta  s-ar putea sa nu fie o vanzare uşoara din punct de vedere politic. Unii vor obiecta la ideea  oricarei ” prezumţii” atunci cand vine vorba despre o astfel de chestiune sensibilă . Noi nu suntem siguri că aceste obiecţii sunt convingătoare, dar acesta este cu siguranţă un domeniu în care alegerea  forţata, sau ceea ce este menţionat în acest domeniu ca alegere mandatată, prezinta un interes considerabil. ”

Sunstein pledează pentru inregistrarea obligatorie a tuturor cetăţenilor, fie ca donatori de organe fie ca persoane care nu doresc să-si doneze organele.

” Alegerea mandatata ar putea fi pusa în aplicare printr-o adaugire simpla la  programul de inregistrare al permiselor auto,  utilizat in multe state. Cat priveste alegere mandatată, reînnoirea permisului de conducere va fi însoţită de cerinţa de a bifa intr-o casuta specifică preferinţele dumneavoastră in privinta donarii de organe. Cererea dumneavoastră nu poate fi acceptata decât dacă aţi completat una dintre rubrici. Opţiunile ar putea include,, da, doresc să donez „şi” nu, nu doresc să donez. „”

Guvernul trebuie să finanteze avortul

Sunstein nu se rusineaza cu punctul său de vedere cu privire la drepturile la viaţă sau avort.

 WND a raportat că, în cartea sa din 1993 ” Constituţia parţiala ” Sunstein  susţinea ca guvernul ar trebui să fie obligate să finanţeze avortul, în cazuri, cum ar fi violul sau incestul.

 „Am susţinut că, Constituţia … interzice guvernului refuzul de a plăti cheltuielile de avort în cazurile de viol sau incest, la fel cum guvernul plăteşte pentru naştere, în astfel de cazuri”, a scris Sunstein.

Ţarul lui Obama afirmă că finanţarea  naşterii, dar nu si a avortului  „are drept consecinţă transformarea femeilor în incubatoare involuntare.”

Sunstein susţine că refuzarea finantarii avortului „ar transforma femeile sărace in crescătoare,” în  acelasi timp cu cooptarea organismelor femeilor „în serviciul unei  terţe părţi ” – referindu-se la fetuşi.

Sunstein a scris  ca el nu are nici o problema cu forţarea contribuabililor la fondul de avorturi, chiar dacă acestia vor obiecta din punct de vedere moral ca banii lor  vor fi utilizati pentru un astfel de scop.

El a scris: „Nu va exista nici o tensiune la stabilirea clauzei în cazul  in care persoanele cu obiecţii religioase sau de altă natură vor fi  fost obligaţi să plătească pentru acest regim (avortul). Într-adevăr, contribuabilii sunt adesea nevoiţi să plătească pentru lucruri – apărare naţionala, bunăstare, anumite forme de artă şi altele – fata de care acestia au puternice obiecţii morale şi chiar religioase. ”  www.wnd.com

Ma intreb daca exista vreo legatura intre toate acestea si faptul ca Sunstein este evreu?

Pana unde poate merge propaganda in favoarea vaccinarii? No limits. Priviti !

 Un promo special in favoarea vaccinarii care va avea loc pe 26 octombrie pe canalul pentru copii PBS

O scena speciala din acelasi film

Sid si colegii sai de clasa canta un cantec despre importanta vaccinarii

Directorul  executiv al First 5 California, Kris Perry, se alatura lui Sid  pentru a-i informa pe copii si pe  parintii acestora despre importanta vaccinarii.

Imbecilitate maxima.

Asistentele medicale din Suedia s-au imbolnavit dupa vaccinarea impotriva gripei porcine

Ieri ( 20.10.09) 30 de persoane au reclamat autorităţilor din Suedia ca au avut efecte adverse atat de  severe  incat că au simţit nevoia sa ia lua legatura cu un spital. Astăzi, numărul este 140. Ziarul suedez  Expressen este singurul din Suedia care a raportat cu privire la aceste cazuri şi ca de obicei, acest lucru este cel mai probabil, doar vârful unui iceberg destul de mare.

UPDATE: Conform Dagens Nyheter, numărul reacţiilor adverse raportate acum, câteva ore mai târziu, este 190 . O persoană moare după injectare, dar „nici o legătură directă cu injecţia  nu a fost stabilită”. Cel mai mare scandal medical din istoria Suediei este abia la început.

 Chiar şi aşa, Annika Linde, director al Institutului  suedez de Control al Bolilor Infectioase (SMI) reuşeşte să rotească prezenta in ceva pozitiv afirmând „Vaccinul are mai multe efecte adverse decât vaccinul gripal obişnuit. Acesta este un semn care dovedeşte că oferă o protecţia efectivă „.

Mii de suedezi au fost vaccinati până în prezent şi rapoartele efectelor secundare „inunda” Institutul suedez  pentru Controlul Bolilor Infectioase (SMI).  Annika Linde: „Este evident, ca vaccinul împotriva gripei porcine are mai multe efecte secundare decat vaccinurile împotriva gripei normale. Aceasta se datorează faptului că vaccinul gripei porcine conţine adjuvanţi, ulei de ficat de rechin, care obliga sistemul imunitar sa răspunda. Aceasta, de asemenea, reflecta faptul că protecţia împotriva virusului devine mai buna „. 

 Mai multe cazuri severe de reacţii alergice sunt raportate la o unitate pentru siguranţa medicamentelor. „Până în prezent, reacţiile adverse  raportate nu sunt neaşteptate”, spune Gunilla Sjölin Forsberg.  Aceasta unitate a cerut acum  unei parti din multele unităţi, care vaccineaza sa raporteze reacţiile adverse , pentru o mai bună evaluare a situaţiei. Această declaraţie este şocanta prin insusi continutul ei deoarece, conform practicii obişnuite, toate efectele secundare trebuie să fie în mod automat raportate – nu?

  O asistenta medicala care a primit vaccinul săptămâna trecuta, miercuri, se simte încă bolnava. A facut febră mare şi  a avut frisoane de la vaccinul impotriva gripei porcine.  „- Intregul meu corp tremura. Am fost asa de bolnava, încât nu am putut ţine nici chiar un pahar cu apă în mâna.”,  spune Lotta Lindström . „-  Acum mă gândesc  cu ce oare am fost injectata. Chiar am fost afectată. Ma simt foarte neplăcut.”

 Reactii la vaccin-Marturii – Expressen.se

Maria Strindlund nu este atât de sigura că a făcut o alegere bună atunci cand a acceptat vaccinul. Ea a avut, de asemenea, febră şi frisoane severe, drept reacţie. „- Din moment ce lucrez ca asistenta medicala, am decis că ar fi cel mai bun lucru pe care l-as putea face.” a spus ea. La început, ea  nu a simtit nimic dupa vaccinare, dar câteva ore mai târziu efectele secundare au aparut.  „- Am simtit o durere extremă în braţ. N-am mai  putut să-l ridic. Apoi au venit febra şi frisoanele.”_ M-am pus în pat  din cauza frisoanelor şi am avut o senzaţie de inghet şi am stat sub duşul fierbinte ca să ma încălzesc.”  Ea spune ca mulţi dintre colegii ei care au luat, de asemenea, vaccinul au avut reactii similare. Ea a luat mai multe vaccinuri, în trecut, fără nici un fel de reacţii.

 Maria, 27: „Fick fruktansvärt ont” – Hälsa – Expressen.se 

Rebecka Andersson a fost prima persoana vaccinata în Suedia. Ea a devenit febrilă şi i s-a facut rău la stomac de la vaccin. „- Mi-am pierdut toata energia”, spune ea. „-In mod normal, eu nu m-am simtit niciodată rău, aşa că am înţeles că trebuie să fie vaccinul.” Colegii ei de clasă au fost vaccinati în acelaşi timp şi ea spune că cinci din nouăsprezece, de asemenea, s-au imbolnavit de la vaccinul impotriva gripei porcine.

Rebecka, 32: „Jag blev orkeslös” – Hälsa – Expressen.se

Lotta Lindström, o asistentă medicală, afirmă că ea a fost vaccinata cu o săptămână în urmă şi  ca încă nu este bine.  „- Sunt îngrijorata”, spune ea. „- Nu am dormit deloc din noaptea după vaccinare de cand durerea în braţ a fost atât de grava”. A doua zi, la locul de muncă,  a inceput febra. Mai târziu, ea a avut dureri de cap.  Chiar si astăzi, la o săptămână după vaccinare se simte rău.

Lotta, 49: „Jag sov inte något på natten” – Hälsa – Expressen.se 

 O altă asistentă medicală, Jennely, ci greu a putut merge cinci metri dupa ce i s-a facut rău de la  vaccinul  „gripei porcine”. She was completely healthy when she got the shot but the day after she had 39 degrees centigrade fever (102.2 F). Ea a fost complet sănătoasa, când a luat vaccinul, dar a doua zi  ea a avut febră 39 grade Celsius (102,2 F).  Cu greu am putut parcurge cei cinci metri pana la baie”, spune ea. Febra a durat timp de trei zile. Cativa dintre colegii ei de la locul de muncă au avut experienţe similare. „- I know of at least ten that got fever , we are about 80 people at my workplace.” „- Ştiu cel puţin zece care au avut febră, suntem aproximativ 80 de persoane la locul  meu de munca.”

Jennely, 26: „Orkade knappt gå fem meter” – Hälsa – Expressen.se ”

 Johan Niklasson

www.theflucase.com

O persoana a murit in urma unui atac de cord suspect dar autoritatile au declarat ca nu au gasit nici o legatura intre vaccin si moartea persoanei. Nimic nou in aceste declaratii. 

Suedezii au fost vaccinati cu Pandemrix,  produs de GlaxoSmithKlein. Cititi si https://mucenicul.wordpress.com/2009/10/21/azi-a-inceput-vaccinarea-in-masa-in-marea-britanie/

Azi a inceput vaccinarea in masa in Marea Britanie

Medicii au început sarcina de a vaccina  milioane de pacienţi vulnerabili, împotriva gripei porcine.

Spitalele vor primi 415,000 doze de vaccin Pandemrix în următoarele trei zile, care vor fi administrate la pacienţii vulnerabili din saloane şi lucrătorilor din prima linie, din domeniul sănătăţii.

De luni, britanicii, vor primi livrările iniţiale, deşi ar putea dura până la patru săptămâni  distribuire a 4.5 milioane de doze in intreaga tara.

Mai multe vor urma, pe masura ce sunt livrate de către producători.

Celor nouă milioane de pacienţi care sunt expuşi riscului de a face complicaţii grave în cazul în care capteaza virusul, li se va acorda prioritate pentru vaccin.

In faţa cozii sunt cei cu vârste intre 6 luni si 65 ani, care au probleme de sănătate, cum ar fi astmul.

Următoarele vor fi femeile gravide, cei care trăiesc cu pacienţii cu sistem imunitar slăbit şi, în final cei peste 65 de ani, cu probleme de sănătate.

Expertul in vaccinuri de la University College din Londra Dr. Tarit Mukhopadhyay a declarat: „Este de o importanţă vitală ca grupurile prioritare sa ia vaccinarea cât mai repede posibil.

El a adăugat că oamenii nu ar trebui să se teamă de vaccin.

„Cred ca o mulţime din grijile cu privire la vaccin sunt nefondate”, a declarat el pentru Sky News.

„Acest vaccin se bazează pe aceeaşi tehnologie care este utilizata în vaccinul gripal sezonier, care a fost administrat de rutină, în Marea Britanie, de aproape 10 ani.( Va rog sa cititi si https://mucenicul.wordpress.com/2009/09/26/vaccinul-antigripal-de-sezon-expuscu-video-si-transcript/)

„Cred ca tragedia reală ar fi să avem o naţiune în cadrul careia vaccinul este disponibil, dar o naţiune care se teme să-l ia.”

Două milioane de asistenţi din sănătate şi  sociali vor avea, de asemenea, prioritate, dar mulţi au semnalat refuzul lor de a lua vaccinul pentru ca aceasta ( gripa ) este – pentru cei mai multi – o boală uşoară.

Secretarul General al Royal College of Nursing, Peter Ruck, a avertizat că membrii nu ar trebui să subestimeze importanţa vaccinării.

El a declarat pentru Sky News: „Este nevoie ca ei sa ia vaccinul pentru a-i proteja de virus. Vom, de asemenea, nevoie de forţă de muncă acolo pentru a menţine serviciul de sănătate functional şi pentru a trata oamenii.”

Medicii încă nu au terminat studiile clinice la copii şi nu s-au făcut studii pe femeile gravide, dar Departamentul de Sănătate, spune că vaccinul este sigur.

Impreuna cu virusul, care a fost raspunzator până acum pentru mai mult de 100 de decese în Marea Britanie, ar putea fi, de asemenea, un economizor de viaţă.  http://news.sky.com/skynews/Home/UK-News/Swine-Flu-Vaccination-Begins-In-Britain-At-Risk-Patients-First-To-Get-Jab/Article/200910315410004

” Doar la o săptămână după ce s-a constatat că forţele armate germane vor fi vaccinate cu un alt tip de vaccin A/H1N1,  decat populaţia generală, rapoartele din revista Der Spiegel  spun că guvernul va primi, de asemenea, un tratament special.

Populaţiei, în general ii va fi oferit vaccinul GlaxoSmithKline, numit Pandemrix, care conţine un nou aditiv, sau  adjuvant, precum şi un conservant care conţine mercur.

Controversa a crescut în jurul acordarii rapide a licenţe ,vaccinului GSK – deşi unul similar a fost realizat de Novartis.  Criticii au spus ca testarea a fost insuficienta înainte ca autorităţile europene de acordare a licenţelor sa se grabeasca sa dea aprobarea.
Cancelarul Angela Merkel, membrii cabinetului său şi funcţionarii publici ai ministerului, precum şi cei care lucrează pentru alte agenţii vor primi Celvapan, produs de firma Baxter SUA, care nu are adjuvant sau conservant, potrivit Der Spiegel.
„Am cumparat 200000 de doze de vaccin non-adjuvant Celvapan de la compania Baxter,” Christoph Hübner, a confirmat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, la Der Spiegel.

Acesta va fi folosit pentru ” funcţionarii de stat responsabili pentru menţinerea ordinii publice,” a raportat revista. Pe langa membri ai cabinetului şi funcţionari publici, aceasta include personalul  Institutului Paul Ehrlich, care a luat decizia de a dispune distribuirea noului vaccin de la GSK pentru restul tarii.  Nici un motiv explicit nu a fost oferit pentru faptul ca  unii trebuie să ia vaccinul Baxter, mai degrabă decât versiunea GSK.

Între timp, unele asociaţii medicale isi  consiliaza membri să nu isi administreze noul vaccinul. Preşedintele Asociaţiei germane de Medicina generala şi  medicina de familie, Michael Kochen, le-a cerut medicilor generalisti germani să nu-l dea la pacienţi. „Riscurile depăşesc beneficiile,” a spus el. 

Wolfram Hartmann, presedinte al Asociatiei medicilor pediatri, a acuzat guvernul de a face false declaraţii ştiinţifice.  El a spus ca, copiilor sub vârsta de trei ani nu ar trebui să li  se acorde vaccinul.

„Vaccinul nu a fost testat pe ei, astfel ca riscul este pur şi simplu prea mare pentru a fi folosit”, a spus el, adăugând că sistemele imunitare ale copiilor tind să exagereze, ceea ce ar putea fi exacerbat de adjuvanţi. El a criticat, de asemenea, utilizarea mercurului, pe care-l conţin conservanţii. ” Cineva a păstrat în mod deliberat chestiile astea afară din vaccinurile pentru copiii mici”, a spus el.” http://www.thelocal.de/national/20091018-22649.html

Desi medicii avertizeaza ca persoanele cu astm si copiii sub trei ani nu ar trebui vaccinati impotriva gripei porcine, aceste doua categorii continua sa reprezinte o prioritate pe listele de vaccinare. Motiv: de batrani n-au nevoie ca sa nu le mai plateasca pensii si ingrijiri medicale; de copii care vor face copii n-au nevoie ca si asa suntem prea multi si incalzim clima pe glob, desi Europa e inghetata bocna la ora actuala, cu mult inainte de termen.

In ciuda faptului ca incalzirea globala a fost dovedita stiintific ca fiind o mare inselatorie si ca ne aflam de trei decenii in cursul unei noi ere glaciare, Gordon Brown tipa catre conducatorii statelor sa ia masuri la Conferinta de la Copenhaga, care va avea loc luna viitoare. Cunoscatorii spun ca, de fapt, la aceasta Conferinta, prin tratatul pe care il vor semna statele,  se va face trecerea la Noul Guvern Mondial.

Minciunile conducatorilor se tin lant si, in ciuda faptului ca multe din planurile lor sunt scoase la iveala, oamenii continua sa creada ca nu exista nici o conspiratie impotriva umanitatii si ca totul se face in folosul lor.

Maghiar MP: ” Evreii vor sa preia lumea „

Un membru al  principalului partid de opoziţie din Ungaria i-a acuzat pe evrei ca încerca să preia ţara.  „Sunt un maghiar naţionalist. Imi iubesc patria, ii iubesc pe unguri şi acord prioritate intereselor maghiare în faţa celor de capital global – capital al evreilor, dacă vă place – care vrea să înghită întreaga lume, în special Ungaria,” a declarat într-un interviu televizat, la începutul acestei luni, Oszkar Molnar, membru al parlamentului.

 Ca dovadă a afirmaţiei sale, că evreii comploteaza să preia Ungaria, Molnar a pretins că a descoperit ca limba de predare în şcolile din Ierusalim este maghiara, şi când a întrebat de ce, elevii i-au spus ca  ” învăţa limba viitoarei lor patrii.” 

Declaraţia a provocat un strigăt de protest în rândul politicienilor maghiari, cu proteste provenind de la, printre altele, Partidul Socialist -de guvernământ, aripa de tineret a Alianţei Liber Democraţilor şi un grup de intelectuali cunoscut sub numele de Reţeaua Democrata, precum şi de la comunitatea evreiască.

Dar partidul lui Molnar, Fidesz, nu a condamnat declaraţia sa – şi Fidesz, conform sondajelor, este favorit la putere la alegerile din primăvară. Liderul partidului, Viktor Orban, a calificat declaraţia drept „jenanta”, dar a refuzat să o denunţe. El a spus că nu va lua în considerare, înlăturarea lui Molnar din partidul său sau din fracţiunea parlamentara, pentru ca remarca „nu încalcă statutul partidului.” 

Zvonurile despre o întoarcere în masă a evreilor în Ungaria plutesc în jurul tarii de ceva timp. Dar, până în prezent, acestea au fost limitate la marginale, de extrema-dreapta, site-uri web. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1121973.html

Sa nu uitam ca mana dreapta a lui Rothschild, George Soros ( in realitate Schwartz), este evreu maghiar. Si ca nu iese fum fara foc.

Armata Marii Britanii „oferă” talibanilor transport aerian

 

Elicopter britanic AirForce Chinook
Elicopter britanic AirForce Chinook

Armata britanică a  relocat insurgenţii talibani din Afganistan de la sud în nord, prin furnizarea de mijloace de transport, spun diplomaţii. 

Diplomaţii, care au vorbit sub rezerva anonimatului, au spus ca insurgenţii sunt în curs de transbordare aeriana din provincia sudică Helmand la nord, pe fondul creşterii violenţei în părţile de nord ale ţării. 

Aeronavele utilizate pentru transfer au fost identificate ca fiind elicopterele britanice Chinook.

Oficialii au spus ca Sultan Munadi, un interpret afgan care a fost răpit împreună cu angajatorul său, reporterul New York Times Stephen Farrell, a fost ucis de un  ” lunetist britanic”  ca si cum comandourile ar fi executat o operaţiune de salvare pentru a-l elibera pe Farrell. 

Ei au spus ca  Munadi a fost ţinta pentru ca poseda documente şi imagini arătând implicarea armatei britanice în operaţiunea de transfer. 

Jurnalistul afgan, de asemenea, avea dovezi de implicare a forţelor străine din Afganistan, în tensiunile care au zguduit regiunea autonomă Xinjiang din China în iulie, au mai spus diplomaţii. 

Forţele americane au revigorat, de asemenea, insurgenţa în războiul  care a devastat ţara, prin echiparea talibanilor cu armamentul rusesc  folosit în timpul invaziei sovietice din Afganistan 1979/89, in lupta împotriva Mujahedeenilor afgani, au spus diplomaţii.

Se presupune că Forţele americane au strans armamentul în timpul unei campanii de „colectare a armelor de la persoanele iresponsabile”, după invazia din 2001. 

Diplomatii au declarat ca Ministrul de Interne afgan Mohammad Hanif Atmar, un pashtun care si-a primit educatia superioara în Marea Britanie, încă mai operează sub îndrumarea britanica. 

Ministerul de Interne este acuzat pentru permiterea furnizarii de arme şi muniţie militanţilor situati in partea de nord, de către forţa de poliţie paştun. 

La începutul săptămânii, preşedintele afgan Hamid Karzai a fost citat de BBC-ul persan cum ca ar fi dispus efectuarea unei anchete în legatura cu rapoartele despre „necunoscutele” elicoptere de armata care transportă teroristi in nord. 

Preşedintele afgan a declarat pe baza rapoartelor neconfirmate, ca  elicopterele au transportat teroristi la provinciile  Baghlan, Kunduz şi Samangan peste noapte, aproximativ acum cinci luni. 

La începutul anului 2008, Karzai a expulzat doi diplomaţi britanici pentru presupusa planificare a  „intoarcerii ” Seniorului comandanţilor talibani. Potrivit Times Online, oficialii britanici au încercat să-l convingă pe şeful militant, Mullah Mansoor Dadullah, sa coopereze cu Marea Britanie. 

Afganistanul, în prezent, dovedeste cel mai înalt nivel de violenţă de la invazie, în ciuda  prezenţei a mai mult de 100.000 de trupe străine.
www.presstv.ir

Toate acestea dovedesc( a cata oara?) ” dorinta” de pace, a castigatorului premiului Nobel pentru pace si a lui Gordon Brown, in Afganistan, Pakistan, Irak, etc. Toate aceste razboaie  impotriva terorii, initiate de  catre americani si partenerii lor, nu sunt altceva decat un mijloc de a-si ucide proprii soldati si de a imputina populatia globului. Suplimentarea actuala, cu inca 13000 de soldati, a efectivului armatei din Afganistan si Pakistan, dovedeste ca Obama n-are de gand sa sfarseasca aceste razboaie curand. Omul Pacii va ataca in curand, alaturi de evreii sionisti, Iranul, pentru a forta mana Rusiei, Chinei si Turciei si pentru a declansa o conflagratie mondiala. Nimeni nu cere Guvernului Romaniei retragerea soldatilor romani de pe aceste fronturi. Parintii si sotiile celor aflati acolo sunt chiar asa de ahtiati dupa bani, incat viata celor dragi nu mai conteaza? Nu este un razboi al nostru. De ce trebuie sa alimentam cu carne de tun masina infernala a NWO. Japonia, desi nu are soldati ci doar nave care alimenteaza cu apa si carburanti navele de razboi americane, si-a anuntat retragerea sprijinului. Populatia din SUA si Marea Britanie cere retragerea trupelor lor. Berlusconi a platit cu banii lui insurgentii pentru ca soldatii italieni sa nu fie atacati. Romanii, ce fac?

Nu va mirati ca nimic nu merge bine in tara noastra. Dintr-un popor drept si credincios am ajuns o sleahta de necredinciosi, hoti si criminali. Cu riscul ca ma veti acuza de anti-romanism, indraznesc sa va spun sa stati stramb si sa cugetati drept si imi veti da dreptate. Mandria pe care o afisam ca popor, in aceste zile, nu mai are nici o baza reala. In toata istoria lui, acest popor a purtat doar razboaie de aparare. Acum am devenit niste ucigasi in numele ” dreptatii” altora. Fara sa va ganditi trageti la caruta care duce la distrugerea acestei lumi si implicit a voastra si a familiilor voastre.  Acuzati conducerea si biserica. Si unii si altii sunt o mana de oameni comparativ cu restul poporului. Voi, restul, care aveti puterea reala in mana, ce ati facut pana acum ca sa schimbati ceva, in afara de schimbarea canalelor tv? Toti mormaiti in barba ca nu va convine. Cati spuneti cu voce tare? Cati faceti ceva? Zicala ” capul plecat sabia nu-l taie ” nu mai este valabila in zilele noastre. Luati masuri inainte sa fie prea tarziu.

Reclama comerciala TV pentru RFID microcip

Daca unii dintre dumneavoastra se mai indoiesc de acest lucru, iata ca exista si o dovada care sprijina ” paranoia ” asa-zisilor adepti ai teoriei conspiratiei. RFID nu este o utopie si din moment ce i se face reclama inseamna ca va fi implementat in curand. Cand? Eu zic ca impreuna cu vaccinul. Pentru mai multe detalii cititi si https://mucenicul.wordpress.com/2009/10/16/bestia/

” VeriChip Corporation ( „VeriChip”) , precum şi partenerul ei de dezvoltare RECEPTORS LLC , o companie de tehnologie a cărei afinitate prin platforma chimica DESIGN ™  poate fi aplicata la dezvoltarea de produse selective cu caracter obligatoriu, a anunţat astăzi ( 15.10.09) că va gazdui un eveniment pentru pacientii medicali şi comunităţile de investitori pe 22 octombrie 2009, la New York, pentru a dezvalui detalii cu privire la sistemul lor de detectare  prin triaj a virusilor, pentru virusul H1N1 şi Etapa a II- a de dezvoltare  în vivo-sensing  a glucozei, microcipul RFID.  Companiile vor oferi, de asemenea, o demonstraţie a produsului sistemului de detectare prin triaj a virusului, de curand elaborat.

Evenimentul va avea loc la Hyatt Grand la 4:30: pm ET şi va fi insotit de o prezentare facuta de Robert E. Carlson, Ph.D., Presedintele si Seful Ofiterilor de stiinta  al RECEPTORS LLC, şi un expert în domeniul proteomicii( studiul dezvoltarii proteinelor) şi dezvoltarii receptorilor artificiali. Părţile interesate în participarea la  evenimentul din New York, trebuie să o contacteze pe Allison Tomek la (561) 805-8008 sau la atomek@verichipcorp.com cât mai curând posibil. Spatiul este limitat şi  înregistrarile vor fi acceptate pe principiul „primul venit, primul servit”. http://business.cbs5.com/cbslocal.cbs5/?GUID=10404871&Page=MediaViewer&Ticker=CHIP

Deputatii cer lectii obligatorii despre „UE ” in scoli

Prin Leigh Phillips, la Bruxelles, 
Publicat: 5:56 BST 15 octombrie 2009

 EU_flag_1496893c

Deputaţii europeni cer ca elevii să fie obligaţi să ia lecţii despre Uniunea Europeană pentru a contracara „minciunile” despre Bruxelles.

Liderii de centru-dreapta  ai gruparii PPE din Parlamentul European spun că ar trebui să fie obligatorii pentru clasele cu elevi de 14 de ani, în toate statele membre.

Apelurile sunt conduse de Mario David, un deputat european portughez, care a fost şeful de stat major al preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, când era  prim-ministru al ţării.

El a susţinut ca, controversa din jurul Tratatului de la Lisabona a demonstrat necunoasterea, pe scară largă, a lucrărilor UE.

„Toate dezbaterile despre Constituţie şi apoi despre Tratatul de la Lisabona au arătat o mare minciuna, înşelăciunea şi neîncredere fata de UE”, a spus el.

„În Irlanda, oamenilor li  s-a spus ca avortul o sa fie în întreaga UE, ca tinerii vor fi încorporaţi într-o armată europeană. Aceasta a fost o adunătură de minciuni „.

„Cunoscand şi înţelegand, de la o vârstă tânără, principiile, procedurile şi istoria de succes a Uniunii Europene, generaţiile de mâine vor fi imune la orice denaturare a percepţiei rolului UE şi vor imbratisa mult mai bine avantajele acestui proiect unic de divizare voluntară a suveranitatii.

El a spus ca, curriculum-ul ar include iniţial o serie de cinci seminarii ,de  cate o jumătate de zi , despre istoria Uniunii.

Acestea ar acoperi:  „Parintii Fondatori”, diferitele tratate, extinderea, funcţiile UE, rolul Uniunii în lume şi „Cum UE afectează viaţa de zi cu zi”.

Cu toate acestea, ideea seminariilor a fost sugerata pentru „a  îndulci ideea” in sine, în conformitate cu domnul David, care a fost un medic înainte de a intra in politica.

Nu sunt specialist in educaţie. Dacă vor să transforme ideea într-un an întreg de ciclu de studii, cu atît mai bine”, a adăugat el.

Dl. David a spus că a vrut să transpuna pe un suport planurile sale şi speră că va avea nevoie de  mai puţin de doi ani pentru a introduce studiile în şcolile din UE.

El intenţionează să prezinte un raport Parlamentului prin care invită Comisia să elaboreze o propunere detaliată, care ar trebui să fie adoptata de către statele membre.

Nigel Farage, lider al Partidului Independenţei din Regatul Unit (UKIP), a declarat: „Detest ideea, dar eu sunt sigur că ea va fi aprobată.”

El a descris propunerea ca o prelungire a unui sistem în care profesorii universitari britanici sunt finanţati să realizeze proiecte privind integrarea europeană în domeniul învăţământului superior, in care se „predau interpretări ale UE despre istorie şi economie”. www.telegraph.co.uk/news/

Se pare ca presedintele Cehiei nu semneaza pentru ca nu cunoaste” binefacerile ” Tratatului de la Lisabona, acest proiect unic de renuntare voluntara la suveranitatea nationala. Imi amintesc ca acum cativa ani simpatizantii PRM, le strigau ” noi nu ne vindem tara ” ungurilor care ” vroiau” sa anexeze Ardealul Ungariei. Astazi nici macar daca ar vrea n-ar putea sa o mai faca. Au dat-o altii doar pentru puterea lor iluzorie.

In loc sa se inchine la o icoana, copiii se vor inchina la steagul UE si la tabloul Presedintelui ei unic. In loc sa invete religie si istoria adevarata a acestui popor, vor invata istoria si economia fabricate de UE. Dictatura Ceausista va fi o amintire placuta in comparatie cu jugul UE care urmeaza. Nu vom mai fi romani, unguri, greci,etc., vom fi doar cetateni UE, adica niste numere intr-un computer central, carora li se va dicta ce sa spuna si ce sa faca. O viata sumbra, care nu poate fi numita viata.

BESTIA

Bestia

15 octombrie 2009

Steve Quayle 

 „Bestia se ridică din adâncimile ascunse ale celeilalte origini a lumii mai întâi pentru a subjuga lumea şi apoi  pentru a-i devora  pe adoratorii sai increzatori” Desi pare o introducere mare pentru un film sci-fi, din păcate, este real. 

 Localizata în Belgia the „ BEAST ” = Biometric Encryption And Satellite Tracking = codare biometrica si urmarire prin satelit- este foarte bine consolidata şi, în totalitate „gata”, pentru ziua, când toţi  cei lăsati în viaţă vor fi obligati să ia ” Mark of the Beast” ( Semnul Bestiei)  ca intrare în Noua Ordine Mondială! 

 În ultimele 24 de ore, de cand eu am scris acest articol 15.10.09, verificarea a venit de la o sursă din Asia care indică faptul că „bioweapon( arma biologica) din vârful acului, cu dispozitivul  Nanotech se află acolo. Este o parte din super – nebunescul sistem de calculatoare situate în Europa Centrală „. 

 ” Filtrul lui Lucifer”;  asa cum eu numesc vaccinurile modificate genetic, care vor fi impuse publicului prin intermediul unei operaţiuni psihologice, care i-ar face si pe cei mai mari tirani din istorie gelosi, are o parte mai sinistră decât majoritatea dintre noi poate accepta.

Cu zece ani în urmă, am spus ca masina ideală pentru a ucide ar fi un vaccin altoit şi modificat genetic care sa fie impus populaţiei lumii cu scopul de-a o  „AJUTA” .

 Am declarat pentru  a fi înregistrat că armata SUA va fi în mod intenţionat distrusa de duşmani şi trădători din cadrul Guvernului nostru. Am sugerat că, prin intermediul destul de obscur al dezvăluirii, o arma bio-binara va fi proiectata, care iniţial va fi injectata în soldati, injectarea  finală   fiind ”  tusa de finisare” prin care  se va administra o injecţie secundară.

În ultimele 48 de ore s-a scris în presa cotidiana, că armata germană este în curs de a primi un vaccin diferit de cel ce se va administra poporului german. Informaţii suplimentare primite de noi, declara că, contractanţilor  militari particulari – mercenarilor – le-a fost dat un vaccin „sigur”, diferit de cel ce merge la populatia din SUA şi  la militarii obisnuiti. Este împotriva Convenţiei de la Geneva sa  fie folositi oamenii drept cobai, şi mulţi doctori nazisti au fost condamnaţi la moarte pentru doar pentru ca au urmat ordinele! Cele mai periculoase timpuri din istorie sunt peste noi.

 Nu doar sa nu-i lasati  pe acesti monstri sa va otrăveasca, sa va distruga, pe dvs. si  pe copiii dvs., viitorul şi viaţa voastră. Faceti-va temele. Cititi tot ce puteţi despre vaccinuri şi puneti, cu indignare indreptatita, întrebările corecte tuturor autorităţilor. Faceti ceva, orice,  pentru ca in cazul în care nu reuşiţi să vă impuneti punctul de vedere legal si moral, veţi fi permanent plasati într-o poziţie orizontală –  de unde niciodată nu o sa va mai ridicati din nou! ”

http://www.stevequayle.com/News.alert/09_Steve_articles/091015.the.beast.html

Contoarele inteligente, un spion „in casa” dumneavostra

Contoarele inteligente ar putea deveni un spion „în casă”, care să permită lucrătorilor sociali şi autorităţilor din sănătate sa monitorizeze gospodării, adăugându-se la îngrijorarea  societatii  civile cu privire la supravegherea din Marea Britanie

Dispozitivele, pe care guvernul intenţionează să le instaleze in fiecare casa, până în 2020, vor spune, de asemenea, firmelor de energie ce fel de aparate sunt folosite, permitand companiilor să ţină  sub observatie clienţii care nu  reduc consumul de energie.

Combatantii pentru confidenţialitate şi-au exprimat oroarea la aceasta propunere, care se adauga celor două milioane de case care au „dispozitive spion” montate la coşurile de gunoi ale acestora, de către consiliile care înregistrează cât  gunoi recicleaza rezidenţii.

Guvernul vrea ca fiecare casă din Marea Britanie sa aiba contoare inteligente, care oferă informaţii despre utilizator, despre modul de economisire a energiei şi care permit trimiterea datelor în timp real, direct la companiile de utilitati, eliminând necesitatea existentei clienţilor acasă pentru citirea contorului sau primirii de facturi estimative.

 Dispozitivele de asemenea deschid calea pentru o reţea naţională „inteligenta”, sprijinită de conservatorii lui David Cameron, care ar folosi datele pentru a gestiona mai eficient cererile naţionale şi  a consilia gospodăriile despre perioada cea mai ieftina pentru a comuta pe aparatele.

 În evaluarea impactului acesteia, cu toate acestea, Departamentul pentru energia şi schimbările climatice (DECC), spune că  ” teoretic, scopul este … de a utiliza aparatele inteligente de măsură din infrastructura de comunicaţii pentru a ajuta o varietate de alte servicii, cum ar fi monitorizarea gospodarilor vulnerabili de către autorităţile de sănătate sau departamentele de servicii sociale. ”

Ei adaugă: „Informaţiile de la contoarele inteligente ar putea face posibila pentru furnizor, pe de-o parte, determinarea momentului cand energia electrică sau gazul au fost utilizate într-o proprietate şi, pe de altă parte, tipurile de tehnologie care au fost utilizate de catre proprietar. Acest lucru ar putea fi folosite pentru a elabora sfaturi de eficienţă energetică si a oferi măsuri, programe sociale, etc., pentru gospodari. ”

Doretta Cocks, fondator al Campaniei pentru  Colectarea Săptămânala a Deşeurilor, a declarat: „Este ceva orwellian. Suntem deja sub supraveghere pentru ceea ce am pus in afara casei în coşurile de gunoi şi acum am putea fi urmariti pentru ceea ce facem în interior, de asemenea.

„Cei mai multi dintre noi suntem fericiţi sa reducem consumul de energie sau cantitatea de deşeuri, dar aceste măsuri întotdeauna par să vină pe cheltuiala confidenţialitatii noastre. Dacă vreau consiliere cu privire la eficienţa energetică, o voi cere.”

Guy Herbert, secretar general al NO2ID, a declarat: „Informaţiile de la contoarele inteligente ar putea fi utile furnizorilor de energie şi, poate, chiar şi clienţii lor, dar nu există nici un motiv pentru nici o autoritate publică de a avea acces la acestea – cu excepţia cazului în care au un mandat  care sa le permita să facă acest lucru .

„Acest document este un prim exemplu al eforturilor guvernului de a încălţa schimbul de date şi furisarea, caracteristică în fiecare nouă politică. De exemplu, se sugerează că NHS sau servicii sociale ar putea folosi sistemul pentru a monitoriza gospodariile ” vulnerabile” sau aceste companii ar putea folosi sistemul pentru a bombarda clienţii cu anunţuri pentru serviciile lor – plătind guvernul pentru acest privilegiul, fără îndoială.”

Documentul DECC adaugă  ca gospodăriile populaţiei ar putea avea, la unele aparate, energia oprita de la distanţă pentru a ajuta reţeaua naţională, în cazul în care există o cerere prea mare.”  Se mai spune: „În conditiile unei potenţiale intruziuni non-fizice care nu are legătură cu datele, contorizarea inteligentă, potenţial, ofera posibilitatea intervenţiei de la distanţă, in administrarea dinamicii cererii, care este proiectata pentru a asista gestionarea reţelei şi, astfel, securitatea aprovizionării. Acest lucru ar putea implica direct furnizorul sau  compania intermediara de distribuţie a echipamentelor, cum ar fi frigiderele, în cadrul proprietatii,  sa efectueze  imperativ controlul gospodariei. ”

De asemenea, spune că potenţialele utilizări suplimentare ale contoarelor inteligente ar trebui să fie verificate pentru a se asigura conformitatea cu Legea pentru protectia datelor.

Biroul de informare al Comisiei a spus că a discutat deja problema contoarelor inteligente, cu unii furnizori, inclusiv EON, Scottish Power si British Gas. Un purtator de cuvant a spus ca OCI va „continua să menţină un dialog strâns pentru a se asigura că introducerea lor nu compromite intimitatea clienţilor”.

El a adăugat: „problemele importante includ ce fel de  informaţii sunt structurate din fabrica pe contoare, în special, dacă datele de identificare ale gospodariei vor fi retinute . În orice caz, companiile de energie vor trebui în mod clar să deţină înregistrările metrilor corelate cu gospodariile şi toate informaţiile trebuie să fie deţinute în conformitate cu cerinţele din Legea pentru protectia datelor. ”

O purtatoare de cuvant a DECC a spus: ” Datele exacte, informative pe care contoarele inteligente le furnizeaza vor fi de mare valoare pentru consumatori. Regulile şi măsurile de siguranţă care reglementează accesul şi utilizarea datelor de la contoarele inteligente vor fi revizuite de catre Guvern in vederea începerii distribuirii masive a contoarelor intelingente, catre consumatori.

Consumer Focus, supraveghetorul, şi-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la implicaţiile  contoarelor inteligente in viaţa privata , declarând că consumatorii sunt  expusi ” riscului unei taxari neloiala, excesivă, inechitabila şi ineficienta”, deoarece companiile de energie ar putea folosi noile date pentru a introduce tarife mult mai complexe pentru a maximiza profiturile la orele de vârf.

Guvernul nu a decis încă cine va plăti pentru înlocuirea celor 47 de milioane de contoare ale Marii Britanii, care ar putea costa până la 8 miliarde £ în următorii 20 de ani. Optiunea sa preferată este ca firmele de energie să  suporte costurile, deoarece ele ar avea de câştigat cel mai mult de pe urma contoarelor, prin eliminarea nevoii de a angaja cititori de contoare sau de a calcula facturi estimative.

 Mai mult de două milioane de gospodării din Marea Britanie au microcipuri , pe pubelele de gunoi date de Consiliul Local. Senzori şi echipamente de cântărire montate pe partea din spate a  fiecarui camionului pentru gunoi permit Consiliului să colecteze date cand fiecare pubela este ridicata. Informaţiile colectate din afara fiecarei gospodării sunt descărcate într-o bază de date care le permite funcţionarilor  sa monitorizeze cat de multe deşeuri produce fiecare gospodărie atat pentru aruncat cat şi pentru reciclare.  Funcţionarii apoi utilizeaza datele pentru a viza străzile vinovate şi gospodăriile, în încercarea de a creşte gradul de reciclare de la 43 la sută la 60 la sută.

www.telegraph.co.uk

 

Baptistul ” ROMANICUT ” Marius Cruceru nu suporta critici

Am intrat pe blog-ul lui Marius Cruceru doar pentru ca am vazut articolul Românicuţii noştri mari: Mihail Eminovici, Nicolae Steinhardt, Richard Wurmbrand şi … Herta Muller. Nu m-a deranjat ceea ce crestinul din el incerca sa scoata in evidenta, ci faptul ca stalceste limba romana, el ditamai decanul. I-am lasat un raspuns pe care n-a considerat, de la inaltimea amvonului sau, necesar sa-l aprobe desi dupa mine a moderat alte raspunsuri. Chiar nimeni dintre cei care au comentat sau au vazut acest articol n-a observat acest nou cuvant inventat in vocabularul limbii romane ” romanicuti” care se inscrie perfect in ” almanahele ” lui Vanghelie? Macar Vanghelie nu e decat primar de sector, dar domnul Cruceru are multe scoli la activ. Oare de ce toti evanghelistii moderni nu suporta critici sau atentionari, cu atat mai mult ca se considera mai buni crestini decat ortodocsii de rand. Doar Iisus a spus :” Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt”.(Matei-5.39).  Cred ca voi, crestinii astia americanizati( ca doar americanii sunt sponsorii vostri) ati sarit peste acest pasaj. Doamne ajuta!

SUA si Israel simuleaza impreuna riposta la Razboi

 

Un exercitiu al FIL
Un exercitiu al FIL

Israelul şi Statele Unite, pe fondul tensiunilor în creştere cu Iranul, vor simula interoperabilitatea între sistemele de apărare anti-rachetă, în această săptămână în timpul bienalului exerciţiu de apărare anti-rachetă, Ienupăr- Cobra.

 

 

 

Exerciţiul, stabilit pentru a simula un răspuns în caz de război între Israel, Republica Islamică, Siria şi Hezbollah, începe luni şi se termină vineri.  Peste 1.000 de militari americani de la Comandamentul European de la Stuttgart, Germania, au fost desfăşurati în Israel pentru exercitiu – în special în Negev – în plus faţă de cele circa 15 nave cu rachete, unele dintre ele echipate cu sistemul de rachete balistice  de aparare Aegis.

Amiralul Mark Fitzgerald, comandant al  Flotei a şasea a Marinei SUA, va supraveghea exercitiul alături de ofiţeri superiori de la Comandamentul European( EUCOM) şi de la Departamentul de Aparare Anti-rachete al SUA. Din partea israeliană, comandantul exerciţiului va fi noul şef al Diviziei de Aparare Aeriana, din cadrul Fortelor Aeriene Israeliene, Generalul de Brigada Doron Gavish.

Vineri, clericul iranian Mojtaba Zolnour, care este reprezentul Sefului Suprem, Ayatollahul Ali Khamenei, în Garda Revoluţionara, a spus că, dacă o racheta americana sau israeliana aterizeaza în Iran, rachetele iraniene vor lovi Israelul drept represalii.

” Doar o singura racheta americana sau sionista sa aterizeze în ţara noastră, si înainte ca praful sa se aseze, rachetele iraniene vor arunca în aer inima lui Israel” l-a citat pe Zolnour  Agenţia de ştiri, a statului, IRNA.

În luna martie, şeful-adjunct al armatei Iranului a făcut observaţii similare, avertizând că ţara sa ar elimina Israelul în cazul în care acesta ar ataca Republica Islamica.
„În cazul în  care Israelul ia orice măsuri împotriva Iranului, vom elimina Israelul de pe scena universului,”  a declarat Gen. Muhammad Reza Ashtiani la un moment dat în Teheran.

Ashtiani a susţinut ca Israelul ar fi „foarte vulnerabil” şi a respins acuzaţiile că Iranul ar fi îngrijorat de manevrele israeliene.

„Datorită condiţiilor sale speciale, Israelul este foarte vulnerabil in regiune”, a spus el. „Agresorii se vor confrunta cu un răspuns de strivire.”

Exerciţiul Ienupar-Cobra va include sistemul de apărare anti-rachetă, Arrow, precum şi trei sisteme americane – THAAD, Aegis şi PAC-3 – care vor fi dislocate în Israel pe durata exerciţiului.

Scopul exerciţiului, au spus oficialii de la  apărare, este de a se asigura că, in cazul in care ar exista o nevoie, sistemul  israelian de rachete balistice de apărare Arrow 2 ar fi capabil sa lucreze cu sistemele americane, care ar putea fi dislocate aici pentru a consolida apărarea israeliana.

Israelul se afla în plina dezvoltare a unui sistem multi-nivel de rachete care incepe cu Sageta( Arrow) pentru rachetele cu rază lungă de actiune; Prastia ( Sling) lui David pentru rachetele cu rază medie, care este în curs de dezvoltare şi va fi operaţionala în câţiva ani, şi Domul de Fier pentru a contracara gama de rachete cu raza scurta de actiune, care va fi desfăşurat de-a lungul frontierei Gaza, în anul care vine.

Potrivit unor rapoarte mass-media, Ienupar-Cobra va implica  foc direct limitat, de la sistemele de aparare israeliene şi ale SUA. Oficialii israelieni ai apararii nu au confirmat rapoartele, dar au spus că ar fi posibil ca, dupa exercitiu, SUA sa decida să lase  în Israel unele dintre sisteme, cel mai probabil  sistemul de aparare Patriot PAC-3.

Aşteptările Israelului sunt ca SUA sa implementeze  mai multe nave cu rachete balistice Aegis -, care sunt capabile sa intercepteze rachete balistice – în Marea Mediterană şi Marea Roşie. Israelul are deja acasă avansatul X-Band Radar pe care administraţia Bush l-a dat ca un cadou de rămas bun, in octombrie, anul trecut.

http://www.thejerusalemgiftshop.com

Culmea sfidarii mondiale: Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2009: Barack Obama(reactualizat)

Asta-i culmea neobrazarii si sfidarii mondiale. Un om care duce doua razboaie ,pe care nu vrea sa le sfarseasca, si care este pe cale sa inceapa un al treilea, a fost numit omul pacii anului 2009. Asta tocmai cand a declarat ca nu va tine seama de  frontierele nici unei tari din lume, in vederea lichidarii amenintarii teroriste si capturarii lui Osama. 

Voi reveni cu amanunte, atunci cand ma voi calma putin.

Dupa Irak, am putea fi tentaţi să ne intoarcem inapoi. Asta ar fi o greşeală. Momentul American nu s-a incheiat, dar trebuie să aiba un cuprins nou . Noi trebuie sa ducem războiul la un capăt responsabil şi apoi sa reînvatam conducerea noastra – militara, diplomatica, morala –  să se confrunte cu noi ameninţări şi  sa valorifice noi oportunităţi. ” Barack Obama

„Statele Unite şi partenerii noştri au trimis un mesaj de neconfundat: Vom ţinti al-Qaida, oriunde  ar prinde rădăcini„, a spus el,  raporteaza ziarul Xinhua.

Preşedintele Statelor Unite  a citat Africa de Est, Asia de Sud, Europa şi Golful Persic, în plus faţă de Afganistan şi Pakistan, ca focare pentru activităţi teroriste şi ceea ce el a numit ameninţări la adresa  Washington-ului.

„Nu ne vom opri din urmărirea noastra şi suntem în curs de dezvoltare a capacităţii noastre şi a cooperarii pentru a desfiinta un loc sigur pentru oricine ameninţă America şi pe aliaţii săi”, a spus Obama.

Preşedintele SUA, Barack Obama, vorbind la Centrul contra-terorismului, în McLean Virginia, marţi ( 06 oct 2009).  (n.mucenicul-Din nou acelasi dusman nevazut si neprins de pe vremea lui Bush. Ultima varianta este ca el se ascunde in Pakistan, motiv ca SUA sa debarce alte trupe acolo. Apoi Osama o sa se mute in Iran s.a.m.d.) www.presstv.ir

Si acest individ a primit Premiul Nobel pentru Pace, 2009:

The Norwegian Nobel Committee has decided that the Nobel Peace Prize for 2009 is to be awarded to President Barack Obama for his extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples.( pentru extraordinarele sale eforturi in consolidarea diplomatiei internationale si cooperarii intre popoare).http://nobelpeaceprize.org/

„Oslo, Norvegia – Preşedintele Barack Obama a câştigat Premiul Nobel pentru Pace 2009, vineri, printr- o decizie uimitoare destinata să încurajeze iniţiativele sale de reducere a armelor nucleare, diminuarea tensiunilor cu lumea musulmană şi diplomaţia de stress şi de cooperare, mai degrabă decât unilateralismul.

 Observatorii Nobel au fost şocaţi de alegere neaşteptata atât de timpurie a preşedinţiei Obama, care a început  cu mai puţin de două săptămâni înainte de termenul limită la nominalizare- 1 februarie.

Secretarul de presă al Casei Albe, Robert Gibbs, a spus ca Obama s-a trezit la ştiri, un pic înainte de 6 am EDT. Casa Albă nu a avut nici un comentariu imediat asupra anunţului, care a luat prin surprindere administratia.

Comitetul Nobel a decis să nu-l informeze pe Obama înainte de anunţare, pentru că nu a vrut să-l trezesca, a spus preşedintele comisiei Thorbjoern Jagland.

 „Trezirea unui preşedinte în mijlocul nopţii, nu este într-adevăr ceva care se face”, a spus Jagland.

Comitetul Nobel a laudat schimbarea în starea de spirit la nivel mondial cauzata de apelurile lui Obama pentru pace şi cooperare, dar a recunoscut ca  iniţiativele  încă  nu au dat rezultate: reducerea stocurilor de arme nucleare din lume, diminuarea conflictelor americane cu naţiunile musulmane şi consolidarea rolului SUA în lupta împotriva schimbărilor climatice .

„Atenţia Lumii” 
„Numai foarte rar, se poate intalni o persoană de talia lui Obama, care a captat atenţia lumii şi a dat poporului său speranta pentru un viitor mai bun”, a spus Jagland.

Alegerea lui Obama şi  mutatiile din politica sa externă au determinat o îmbunătăţire dramatică a imaginii Statelor Unite în întreaga lume.Un sondaj facut in 25 de natiuni  pe un esantion de 27.000 de persoane, lansat în iulie de către Pew Global Attitudes Project,  a dezvaluit o dublare a cifrelor procentului de persoane  care  vad SUA favorabil, în ţările din întreaga lume. Acest indicator a fost foarte scazut în întreaga lume, pe vremea preşedintelui George W. Bush.

Totusi, SUA rămâne la războiul din Irak şi Afganistan, Congresul Statelor Unite încă nu a adopta o lege de reducere a emisiilor de carbon şi nu a existat nici o reducere semnificativă a stocurilor nucleare la nivel mondial, de cand Obama a preluat funcţia de preşedinte.

Vot: Este Obama demn de a fi premiat?

„Aşa de curând? Prea devreme. El nu are nici o contribuţie până acum. El se află încă într-un stadiu incipient. El este doar începutul acţiunii”, a declarat fostul preşedinte al Poloniei, Lech Walesa, un laureat al Premiului Nobel pentru Pace (1983).

 „Aceasta este, probabil, o încurajare pentru el, de a acţiona. Să vedem dacă el persevereaza. Să-i se dea timp pentru a acţiona”, a spus Walesa.

O palma pentru Bush? 
 Atribuirea pare a fi o palmă data lui Bush, de la o comisie care l-a criticat aspru pe predecesorul lui Obama pentru acţiunile sale militare, în mare măsură unilaterale, în urma atacurilor teroriste din 11 septembrie. Comitetul Nobel a apreciat „un nou climat în politica internaţională” creat de Obama şi a spus că el a întors diplomaţia multilateraae şi instituţiile precum ONU, in centrul scenei mondiale.

„Trebuie să ne amintim că lumea a fost într-o fază destul de periculoasă”, a spus Jagland. „Şi oricine poate contribui la scoaterea lumii din această situaţie merită un Premiu Nobel pentru Pace.”

 Spre deosebire de alte premii Nobel, care sunt acordate de instituţii suedeze, premiul pentru pace este dat de un comitet de cinci membri ales de Parlamentul norvegian. La fel ca Parlamentul, comisia are o tentă de stânga, cu trei membri aleşi de către partidele de centru-stânga.  Jagland a declarat ca decizia de a-l onora pe Obama a fost luata în unanimitate.

 Arhiepiscopul Desmond Tutu din Africa de Sud, care a câştigat premiul în 1984, a declarat ca premiul lui Obama arată ca  lucruri mari se aşteaptă de la el, în următorii ani.

„Este un premiu  care vine aproape de începutul primului mandat al unui preşedinte relativ tanar care anticipeaza o LUME mai sanatoasa si mai sigura pentru toti „, a spus Tutu. „Este un premiu care raspunde  promisiunii de speranta din mesajul Preşedintelui Obama”.

Speculaţii în altă parte
Până cu cateva secunde înainte de atribuire, speculaţiile s-au concentrat pe o mare varietate de candidaţi, în afară de Obama: prim-ministrul din Zimbabwe Morgan Tsvangirai, un senator columbian, un disident chinez şi  o activista pentru drepturile femeilor afgane , printre altele. Comitetul Nobel a primit un record la nominalizări pentru premiul de anul acesta,205, deci nu a fost imediat clar cine l-a nominalizat pe Obama.

” Faptul interesant şi important al acestui premiu este că este dat cuiva … care are puterea de a contribui la pace”,  a declarat primul-ministru norvegian Jens Stoltenberg.

 Obama este cel de al treilea Preşedinte al SUA, care a câştiga premiul: Preşedintele Theodore Roosevelt l-a câştigat în 1906 şi preşedintele Woodrow Wilson a fost distins cu premiul în 1919.

Wilson a primit premiul pentru rolul său in fondarea Ligii Naţiunilor, plina de speranţă, dar în cele din urmă nereuşita precursoare a Organizaţiei Naţiunilor Unite contemporane.

Preşedintele comitetului Nobel, a declarat, după acordarea premiului din 2002  fostului preşedinte democrat Jimmy Carter, pentru rolul sau in medierea conflictelor internaţionale, că ar trebui să fie văzut ca o lovitură „, în picior” pentru efortul mare depus de administraţia Bush, în declansarea războiului din Irak .

Cinci ani mai târziu, comisia  l-a onorat  pe adversarul lui Bush în alegerile prezidenţiale din 2000, Al Gore, pentru campania sa de a atrage atenţia asupra încălzirii globale.

Grijile Afganistan-ului 
Obama s-a întâlnit cu consilierii săi de top in privinta războiului din Afganistan, vineri, ca să ia în considerare o cerere a generalului Stanley McChrystal, comandantul Statelor Unite în Afganistan, războiul SUA intrand in cel de-al nouălea an.

 Obama a ordonat 21000 trupe suplimentare în Afganistan la începutul acestui an şi a continuat utilizarea de avioane fără pilot pentru atacuri asupra militanţilor în Afganistan şi Pakistan, o strategie conceputa de administraţia Bush.  Atacurile de multe ori ucid sau  rănesc civilii care trăiesc în zonă.

În convorbirile din iulie,  de la Moscova, Obama şi preşedintele rus Dmitri Medvedev au convenit că negociatorii lor vor elabora o nouă limită la livrarea de suporturi pentru focoase nucleare, între 500 şi 1100. Ei, de asemenea,  au cazut de acord că limitele focoaselor sa fie reduse de la gama curentă de 1,700-2,200, la nivel un nivel mai scăzut, de 1500.  Statele Unite au acum aproximativ 2.200 de astfel de focoase, comparativ cu aproximativ 2800 ale ruşilor.

Dar nu a existat nici un cuvânt, de la nici o parte, dacă au început să acţioneze  pentru reduceri.

Fostul castigator al premiului, Mohamed ElBaradei, director general Agentiei  Internationale pentru Energie Atomica din Viena, a spus ca Obama  a avut deja negocieri cu conducerile externe in efortul de prevenire a proliferarii nucleare.

 „În mai puţin de un an de la preluarea funcţiei, el a transformat felul în care ne uităm la noi înşine şi lumea în care trăim şi speranţ s-a reaprins pentru o lume în pace cu sine”, a spus ElBaradei. „El a demonstrat un angajament neclintit în diplomaţie, respect reciproc şi dialog ca cel mai bun mijloc de rezolvare a conflictelor.”

Propunătorii pentru premiu includ: foşti laureaţi; foşti şi actuali membri ai Comitetului şi personalul acesteia; membri ai guvernelor naţionale şi legislativului; profesori universitari de drept, teologie, stiinte sociale, istorie si filozofie; lideri ai cercetarii pacii şi ai institutelor de afaceri externe; Membrii instanţelor internaţionale de drept.

Laudă de la Mandela 
Fundatia Nelson Mandela a salutat numirea în numele fondatorului său Nelson Mandela, care a împărtit Premiul pentru Pace  din 1993, cu Preşedintele Africii de Sud, FW DeKlerk, pentru eforturile lor, la încheierea anilor de apartheid şi la stabilirea terenului pentru o ţară democratică.

 „Avem încredere că acest premiu va consolida angajamentul lui, ca lider al naţiunii cele mai puternice din lume, pentru a continua promovarea păcii şi eradicarea sărăciei”, a spus fundaţie.

În  dorinta lui din 1895, Alfred Nobel prevedea că premiul pentru pace ar trebui să meargă „la persoana care trebuie să fi făcut cele mai multe sau mai bune lucrui pentru fraternitate între naţiuni şi eliminarea sau reducerea armatelor permanente, precum şi formarea şi răspândirea congreselor de pace. „

 Comitetul a luat o interpretare largă a orientării lasata de Nobel, extinzand premiul dincolo de mediere de pace prin includerea eforturilor de combatere a sărăciei, a bolilor şi schimbările climatice.

The Associated Press şi NBC News au contribuit la acest raport

http://www.msnbc.msn.com/id/33237202/ns/world_news-europe/

Obama a afirmat că s-a simţit umilit şi nedemn de a fi luat în calcul în compania ” figurilor reformatoare” ale istoriei, care au castigat premiul.

 „Eu nu vad aceasta ca o recunoaştere a realizarilor mele, ci mai degrabă o afirmare a conducerii americane”, a spus el, vorbind în Gradina Trandafirului de la Casa Albă.”Voi accepta acest premiu ca o chemare la acţiune.”

În timp ce decizia a primit laude de la persoane ca Nelson Mandela şi Mikhail Gorbachev, amandoi foşti laureaţi Nobel, ea a fost catalogata, de asemenea, în unele cercuri ca grăbita şi nemeritata. 

Mişcărea islamista palestiniana Hamas, care controlează Fâşia Gaza şi se opune unui tratat de pace cu Israelul, a declarat ca atribuirea a fost prematura, în cel mai bun caz.

„Obama are un drum lung de parcurs încă şi o mulţime de făcut înainte de a putea merita o recompensă”, a declarat oficialul Hamas, Sami Abu Zuhri. „Obama face numai promisiuni şi nu au nici o substanţă  care să contribuie la pacea lumii. Şi el nu a făcut nimic pentru a se asigura justiţia pentru cauza arabilor şi musulmanilor.”

” GLUMA Jenanta ”

Issam Al-Khazraji, un muncitor necalificat la Bagdad, a declarat: „El nu merita acest premiu. Toate aceste probleme – Irak, Afganistan – nu au fost rezolvate … omul ” schimbarii „nu a schimbat nimic încă. ”

Liaqat Baluch, un lider senior al Jamaat-e-Islami, un partid conservator religios în Pakistan,  a numit atribuirea  o „gluma” jenanta.

Dar, negociatorul-şef palestinian pentru pace, Saeb Erekat, a salutat-o şi si-a exprimat speranţa că Obama „va fi capabil să obţină pacea în Orientul Mijlociu”.

http://www.reuters.com/article/topNews/idUSTRE5981JK20091009

Raman la parerea ca este o sfidare a intregii lumi si dovedeste ca nici macar premiile nu se mai acorda pentru merite ci pentru interese politice.Ma intreb, daca se va dovedi ca Obama nu are dreptul la Presedintia SUA, ce vor zice atunci toti acesti vanduti? In fiecare zi vad cum vremurile de pe urma sunt tot mai aproape si cum minciuna stapaneste din ce in ce mai mult. Chiar toti acesti oameni si-au vandut sufletul Satanei si slujitorilor lui? Chiar toti sunt indatorati lui Rothschild si lacheilor lui, caci nu pot crede ca toti au creierele spalate in asa hal incat nici macar simtul ridicolului nu-l mai au.

Daca oameni care sustin razboiul, armele nucleare, expansiunile sioniste, care isi distrug propria tara si-si asupresc propriul popor, sunt premianti Nobel pentru pace doar pentru presupusele lor intentii de pace, in ciuda faptului ca actiunile lor dovedesc contrariul, atunci Ceausescu chiar a fost un inger si merita si el un astfel de premiu, chiar post-mortem. Bun venit la NOUA ORDINE MONDIALA cu coronita.

P.S. Am uitat sa va spun ca a luat si 1,4 milioane dolari, contravaloarea in bani a premiului. Cu ei cred ca o sa-si plateasca noua asigurarea de sanatate, transele de vaccinuri pentru intreaga familie si avocatii ca sa-i opreasca procesul de contestare a legitimitatii de a fi presedinte, pe care un judecator curajos l-a pus pe rol, prima infatisare avand loc in noiembrie.